Zobacz pełn± wersję : Simowie nie mog± się ruszyć z domu (problem z wyjazdem na Starówkę)
*RoCiO_cOn_EsPaNa*
19.03.2005, 10:44
Jak chcę pojechać na Starówkę i klikam w telefon to tam nie ma, żaby Sim pojechał na Starówke, :( Dzieję się tak w całej okolicy ;(
Czemu tak się dzieje? ;( ;( ;(
Pewnie to sa jakies bledy w grze ... a czy od zawsze tak masz? czy to sa orginaly ? a moze probowalas jeszcze raz zainstalowac ?
*RoCiO_cOn_EsPaNa*
19.03.2005, 10:54
od dzisiaj tak mam, wczoraj jeszcze jechały, więc nie wiem od czego to... ;(
1. Może masz małe dziecko w domu.
2. Może masz małego zwierzaczka w domu?
Wtedy simy nie moga jechać na starowkę.
A wgrywalas jakies dodatki? Bo ja mialam kiedys tak ze wgralam duzo roznych dodatkow i wogole z telefonu nie moglam korzystac :(
simoleonka
19.03.2005, 11:02
1. Może masz małe dziecko w domu.
2. Może masz małego zwierzaczka w domu?
Wtedy simy nie moga jechać na starowkę.
nom ale wtedy to chyba jest komunikat "ze względu na bezpieczenstwo simów." bleble a u niego chyba się tak nie pokazuje :| niewiem, może spróbuj na innym placu :\
narin2005
23.03.2005, 11:04
a moze nie masz kasy zeby pojechac :O
a moze nie masz kasy zeby pojechac :O
Niom, tak też może być...Przecież jakby sim miał małe dziecko to byłby komunikat w grze...A z tym zwierzaczkiem...No, niezbyt. Przecież z psem można jechać na Starówkę, a ja¶li chodziło o np. papugę, to żaden komunikat nie "wyskakuje"
Jak chcę pojechać na Starówkę i klikam w telefon to tam nie ma, żaby Sim pojechał na Starówke, :( Dzieję się tak w całej okolicy ;(
Czemu tak się dzieje? ;( ;( ;(
Miałam podobn± sytuację,moje simy też nie mogły jechać na starówkę.
Wszystko dobrze działało dopuki moja simka nie wzięła ¶lubu!!!
Po doł±czeniu nowego sima do rodziny moje simy też nie mogły jechać na starówkę.Wtedy nie zapisywałam gry , cofnęłam wszystko.I wtedy wszystko było O.K.,wszystko poprawnie działało.Radze Ci cofn±ć grę , lub ponownie j± zainstalować .:D cze¶ć!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.