PDA

Zobacz pełną wersję : dwa pytanka

_limonka_
09.03.2005, 08:47
nie wiem czy odpowiedzi na moje pytania gdzies tu byly ale prawie codziennie zagladam i nic takiego nie znalazlam B)
pyt. 1. Dlaczego raz jest opcja "ćwicz jogę" albo "medytuj" a innym razem nie ma?
pyt. 2. Dlaczego jak ściągam z neta fryzurki z grzywką to w grze są ale bez grzywki?
Z giry dzieki :D

Karo
09.03.2005, 10:09
nie wiem czy odpowiedzi na moje pytania gdzies tu byly ale prawie codziennie zagladam i nic takiego nie znalazlam B)
pyt. 1. Dlaczego raz jest opcja "ćwicz jogę" albo "medytuj" a innym razem nie ma?
pyt. 2. Dlaczego jak ściągam z neta fryzurki z grzywką to w grze są ale bez grzywki?
Z giry dzieki :D

1. Opcja "ćwicz jogę" pojawia się gdy sim ma minimum 3 punkty kondycji.Do medytacji potrzebne są punkty logiki,ale nie wiem ile. :P

2.Bo fryzury są w fryzurach a grzywki w brwiach.Przynajmniej te co ja ściągnęłam. :P

Margotka
09.03.2005, 16:56
Grzywka to jakby oddzielny element fryzury, więc trzeba jej poszukać gdzie indziej, najcżęściej w brwiach, ale ja znalazłam kiedyś je nawet w maskach-makijażach.
Być może joga i medytacja nie zależy tylko od punktów kondycji i logiki, ale od nastroju, kondycji fizycznej i rodzaju podłoża. :)

Esi
09.03.2005, 17:37
W przypadku fryzur z ,,dużą" grzywką to częściej są w makijażu specjalnym.

Age12
10.03.2005, 12:45
1. Opcja "ćwicz jogę" pojawia się gdy sim ma minimum 3 punkty kondycji.Do medytacji potrzebne są punkty logiki,ale nie wiem ile. :P

Ja nie musze miec te punkty!??