PDA

Zobacz pełną wersję : Folder Download

diablica1
10.03.2005, 14:05
Witam! :)
Piszę tutaj za przyjaciółkę, ponieważ ona nie ma internetu. Otóż , koleżanka zainstalowała sobie grę The Sims 2 i kupila gazetę z CD, na której były dodatki do tej gry. W gazecie pisało, że ma dać pliki do folderu download, który znajduje się w moich dokumentach,EA Games, The Sims2.Problem w tym, że tego folderu tam nie ma. No nic. Przyjaciółka sama go sobie zrobiła...., :D ale to nic nie daje. Dodatki i tak nie działają. ;( Zainstalowałysmy jeszcze raz Simsy, już moimi plytami...i dalej nie ma tego folderu. U mnie jest, a u niej nie ma. Nie wie ktoś może co zrobić zeby te dodatki działały? I co mogło spowodowac brak tego folderu?? Z góry dziękuję za odpowiedź.

P.S
Zdaje mi się, że nie było takiego tematu, a jeśli był to bardzo przepraszam, ale szukałam i nie znalazłam.... .

Pozdrawiam

Artil
10.03.2005, 14:07
U mnie folder ten pojawił się po pierwszym uruchomieniu gry. Jeżeli to nie działa uruchom body shopa i nie powinno być problemów

35C4R00N
10.03.2005, 14:09
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13931
Downloads

diablica1
11.03.2005, 00:30
Dzięki za odpowiedzi. już wszystko działa :), trzeba bylo wlączyć tego BodyShopa. Jeszcze raz dziękuję za pomoc :):):)
Pozdrawiam serdecznie

didaa13
11.03.2005, 09:43
U mnie ten folder dzial od samiutkeiego poczatku nie wiem dlaczego u twojej kolezanki nie dzial.

ruda
11.03.2005, 13:03
Już wszędzie to prawie pisze z tym problemem poprostu stówrz go sama !! Stwórz sama nowy plik o nazwie dowloands

diablica1
11.03.2005, 20:21
Ruda - my tworzyłyśmy ten folder, a dodatki i tak nie działały. Napisałam to wyżej. Ale już wszystko działa.