PDA

Zobacz pełną wersję : Chmurki...

KingaO
10.03.2005, 16:47
Cześć! Jak zrobić żeby pojawiały sie taie chmurki z "pomocą"?Jak byłam u Przyjemniaczków to tylko na początku coś sie tak pokazało. Fjnie by było gdyby się pokazywało ciągle...Znacie jakiś kod na to?

ps: jak sie daje avatara? :P

Shèène
10.03.2005, 21:05
Bo te Maxisowe rodziny to są takie samouczki, raz przejdziesz i potem możesz grac na wlasną rękę. A pozatym głupio by było tak cią gle grac wedlug schematu :/ :\

Xia
11.03.2005, 09:27
Cześć! Jak zrobić żeby pojawiały sie taie chmurki z "pomocą"?Jak byłam u Przyjemniaczków to tylko na początku coś sie tak pokazało. Fjnie by było gdyby się pokazywało ciągle...Znacie jakiś kod na to?

ps: jak sie daje avatara? :P
Nie wiem czy o to ci chodzi ale ty poprostu chcesz widzieć chmury tak? jeśli tak mogę pomuc :) wciskasz Tab i znika ci pulpit rodziny i jeździsz sobie po niebie(przed wciśnięciem radze zapałzować grę)odwraca się to tak samo jak robi Tab i po sprawie.

A co do avantara dajesz panel kontrolny użytkownika i edytuj avantar.wybierasz opcję używaj własnego avantara,wklejasz z komputera lub wpisujesz adres url obrazka i akceptujesz.

koma
11.03.2005, 09:43
Chodzi ci o to np. " Daniel ma ochotę poromansowac z pokojówką...", tak? Takie coś pojawia się tylko w Maxisowych rodzinkach na początku, aby "przyblirzyc" sytuację rodziny. O ile dobrze się orientuje, to nie ma takiego kodu.

Nulka
11.03.2005, 21:29
Takie chmurki pojawiają się, tylko w rodzinkach maxisowych i tylko po pierwszym wejściu. Potem mi się już nie zdarzyło, żeby się pokazały. Wprowadza cię to tylko w historię tej rodziny i jej obyczaje. A w swoich rodzinkach skąd ktoś ma wiedzieć co ty chcesz zrobić. Ty wymyslasz swoi rodzinkom historie itp... mam nadzieję,że ci pomogłam...