PDA

Zobacz pełną wersję : Jak przeniesc swoja rodzine z Miłowa do Dziwnowa

Orion66
08.03.2005, 15:15
Mam bogata rodzine w Milowie ale chce sie przeprowadzic nia do Dziwnowa. W grze nie ma takiej opcji. Czy mozna jakos zamieszac plikami by moja rodzina pojawila sie w puli oridzn w Dziwnowie zamiast w Milowie?

rainne
08.03.2005, 15:22
Mam bogata rodzine w Milowie ale chce sie przeprowadzic nia do Dziwnowa. W grze nie ma takiej opcji. Czy mozna jakos zamieszac plikami by moja rodzina pojawila sie w puli oridzn w Dziwnowie zamiast w Milowie?
nie ma takiej potrzeby. wprowadzsz rodzinkę do domku. następnie wychodzisz do widoku okolicy, klikasz na domku a następnie na ikonkę podpisaną mniej więcej jako "przenieś parcelę do skrzyni domów" (taki domek ze strzałką do góry). domek trafi wraz z rodziną do skrzyni.
następnie wchodzisz na inną okolicę, otwierasz skrzynię domów i go ustawiasz. tyle.

sorry, że tak niejasno, ale dawno nie grałam :) ale chyba dojdziesz co i jak :)

milirodeo
08.03.2005, 15:35
Też się nad tym zastanawiałam , ale teraz już wiem.

gruszka.
09.03.2005, 11:26
Tak nie jest u mnie to nie działa bo gdy zrobiłam rodzinkę (przez przypadek w Miłowie) a chciałam żeby mieszkala w Weronie to nie przydzialalam jaj domu (tej rodzinie o nazwisku Mazurek) I została w Miłowie w skrzyni rodzin i gdy weszłam do Werony to rodziny Mazurek w skrzyni rodzin nie było! I co mam zrobić?
Sorka bo to troche pogmatfane jeśli ktoś zrozumie to pisać please prosze i z góry Marci!

35C4R00N
09.03.2005, 11:46
I co mam zrobić?
Sorka bo to troche pogmatfane jeśli ktoś zrozumie to pisać please prosze i z góry Marci!
wprowadzasz rodzinkę do domku następnie wychodzisz do widoku okolicy, klikasz na domku a potem na ikonkę podpisaną mniej więcej jako "przenieś parcelę do skrzyni domów" (taki domek ze strzałką do góry). domek trafi wraz z rodziną do skrzyni.
następnie wchodzisz na inną okolicę, otwierasz skrzynię domów i go ustawiasz. tyle.
Przeczytaj to jeszcze raz, jak nie pomoże to jeszcze ...