Zobacz pełną wersję : Ćwiczenia
Margotka
08.03.2005, 10:43
Mam problem jak zwykle rekreacyjny ... :1smutny:
Otóż moje simy zaczynają sonie ćwiczyć w rytmie salsy z radia, ćwiczą, ćwiczą, ćwiczą, ćwiczą, ćwiczą ... Nie mogę ani tego przerwać ani nic! Jakbym nie przerywała gry to by chyba umarły w trakcie tych ćwiczeń z braku energii! :\
A nie możesz kliknąć na ten kwadracik w lewym górnym rogu w którym pojawia się interakcja?
przeciez jakby im zabraklo energii to by tylko sie walneli na ziemie i spali.. byloby po cwiczeniach
OlaSims2
08.03.2005, 11:34
przeciez jakby im zabraklo energii to by tylko sie walneli na ziemie i spali.. byloby po cwiczeniach
Chyba, że to jakieś simy taneczne, nie mogą oderwać się od muzyki :P
A może by tak wpisać kod moveobjects on i przeniść go gdzie indziej, albo po prostu nie zapisać gry, albo kazać im robić coś innego, albo skreślić ten kwadracik u góry. Chyba, że to błąd w grze...No nie wiem, jak się czegoś dowiem to napisze ;)
hmm no własnie była mowa ze jak simy maja duzo wspomnien to odskakuja od czynnosci.. moze rownie potrafia sie zawiesic? :D
patch to rozwiązywal..
Margotka
08.03.2005, 12:15
Mam patcha (najnowszego) One tracą energię i ćwiczą... Póżniej jak mają 0 energii to jedzenie też spada im na zero... a póżniej ja resetuję grę, bo normalnie chyba umrą śmiercią głodową w rytmie salsy... (ciekawe jak by to wyglądało?) :wacko:
to moze byc tylko blad w grze
Margotka
08.03.2005, 19:43
A nie możesz kliknąć na ten kwadracik w lewym górnym rogu w którym pojawia się interakcja?
Mogę, ale to nic nie daje! Mam widocznie strasznie żywotne simy! :\
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.