Zobacz pełną wersję : Lustro do zmieniania wyglądu
Jak w temacie :P
Ale takie, w którym można zmieniać kolor oczu, kształt twarzy itp i żeby mogły je obsługiwać małe dzieci. Przed chwilą wyrosło mi takie dziecko, że wygląda jak mutant. Ma nos tuż przy górnej wardze. Nie wiem, po kim to ma...
Calthaniel
15.03.2005, 19:48
powiem szczerze ze ja tesh mam kilka takich "zmutantowanych" simkow niby po ladnych rodzicach ale to dziecko przewyzsza brzydota! jest cos takiego?
Mateusz22
15.03.2005, 19:57
JA tez mam okropne dziecko !! z wąsami !!!!! czy ktos wie czy jest jakis przyzad do zmieniania twrzy !! przylanczam sie do prosby
Calthaniel
16.03.2005, 20:27
jest cos podobnego w sims2 ns, to sie nazywa "domowy zestaw do chirurgii plastycznej" :D
-tamatha-
16.03.2005, 21:02
No jeśli się nie jest leniem to można zajżeć tu: http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=355133&postcount=20 . zobaczcie jakie praktyczne nie trzeba rozpocząc kariery akurat w tym zawodzie ;P (nie wiem jakim, bo nie pamiętam)
Oki, ale wiem, że jest LUSTRO do zmieniania wyglądu. Nie chcę się bawić w SimPe.
tez szukalam na to pytanie odpowiedzi, ale nic innego niz simpe nikt mi nie doradzil. skad wiesz, ze istnieje takie lustro?
Gdzieś było na forum.
Kuchnia w jasnym drewnie, nikt nie odpowiada. Chyba się załamię...
Hunter666
18.03.2005, 08:37
Ja również przyłączam się do prośby o to lustro ;).
no właśnie.. też nie kumam o co chodzi ... moja simka wygląda jak pomieszanie z poploątaniem..
coz...wyglada wiec na to, ze nie ma niczego takiego, jako ze nikt nie udziela odpowiedzi ;( chlip chlip
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.