PDA

Zobacz pełną wersję : Zakupki:)

riccoss
09.03.2005, 17:18
Bylem ostatnio w sklepie i kupilem kilka ciuchow... w tym problem, ze nie wiem jak je teraz zalozyc:P

Esi
09.03.2005, 17:36
Proste ^^. Jeżeli masz szafę to wybieresz opcję. zaprojektuj ubarnie - ubranie codzienne i ustawiasz sobie kombinację ubrań lub strój w którym chcesz chodzić , a potem przebierz się w... ubranie codzienne. Jeżeli nie masz szafy to ją kupujesz i robisz to co powiedziałam wczesniej.

riccoss
09.03.2005, 18:19
Bylem ostatnio w sklepie i kupilem kilka ciuchow... w tym problem, ze nie wiem jak je teraz zalozyc:P
Oki, u kobiet to sie domyslilem:P ale jak to zrobic u kolesia??? bo on nie ma takiej opcji w szafie:P

rainne
09.03.2005, 18:44
Jest jeszcze chyba taka opcja żeby dać te ubrania do szafy.
nie ma żadnej takiej opcji. jak sim wraca ze sklepu jego zakupione ubrania automatycznie znajdują się w każdej szafie w domu.

riccoss - jak to nie ma takiej opcji? w ogóle nie da się kliknąć na szafie? zresztą. żeby się cieszyć nowym ubrankiem trzeba najpierw dać na "zaprojektuj ubranie", a potem na "przebierz się w..." (np. ubranie codzienne).

riccoss
10.03.2005, 09:46
nie ma żadnej takiej opcji. jak sim wraca ze sklepu jego zakupione ubrania automatycznie znajdują się w każdej szafie w domu.

riccoss - jak to nie ma takiej opcji? w ogóle nie da się kliknąć na szafie? zresztą. żeby się cieszyć nowym ubrankiem trzeba najpierw dać na "zaprojektuj ubranie", a potem na "przebierz się w..." (np. ubranie codzienne).

Chodzi mi o to, ze kupilem rozne ubranka... dla nastolatki matki itd. mamuska wchodze na szafe i jest zaprojektuj ubranie, potem przebierz sie itp, to wiem, tak samo z corka, ale juz synek ma problem bo jak nim klikam na szafe to jest tylko przebierz sie i nie ma opcji zaprojektuj ubranko:) Oto mi chodzilo... moze faceci nie moga projektowac..., albo moze to zalezy od kreatywnosci... jak sadzicie?

Cocaine
10.03.2005, 10:32
A czy ten facet to dziecko czy małe dziecko>?

Xero
10.03.2005, 10:52
A właśnie! Bo jak jest nastolatkiem lub dzieckiem to musi mie min. 3 stroje (dwa kupione i jedno to co ma)

kes
10.03.2005, 16:18
pamiętaj aby dopasować ubranie do osoby. jesli kupilas/es ciuchy dla nastolatka, to dorosly ich nie ubierze. i na odwrot.

KingaO
10.03.2005, 17:05
a możes nie kupiłeś ubrania kolesiowi....?

Vanilla
10.03.2005, 17:27
a możes nie kupiłeś ubrania kolesiowi....?
Wlasnie moze mu nie kupiles,albo kupiles dla nastolatki'ka

Kamirurosu
10.03.2005, 19:48
a masz zaistalowana łatke? u mnie tez kiedys było cos taiego ale po zainstalowaniu jej ten problem zniknął :)

ruda
11.03.2005, 12:58
Może wybierasz ubranie w którym on chodzi ?? Popatrz na sima jakie ma ubranie jak chodzi , a nie jak wybierasz kim chcesz grać ( on ma tam zawsze takie ubranie jakie miał na początku )

riccoss
11.03.2005, 15:12
To nie jest dziecko... to jest dorosły mężczyzna... kupilem mu spodnie i koszulke i jak daje teraz na szafe to jest tylko przebierz sie, a nie ma zaprojektuj ubranko...:) zreszta niewazne...:P za 2 dni bedzie dziadkiem to juz mu nowe ciuchy nie beda potrzebne, zrobil dziecko i juz jest niepotrzebny:P Dzieki wszystkim za wysilek i pomoc:)