Zobacz pełną wersję : dZIWNE...
cornelia15
15.03.2005, 16:02
Mam problem, otóż kupilam sobie the sims 2 i na tej streonce ejst napisana recenzja ts2 : "Np. mamy żółtą szafkę i możemy ją zmienić na brązową i na odwrót. Co ciekawsze jedna rodzina będzie mogła posiadać kilka domów. Tak jak w życiu dzisiejszym, dużo bogatych rodzin ma dom w górach, nad morzem i grom wie gdzie jeszcze - tak samo będzie można w TheSims2. Meble i okna będą mogły być stawiane na ścianie pod każdym kątem, zostanie zlikwidowany problem ukośnych ścian, który był obecny w TheSims. W grze również wystąpi pogoda, podczas kąpieli w deszczu pod gołym niebem, nasz sim może zostać porażony piorunem z nieba" u mnei czegos takiego w grze niema... coi sie dzieje albo jak zrobic zeby takie rzeczy u mnie w grze mialy miejsce???? prosze odpowiedzcie :*
zmieniać kolor przedmiotów możesz, tak samo jak umieszczać okna i drzewi na skośnych ścianach. domy w różnych miejscach nie są możliwe. znaczy do pewnego stopnia. powiedzmy, że małżeństwo ma dzieci, którzy rozpoczynają sami nowe życie. wtedy ich się przeprowadza i mieszkają w innym domu, a rodzice w innym. to jedyny sposób.
co do deszczu. w standardowej grze on nie występuje, jak go jednak chcesz zainstalować, przeczytytaj to: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9847
:o A Czy Przedmioty Mozna UstawiĆ Pod KĄtem Tak Jak Okna Czy Drzwi Bo U Mnie Sie Nie Da....
nie moge znalesc na tej stronce z beta testers tego deszczu neiwek gdzie wejsc zeby sciognoc sobie ten plik z deszczem , gdzie to ejst dokladnie????
nie nie mozna niestety]
EDIT: odpowiedz dla :corni
nie nie mozna niestety]
EDIT: odpowiedz dla :corni
popraw wiadomości - można. za pomocą tego kodu - boolprop allow45degreeangleofrotation true
niestety nie działa poprawnie ze wszystkimi przedmiotami.
źródło - http://forums.thesimsresource.com/showthread.php?t=274726&highlight=degrees
pati15 - linki zostały zaktualizowane i teraz powinno być wszystko ok.
popraw wiadomości - można. za pomocą tego kodu - boolprop allow45degreeangleofrotation true
niestety nie działa poprawnie ze wszystkimi przedmiotami.
źródło - http://forums.thesimsresource.com/showthread.php?t=274726&highlight=degrees
pati15 - linki zostały zaktualizowane i teraz powinno być wszystko ok.
odpowiedzialam czy tak normalnie w grze po wlaczeniu trybu kupowania da sie stawiac przedmioty po katem. nikt nie pytal czy da sie to zrobic np. za pomoca kodu...
Mam pytanie bo na tej stronie znalazlam fotostory i na jednym z nich stoi nastolatka przyglondajoca sie w lustrze a ona odbija sie w nim widac jom w lustrze a uj mnie w grze tak niema co jest??? u mnie w trze szyba lustra jest neibieska a sim sie w nikm nie odbija...prosze odpowiedzcie :)
Mam pytanie bo na tej stronie znalazlam fotostory i na jednym z nich stoi nastolatka przyglondajoca sie w lustrze a ona odbija sie w nim widac jom w lustrze a uj mnie w grze tak niema co jest??? u mnie w trze szyba lustra jest neibieska a sim sie w nikm nie odbija...prosze odpowiedzcie :)
Musisz w grze wejśc w opcje grafiki i ustawić "odbicia światła" na "włączone".
I gotowe.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.