PDA

Zobacz pełną wersję : dZIWNE...

cornelia15
15.03.2005, 16:02
Mam problem, otóż kupilam sobie the sims 2 i na tej streonce ejst napisana recenzja ts2 : "Np. mamy żółtą szafkę i możemy ją zmienić na brązową i na odwrót. Co ciekawsze jedna rodzina będzie mogła posiadać kilka domów. Tak jak w życiu dzisiejszym, dużo bogatych rodzin ma dom w górach, nad morzem i grom wie gdzie jeszcze - tak samo będzie można w TheSims2. Meble i okna będą mogły być stawiane na ścianie pod każdym kątem, zostanie zlikwidowany problem ukośnych ścian, który był obecny w TheSims. W grze również wystąpi pogoda, podczas kąpieli w deszczu pod gołym niebem, nasz sim może zostać porażony piorunem z nieba" u mnei czegos takiego w grze niema... coi sie dzieje albo jak zrobic zeby takie rzeczy u mnie w grze mialy miejsce???? prosze odpowiedzcie :*

rainne
15.03.2005, 16:13
zmieniać kolor przedmiotów możesz, tak samo jak umieszczać okna i drzewi na skośnych ścianach. domy w różnych miejscach nie są możliwe. znaczy do pewnego stopnia. powiedzmy, że małżeństwo ma dzieci, którzy rozpoczynają sami nowe życie. wtedy ich się przeprowadza i mieszkają w innym domu, a rodzice w innym. to jedyny sposób.
co do deszczu. w standardowej grze on nie występuje, jak go jednak chcesz zainstalować, przeczytytaj to: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9847

corni
15.03.2005, 16:43
:o A Czy Przedmioty Mozna UstawiĆ Pod KĄtem Tak Jak Okna Czy Drzwi Bo U Mnie Sie Nie Da....

pati15
15.03.2005, 17:06
nie moge znalesc na tej stronce z beta testers tego deszczu neiwek gdzie wejsc zeby sciognoc sobie ten plik z deszczem , gdzie to ejst dokladnie????

Trish
15.03.2005, 17:06
nie nie mozna niestety]

EDIT: odpowiedz dla :corni

rainne
15.03.2005, 18:58
nie nie mozna niestety]

EDIT: odpowiedz dla :corni
popraw wiadomości - można. za pomocą tego kodu - boolprop allow45degreeangleofrotation true
niestety nie działa poprawnie ze wszystkimi przedmiotami.
źródło - http://forums.thesimsresource.com/showthread.php?t=274726&highlight=degrees

pati15 - linki zostały zaktualizowane i teraz powinno być wszystko ok.

Trish
16.03.2005, 11:17
popraw wiadomości - można. za pomocą tego kodu - boolprop allow45degreeangleofrotation true
niestety nie działa poprawnie ze wszystkimi przedmiotami.
źródło - http://forums.thesimsresource.com/showthread.php?t=274726&highlight=degrees

pati15 - linki zostały zaktualizowane i teraz powinno być wszystko ok.

odpowiedzialam czy tak normalnie w grze po wlaczeniu trybu kupowania da sie stawiac przedmioty po katem. nikt nie pytal czy da sie to zrobic np. za pomoca kodu...

kimi166
18.03.2005, 10:29
Mam pytanie bo na tej stronie znalazlam fotostory i na jednym z nich stoi nastolatka przyglondajoca sie w lustrze a ona odbija sie w nim widac jom w lustrze a uj mnie w grze tak niema co jest??? u mnie w trze szyba lustra jest neibieska a sim sie w nikm nie odbija...prosze odpowiedzcie :)

Karo
18.03.2005, 11:28
Mam pytanie bo na tej stronie znalazlam fotostory i na jednym z nich stoi nastolatka przyglondajoca sie w lustrze a ona odbija sie w nim widac jom w lustrze a uj mnie w grze tak niema co jest??? u mnie w trze szyba lustra jest neibieska a sim sie w nikm nie odbija...prosze odpowiedzcie :)

Musisz w grze wejśc w opcje grafiki i ustawić "odbicia światła" na "włączone".
I gotowe.