Zobacz pełną wersję : Dziwne zachowania simów!!
Fảlivrin
06.03.2005, 13:42
Coś się stąło chyba z moją grą
POWODY
-jak simy się całują np. w gorących pocałunkach to sim simki nie całuje w usta...tylko w czoło...i jest tak cały czas :ninjaf:
- Jak sim chce przytulić simke , to bierze ją na rekę i wali po cąłym pokoju (tzn. kręci wszędzie reką na której stoi simka)
- Kiedy sim chce bara bara z simką to wchodzi do łóżka i śpi :O a simka ugżęza w łózku (tzn. nie może z niego wyjść)
CO SIĘ DZIEJE, mam oryginał i się jeszcze takie rzeczy nie działy :wacko:
A może to przez jakiś hack? Sprubuj usunąć wszystko z folderu download i sprawdź czy będzie ok. Jeśli to nie to to ja już niew iem. U mnie się takie rzeczy nie dzieją.
Fảlivrin
06.03.2005, 17:30
właśnie sprawdzałam i to nie jeden raz...nie mam żadnego hacka, dalej to występuje, a ostatnio jak SIMY JEDZĄ INDYKA TO NIETRAFIAJĄ WIDELCEM W BUZIE< TYLKO GDZIEŚ NA BOK!!! CO SIĘ DZIEJE< NA BOGA :wacko:
To ja już nie wiem. Mi się kiedyś zrobiło tak, że dzieci w wieku szkolnym po przeprowadzeniu się na inną patrcelę, zaczęli raczkować i mieli takie potrzeby jak małe dzieci. Uzyłam wtedy kodu moveObjects on. A może ty też? I to dlatego? Może sprubuj zainstalować grę ponownie...
Fảlivrin
06.03.2005, 17:47
Chyba musz eod nowa zainstalować, bo moje simy zachowują się jak....downy :wacko: przed chwilą jeden z somów szedł pokracznie, dałam mu polecenie ''podejdź tu''
a z resztą schemat zrobie jak to mniejwięcej wyglada
LEGENDA:
droga co ma sim pokonać (-)
ściana (|)
sim(*)
--------------*|-------------
zamiast sim ominąc ściane to się uparł i idzie idzie, jakby nie widział ściany, alen ie dojdzie, bo jest ściana :wacko:
..:Pati-Pokemon:..
06.03.2005, 18:13
hehehee nie wiem co sie u ciebie dzieje ale to bylo szczere :laugha: wyobrażam sobie to.... ja tez mam coś glupiego ale wteguje zdjęcie jutro jak to wyglądalo bo to uwiecznilam a bylo to szczere. wszystko przez opekunke do dziecka!
powinnać odinstalowac ts2 i zainstalować znowu. to chyba jedyne wyjście :/
P.S. czy wy macie odbicie w lustrze? bo ja nie mam a podobno powinno byc!! na zdjęciach juz gotowych co byly w grze to jest odbicie a ja nie mam ;( mam tylko jak robie nową rodzine wtedy jest odbicie :O
Fảlivrin
06.03.2005, 19:24
musisz wziąść na ustawienia grafiki i tam jest, niepamiętam jak to się nazywa, ale dojdziesz gdzie masz to ustawić, żeby było odbicie w lustrze, apropo moich downiastych simów:
odinstalowała i zainstalowałam gre i jest wszystko ok, tylko tera przez tą zmutowaną czekoladę czy coś, codziennie rodzą mi się dzieci tzn. mój sim nie jest w ciąży, ale wstaje rano z łóżka i jest filmik że rodzi się dzxiecko, heh :wacko:
ja to mam szczęście xP
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.