Zobacz pełną wersję : problem z download
Mam takie małe pytanko. Uwielbiam simy i jak chyba każdy lubie ściągać dodatki. Tyle że niektóre poprostu już mi się znudziły i chciałabym niektóre usunąć - i tu zaczyna się problem. nie chce wszystkich usować i skądmam wiedzieć które to są? pomocy!!!!!!!!Jestem nowa na forum więc jeśli pojawiło się już to pytanie to przpraszam . Czy jest to możliwe??? zmartwiona Marycha ;(
Dzięki bardzo za waszą pomoc !!!!!!!!!!!!!!
Kocham Simsy
Usuń je w grze. Jak klikniesz na dany obiekt, to po prawej stronie pojawia Ci się taka ikonka usuwania przedmiotów. Klikasz na nią, później klikasz tak i juz. Nie ma programu, którym można sprawdzić jaki plik, to jaki dodatek.
35C4R00N
15.03.2005, 14:50
Nie ma programu, którym można sprawdzić jaki plik, to jaki dodatek.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706
:P :P :P
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706
:P :P :P
Ale w nim można tylko poznać czy to np. obiekt, czy ciuch. A który obiekt, to który plik już się nie rozpozna. :P (chyba :))
35C4R00N
15.03.2005, 14:58
Ale w nim można tylko poznać czy to np. obiekt, czy ciuch. A który obiekt, to który plik już się nie rozpozna. :P (chyba :))
... ale można usunąć konkretny plik, a ubrania itp. mają podgląd :D
... ale można usunąć konkretny plik, a ubrania itp. mają podgląd :D
No dobra niech Ci będzie... Ale podglądy niektórych obiektów są takie... (dziwne?), że nie da się dopatrzeć co to jest. :P
35C4R00N
15.03.2005, 15:04
No dobra niech Ci będzie... Ale podglądy niektórych obiektów są takie... (dziwne?), że nie da się dopatrzeć co to jest. :Pbo jest w pliku więcej niż jedna fotka, a program pokazuje zawsze pierwszą. Można je przeglądać po kolei (zdjęcia / warstwy przedmiotu), w okienku podglądu jest przycisk.
bo jest w pliku więcej niż jedna fotka, a program pokazuje zawsze pierwszą. Można je przeglądać po kolei (zdjęcia / warstwy przedmiotu), w okienku podglądu jest przycisk.
Wiem wiem... Mimo to nie jestem na tyle domyślna, żeby się zorientować co to za przedmioty. ;( No, ale może Matycha będzie. :) Przez to mi gril nie działa, bo od razu gra się wyłacza. Zostaje mi spróbować w inny sposób.
a jak jest za duzo dodatkow to cos sie dzieje z gra? zacina sie albo cos?
Czasem gra wolniej chodzi, i tyle. No, i niektóre są skopane i powodują np, wyłączanie gry.
a jak jest za duzo dodatkow to cos sie dzieje z gra? zacina sie albo cos?
Jak masz naprawdę dużo dodatków to gra może zacząć wolniej chodzić i się ciąć. Jeśli jest ich mniej niż np. 1000 większych różnic w płynności gry być nie powinno.
35C4R00N
16.03.2005, 14:09
Jeśli jest ich mniej niż np. 1000 większych różnic w płynności gry być nie powinno.... a czasem wystarczy jeden żeby zaczęły się dziać różne cuda.
Masz rację , ilość dodatków do pewnego momentu nie ma znaczenia (zalezy ile jest pamięci w kompie i jaki procesor). Natomiast niektóre pliki ("hack", "mod" ) powodują od razu duże problemy z grą.
... już pisałem ...
:D
Może wolniej chodzić, ale najgorsze co ja spotkałem i lepiej na to uważajcie :P Jeszcze z wirusem. Już nie mam pewności do modthesims2.com. Ściągnęłem chyba jakieś włosy, bo przed wrzuceniem włosów do downloads było wszystko w porządku. Gra się ładuje i prawie się załadowała a tu czarny ekran nagle ... i napis "Stupid". No soory :P Ale już mi się dodatków nie chce się ściągać :P Zostawiłem sobie tylko te które do tej pory mam. Od teraz sam wykonuje i umieszczam na swojej stronie. Zapewniam, że są one nieszkodliwe :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.