Zobacz pełną wersję : Dlaczego nie??
Ja jusz w simsach jestem 5 czy 6 dzien gwiazdom i nie przychodzi mi Monroe z simmy i to mnie zlosci czekam i czekam i co?Guzik dlatego prosze o pomoc!!! :1smutny: :( :*
SimsManka
14.03.2005, 16:03
Hahaha, Troszkę mnie to rozbawiło. Ile masz gwiazdek?? Ilu sławnych przyjaciół??
Ja jestem gwiazdą już 16 dzień i nie mam SIMMY. Dlaczego?? Bo SIMMY perzyznaje się GWIAZDOM a nie....Tzn myslę, że trzeba mieć conajmniej 3,5 - 4 gwiazdki jesli nie 5.
Nagrody Simmy niedostaje się po kilku dniach byća gwiazdą.Dostajesz ją po dłuższym czasie jak masz powyżej ok.3 gwiazdek.Gdzieś tu był ten problem( ;) ) omówiony.Jak znajdę go to ci link podam.
Oprócz tego trzeba mieć wielu sławnych przyjaciół i dość często pokazywać się w Dzielnicy Showbiznesu- nagrywać teledyski itd.
CuteGirl
27.03.2005, 19:56
No proszę czego tu się można dowiedzieć? :)
Ja jak narazie ani jednym simem nie byłam gwiazdą, nawet pół gwiazdki nie dostałam, bo wcześniej nie umiałam ... :(
A czy to się wybiera która gwiazda ma przyjśc czy one same przychodzą, tylko Marilyn?
No proszę czego tu się można dowiedzieć? :)
Ja jak narazie ani jednym simem nie byłam gwiazdą, nawet pół gwiazdki nie dostałam, bo wcześniej nie umiałam ... :(
A czy to się wybiera która gwiazda ma przyjśc czy one same przychodzą, tylko Marilyn?
Przychodzi tylko Marilyn... To znaczy przyjeżdża limuzyną... Ale niestety czasem potrafi się zablokować, i nagroda przepada. Aby ja otrzymać (nagrodę, nie Marilyn) nalezy przez dość długi czas być gwiazdą, zgarniać nagrody... itp... O tej nagrodzie jest napisane na str. 11 w instrukcji... Można ją otrzymać od 2,5 gwiazdek (źródło - instrukcja)....
Oprócz tego trzeba mieć wielu sławnych przyjaciół i dość często pokazywać się w Dzielnicy Showbiznesu- nagrywać teledyski itd.
Ja miałem wszystkie gwiazdki i po paru dniach coś dziwnego się stało bo moja simka Anna Nowak pobiegła tam i zaczęła klaskać a mój sim Jan Nowak był odświętnie ubrany i tam szedł okazało się że to była Merilyn Monroe
zaraz pokażę zdjęcie
Wgrało się!!!!Pihu!
http://pmkkoch1.w.interia.pl/Newbie_1_0003.jpg
Oki wszystko wpozo ale ja mam wszystkie gwiazdki!!!!!!!!!
Oki wszystko wpozo ale ja mam wszystkie gwiazdki!!!!!!!!!
Czytałeś/aś wszystkie komentarze i instrukcję (dokładnie)?? Jak tak to po prostu poczekaj... Nie od razu dostaniesz tą nagrodę... Troche cierpliwości.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.