Zobacz pełną wersję : co mam zrobic??
pozyczylam od kolezanki TS2 no i jak chce zainstalowac to wybieram jezyk i nic!
pokazuje sie komunikat z jakim errorem i pisze cos takiego:
"Ta aplikacja nie jest poprawną aplikacją Win32".
i nie wiem co zrobic.
POMOCY!!! ;(
U koleżanki nie było podobnych problemów? A może masz pirata? Jak nie to ja już nie wiem co to może być za error...
u niej wszystko dziala ok. a plyta jest oryginalna...
A jakie masz windowsy?
glowny to mam windows xp
a inne nie wiem.
glowny to mam windows xp
a inne nie wiem.
Windows może być tylko jeden na partycję. A instalujesz raczej na tej z XP, więc powinno być dobrze... Sprawdzałaś wymagania sprzętowe?
[Mogą być dwa różne Windowsy na dwóch partycjach i się nie gryźć?]
[Mogą być dwa różne Windowsy na dwóch partycjach i się nie gryźć?]Jasne, że tak! Dobra, nie wie co to może być!
35C4R00N
11.03.2005, 21:52
Niewłaściwa wersja instalatora windows? masz robione update ze strony Microsoft?
A może poprostu Windows jest już w takim stanie, że wywalają błędy.
Kiedy ostatni raz miałaś robiony format(przeinstalowany system)?
Zapewne jak to większość młodych(podejrzewam że jesteś młoda) wiekiem użytkowników ma komputer, instaluje co popadnie, o takim czymś jak porządkowaniu rejestru systemowego, skanowaniu anty-virem, posiadaniu firewall'a, anty szpiega, utrzymywaniu windows'a i dysku w dobrym stanie itd. nie słyszało albo twierdzi że nie trzeba i potem jest tak jak jest.
Sam wiem bo z ciekawości męczyłem komputer awaryjny mój, i muszę stwierdzić, że może instalować się instalowało, ale co chwile wyskakiwały błędy, proramy źle działały itd., nie mówiąc o tym że dysk twardy jest lekko okaleczony(stracił 2GB powierzchni, chodzi wolniej itd), siedzę na tym twardzielu bo właściwy odmawia posłuszeństwa czasem. Oba twardziele czeka format :)
A może poprostu Windows jest już w takim stanie, że wywalają błędy.
Kiedy ostatni raz miałaś robiony format(przeinstalowany system)?
Zapewne jak to większość młodych(podejrzewam że jesteś młoda) wiekiem użytkowników ma komputer, instaluje co popadnie, o takim czymś jak porządkowaniu rejestru systemowego, skanowaniu anty-virem, posiadaniu firewall'a, anty szpiega, utrzymywaniu windows'a i dysku w dobrym stanie itd. nie słyszało albo twierdzi że nie trzeba i potem jest tak jak jest.
Sam wiem bo z ciekawości męczyłem komputer awaryjny mój, i muszę stwierdzić, że może instalować się instalowało, ale co chwile wyskakiwały błędy, proramy źle działały itd., nie mówiąc o tym że dysk twardy jest lekko okaleczony(stracił 2GB powierzchni, chodzi wolniej itd), siedzę na tym twardzielu bo właściwy odmawia posłuszeństwa czasem. Oba twardziele czeka format :)
mam chyba ze trzy skanery, 2 programy anty wirusowe i jeszcze wiecej programow do formatowania.
i moja siostra instaluje programy.
Thomas_PL
12.03.2005, 12:54
mam chyba ze trzy skanery, 2 programy anty wirusowe i jeszcze wiecej programow do formatowania.
i moja siostra instaluje programy.
Trzy skanery...CZEGO ?
Dwa programy antywirusowe...ale chyba nie działają razem...?
Naraz powinien działać tylko jeden antywirus...
Programy do formatowania...?
Po co ? Przecież podczas instalacji Windowsa XP można usunąć, sformatować patrycje itd. więc po co ci jeszcze jakieś bajery ?
Wystarczy firewall+rezydent spybota, i najlepiej używanie innej niż IE przeglądarki (np. FireFox lub Opery) anty-vir to mozna od czasu do czasu odpalić on-line'owy mks lub inny.
nie ma progsów do formatowania dysku
dalej czekam na odp na pytania z poprzedniego postu.
nie ma progsów do formatowania dysku
Kto Ci takich bzdur nagadal ze nie ma ???
np Partition Magic albo dosowy Fdisk ... czy jak mu tam bylo :D
juz wiecej nie bede wymieniac bo szkoda czasu :D
Pozdrawiam
Kr0n
No ale raczej partycji z XP w Partition Magic ie sformatuje :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.