Zobacz pełną wersję : Problem przy ściąganiu
Mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi;). A więc... kiedyś ściągałam sobie jakąś pierdółkę i zapytał mnie w czym chcę to otworzyć, to włączyłam w paintcie, żeby zobaczyć co się stanie :O i odtąd wszystkie rzeczy, które mają przy sobie rar. (jakby coś, to ja się na tym nie znam, więc nie jestem pewna czy to od tego zależy, ale chyba tak) ściągają się bez pytania czy otworzyć, czy zapisać, a potem mówi mi, że program paint nie może tego otworzyć:(. Próbowałam to przestawiać, ale się nie udało, PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( z góry dzięki:)
Masz problem... Tego się nie otwiera, tylko wkłada do Download! Przy otwieraniuwybrałaś, żeby ZAWSZE się otwierało w paincie! Nie wiem jak to odwrócić!
Masz problem... Tego się nie otwiera, tylko wkłada do Download! Przy otwieraniuwybrałaś, żeby ZAWSZE się otwierało w paincie! Nie wiem jak to odwrócić!
jak masz plik, ktory sciagnelas klikasz prawym przyciskiem myszy (prawy, to nie lewy), jak otworzy Ci sie menu poszukaj opcji "otworz za pomoca" i tam z listy programow zaznacz winrara, winzipa czy jakikolwiek program archiwujacy pliki, ktory posiadasz
Mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi;). A więc... kiedyś ściągałam sobie jakąś pierdółkę i zapytał mnie w czym chcę to otworzyć, to włączyłam w paintcie, żeby zobaczyć co się stanie :O i odtąd wszystkie rzeczy, które mają przy sobie rar. (jakby coś, to ja się na tym nie znam, więc nie jestem pewna czy to od tego zależy, ale chyba tak) ściągają się bez pytania czy otworzyć, czy zapisać, a potem mówi mi, że program paint nie może tego otworzyć:(. Próbowałam to przestawiać, ale się nie udało, PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( z góry dzięki:)
Możesz spróbować to odwrócić w ten sposób"
Klikasz na Mój Komputer i dajesz na "eksploruj".
Potem klikasz na dowolny dysk (C lub D)
U góry masz zakładki i klikasz na "narzędzia" i dajesz na "opcje folderów"
kolejna zakładka "typy plików"
czekasz aż w białym oknie wczytają się te pliki, potem szukasz plik o nazwie
"RAR" ,zaznaczasz go i klikasz na "usuń"(opcja pod tym oknem) i gotowe.
A następnym razem, jak chcesz otworzyć jakiś plik i wybierasz program z listy, to pod tym okienkiem jest biały kwadracik z ptaszkiem a obok napis "zawsze używaj tego programy do otwarcia tego typu plików", to koniecznie musisz odznaczyć (odptaszkować) tę opcję.
:P
Jesteście super!!! Dzięki, przez to świństwo wszystkie fajne rzeczy mi nie działały. Jeszcze raz dzięki!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.