PDA

Zobacz pełną wersję : Typowy(?) problem

KingaO
17.03.2005, 12:00
CZE! Mam problem(y). Otóż, od pewnego czasu, gdy chce otwporzyc jakis rtam domek, leci mi muzyczka, ale zaraz komuikat, ze aplikacja zostanie zamknieta;/co mam robic??od razu mowie, że nie ściągałam żadnych dodatków itp. A drugi, to znacie może POLSKĄ strone, gdzie mozna sciągnąc ubrania, obiekty?0(Wiem, ze byla podany taki temat na forum, i jest tam duzo linkow, ale wszystkie angielksie...:( )

..:Pati-Pokemon:..
17.03.2005, 12:55
powiem Ci ze mialam podobny problem. Otóż weszłam do Miłowa a potem wybralam historie, a potem edycje historii. Potem na takiego plusa gdzie jest wiecej zdjęć czyli wszystkie co byly zrobione w tym mieście, a potem zaczęłam oglądac zdjecia. jak kliknelam na takie ktores to powiedzialo ze aplikacja zostaje zamknieta cos tam cos tam. pozniej znowu klikalam na to zdjecie i tak bylo dwa razy na tym samym zdjeciu. pomyslalam, ze moze mam wirusa i zeskanowalam wszystko, ale nie ma. nie kapuje tego :O

Nulka
17.03.2005, 16:18
Hmm... Czy twój komp spełnia wymagania sprzętowe? A czy masz może pirata czy oryginał?

kes
17.03.2005, 16:32
www.simsy.net
www.simsklan.boo.pl

moze tam cos znajdzesz?

jesli chodzi o dodatki to zdecydowanie polecam zagraniczne serwisy tj. www.sims2.thesimsresource.com , www..welldressedsim.org
ale to nie o to bylo pytanie :)

P.S. dlaczego polskie? bariera jezykowa przy sciaganiu plikow nie powinna stanowic przeszkody. nie rozumiem... :wacko: