Zobacz pełną wersję : Gdzie jedzenie? :(
Ewelina_zabka
22.03.2005, 22:03
Mam problem. Moja simka ma na maxa zapelnione gotowanie, a jej jedynym jedzeniem nowym to salatka :( A niektorzy tu pisza o jakims spaghetti albo o jakis innych dobrych rzeczach. Ja tez chce to miec :( Wiec jak moge to miec ? :)
A jaką masz lodówkę w domu? Jeśli ma się tą małą z dodatku Na Studiach to nie ma się wszystkich potraw w lodówce. Pozatym potrawy są dostępne o odpowiednich porach dnia. Jeśli masz tą dużą lodówkę, to nie wiem o co chodzi. :|
cornishonka
22.03.2005, 22:49
a masz kuchenke? lososia nie 'ugotujesz' w mikrofalowce ;d
Mam problem. Moja simka ma na maxa zapelnione gotowanie, a jej jedynym jedzeniem nowym to salatka :( A niektorzy tu pisza o jakims spaghetti albo o jakis innych dobrych rzeczach. Ja tez chce to miec :( Wiec jak moge to miec ? :)
Mam podobny problem odkad zainstalowalem "Na Studiach" - simy umiejetnosc gotowania maja wypracowana na max, kuchnia jest i wszysstko co niezbedne do gotowania, a gdy przyciskam na lodowke (obojetnie od pory dnia) pojawia sie tylko gotowe danie (czyli te napoje w puszkach) :( przeciez to mozna czegos dostac! simy tym sie nie najadaja. o co chodzi czy ktos wie? poradzcie mi cos, bo przeciez tak sie nie da grac. :(
A czy zauwałyliście, że ostatnio nie ma homara? :O Ja chciałam go zrobić, patrzę, a go nie ma, a sim miał max gotowania. Czy z nowym dodatkiem homar zniknął? :|
gotrig - a masz wolne blaty?
Edit: No to skoro masz to chyba jakiś błąd, bo wątpie, że producieńci zrobili to celowo. ;) A może masz jakieś hacki? :|
gotrig - a masz wolne blaty?
pewnie, ze mam wolne blaty. Nie od dzis gram w simsy i wiem, ze blaty i kuchnia sa wymagane do przygotowania jedzenia- niestety to nie tutaj lezy problem. Najdziwniejsze jest to, ze sytuacja gdy sim nie moze ugotowac jedzenia (poza gotowym daniem), zdarza sie okresowo i z reguly na przemian -czyli np.simka nie moze nic ugotowac, a w tym samym czasie jej mąż ma dostep do pelnego menu i moze gotowac smialo a simka tylko gotowe danie, i na odwrot. gdy on tylko gotowe danie, to ona ma pelne menu. dziwne i wkurzajace.
Ej, a nie zapomnieliście czasem zamawiać zapasy do lodówki? Kliknij na lodówkę, i daj sprawdź zapasy czy jakoś tam, i tam ci się pokaże w cyfrach ile masz tego jedzenia. A wiadomo że sałatka szefa kuchni jest najoszczędniejszym daniem (pzynajmniej tak myślę bo simy nie grubieją tak bardzo po niej) B) .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.