PDA

Zobacz pełną wersję : jak pozbyc sie cenzury??

mynia142
14.03.2005, 10:44
Wiecie jak można pozbyć się cenzurki?? Mnie ona bardzo denerwuje!!! heh :D :D

rainne
14.03.2005, 10:47
wpisz kod - intprop censorgridsize 0

Nisinën
14.03.2005, 14:35
Nie ma opcji szukaj, a nie chę robic nowego tematu, przepraszam z góry jeśli taki był. Pisze więc tutaj, bo mój problem także dotyczy cenzury. Grałam sobie w Sims2, cenzura była normalna, wszystko ok. Kilka dni temu włączyłam grę, mój sim kąpał się, patrze a tu zamiast tej "zwykłej" cenzury mam bodajże czarny prostokąt. Co mam zrobic żeby cenzura znowu była taka jak wcześniej?

PS. Nie ściągałam żadnych dodatków

mynia142
14.03.2005, 19:17
wpisz kod - introp censorgridsize 0

WPisuje ten kod ale nie dziala!! Jest napisane: Komenda nieznana. Może gdzieś możne ściągnąć odcenzurowanie?? :) :)

Andromeda
14.03.2005, 19:34
Na pewno wpisałaś: intprop censorgridsize 0 ? Jeśli tak, i nie działa, to przykro mi, musisz żyć z cenzurą.

Karo
14.03.2005, 20:45
WPisuje ten kod ale nie dziala!! Jest napisane: Komenda nieznana. Może gdzieś możne ściągnąć odcenzurowanie?? :) :)

Pewnie że nie działa , bo tam jest błąd. Poprawny kod jest taki:
intprop censorgridsize 0

Nulka
14.03.2005, 21:14
A czy ten kod można później jakoś wyłączyć? :O

Meginia
14.03.2005, 21:40
można, tylko zamiast 0 wpisujesz 8 - to iloścć kwadracików zasłaniających "odpowiednie" części ciała.

♪Suzka♪
15.03.2005, 11:53
Ludzie bez przesady...przecież kod to nie wszystko :) można sobie ściągnąć patcha, ja takowego mam...jak sobie przypomnę, jaka to była strona, to wyedytuję pościk ;) taa, według mnie patch jest lepszy...ni trzeba niczego wpisywać...sim jest po prostu goły i tyle :\ ale od razu ostrzegam napaleńców - sim nie posiada szczegółów anatomicznych!!!!!!!Maxis pomyślał o wszystkim, he he :D ale jak chcecie, to możecie sobie skądś ściągnąć skin, na którym owe szczególy sim posiada...ja takiego czegoś NIE potrzebuję, ale jak ktoś ma potrzebę, to nich czegoś se poszuka w necie ;P no, są jeszcze prześwitujące ciuszki, a ich twórcy najczęściej dodają w nich simom pewne szczegóły...np, w nowym numerze specjalnym o grze the sims2-Na studiach "komputer świat gry - the sims 2 Na studiach" jest płytka, na której jest ponad 1600 dodatków do the sims 2 (!), w dziale ubrania dla kobiet jest poddział bielizna i tam takowe rzeczy najdziecie...ja z tego nie korzystam, tylko Was informuję,że takowe cosik jest i istnieje w świecie rzeczywistym :D to tyle...
PS:Co do tej gazety - gorąco ją polecam!!!!Ktoś nawet napisał o niej na forum, o tu: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15403 zapraszam :)
TO MÓJ SETNY POOOST!!!!!!!!!!Od dziś mam nowiutką rangę, jupppppi.... :*

35C4R00N
15.03.2005, 12:24
Ludzie bez przesady...przecież kod to nie wszystko :) można sobie ściągnąć patcha, ja takowego mam...
Powoduje błędy w grze i "gryzie się" z patchem (tym ze strony EAGames)