PDA

Zobacz pełną wersję : ratunku!! latające simy!! :]

_limonka_
12.03.2005, 17:40
jedna z trzech moich simek "lata"!! ;( w ogole ostatnio mam dziwne zdarzenia w grze odkąd bawilam sie niebezpieznym kodem boolProp... i odkad sciągnęłam se (:D) deszczyk.
P.S. dodałabym screeny ale nie wiem jak :\

KingaO
12.03.2005, 19:13
a czy to nie są przypadkiem trupy?

_limonka_
12.03.2005, 19:24
a czy to nie są przypadkiem trupy?
chyba nie bo normalnie się kieruje ta simką, normalnie je, spi, kąpie sie i zalatwia potrzeby fizjologicznie wszystko od poaczatku do konca jest normalnie tylko ze ona tak dziwnie lata :D i nie moze biegac ;(

-tamatha-
12.03.2005, 19:25
Hej ja też tak miałam... właśnie bawiłam się tym kodem boolProp... No to było tak... jedna moja simka umarła, no i ja włączyłam ten kod i wybrałam takiego faceta i kliknęłam na nagrobek z przytrzymanym shiftem (oczywiście) i wybrałam opcje ,,walk jak ghost"... bodajże (Chodź jak duch) i za chiny nie mogę tego odwrócić... a mój sim sobie ciągle lata (już nie gram tą rodzinką)

_limonka_
13.03.2005, 09:21
Hej ja też tak miałam... właśnie bawiłam się tym kodem boolProp... No to było tak... jedna moja simka umarła, no i ja włączyłam ten kod i wybrałam takiego faceta i kliknęłam na nagrobek z przytrzymanym shiftem (oczywiście) i wybrałam opcje ,,walk jak ghost"... bodajże (Chodź jak duch) i za chiny nie mogę tego odwrócić... a mój sim sobie ciągle lata (już nie gram tą rodzinką)
czyli juz nic sie nie da zrobic? :( to byl pierwszy dzien w tym domku ;( dopiero co zrobilam te simki i musze wsio od nowa? abuuu.... ;(

moniak1993
08.07.2005, 18:11
czyli juz nic sie nie da zrobic? :( to byl pierwszy dzien w tym domku ;( dopiero co zrobilam te simki i musze wsio od nowa? abuuu.... ;(

Na to wyglada ;)

rainne
08.07.2005, 18:29
hm... a może by tak spróbować za pomocą simpe? http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928&page=1
w ten sposób iż w polu sim despription i wybraniu odpowiedniej postaci, wejść w zakładkę "plugin view", dalej w zakładkę "character" i odhaczyć kwadracik przy "is ghost" i również (jeśli są zaznaczone) inne pod napisem "ghost". jak coś niejasne, to na PM.