PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zdjęciami

Fraise
08.03.2005, 14:21
Mam probelm z zdjęciami :( Odkąd zajrzałam do tego folderu z zdjęciami i pousuwałam te zdjęcia,które mi się nie spodobały(które ja sama zrobiłam) :(
Nie mam już tych nowych zrobionych podczas gry :( I wogule nie chcą mi się zapisywać ani zdjęcia ani filmiki :( Proszę pomóżcie!
Ps. Mam w grze ustawione na zapisywanie zdjęć i filmów

35C4R00N
10.03.2005, 13:57
Jeśli dobrze zrozumiałem, to fotki zostały usunięte nie przez grę a "ręcznie" (czyli pod windowsem, ewentualnie z uzyciem jakiegoś programu graficznego).
To niedobrze, gra robi indeks zdjęć i po skasowaniu niektórych ma prawo "zgłupieć". Przyznam się że nie sprawdzałem który plik odpowiada za porządkowanie fotek w grze, ale myslę że da się to naprawić bez reinstalacji. Możliwe że trzeba będzie usunąć całą zawartość folderu ( przenieść w inne miejsce, ale NIE skasować) -> sprawdź czy to pomoże. Jak nie, to będę musiał pokombinować. Chyba że ktoś już to ćwiczył?

Fraise
10.03.2005, 16:32
Dzięki,jeszcze raz zainstalowałam simsy2 i działa! :P
Potrzebne mi były bo robię FS :)

R@fcio
11.03.2005, 20:33
Przyznam się że nie sprawdzałem który plik odpowiada za porządkowanie fotek w grze

Najprawdopodobniej odpowiadają za to pliki .xml z folderu storytelling, lecz nie zbadałem jeszcze dokładnie ich budowy