PDA

Zobacz pełną wersję : Awanse...

riccoss
23.03.2005, 22:22
Zastanawialem sie nad jedna rzecza... mam dwa simy ktore pracuja w branzy ARMIA, zaczynali jako insrtruktorzy musztry, obecnie sa astronautami... mam spelnione kolejne warunki ktore mi zadano... co dalej??? jest jeszcze jakas posada nad astronauta? bo juz bylem w pracy chyba z 6 albo 7 razy i awansu nie widac...:(

rainne
23.03.2005, 22:27
hm... nad astronautą jest jeszcze generał... sprawdź na wszelki wypadek, czy masz ywstarczającą liczbę przyjaciół. pamiętając, ze liczba w nawiasie to ilość, którą jeszcze potrzeba :)

kes
24.03.2005, 08:04
w tych nowych simsach trzeba jeszcze miec wysoki poziom aspiracji gdy sie idzie do pracy, jak pojdziesz na platynowym ze wszystkimi wymogami z awansem problemu byc nie powinno :)

mar(tunia)
25.03.2005, 08:51
Sprawdz ocenę pracy. jesli jest żółta albo pomarańczowa (nie daj Boze czerwona), to awansu na pewno nie dostaniesz. Ocena moze sie obniżyć, jesli bedziesz przychoidził w zlym nastroju do pracy, albo w ogóle do niej nie chodził.

Ja mam problemik. Otóż mój sim nie moze iść do pracy. Samochód pojawia sie i za 1 min. simową znika. CO SIE DZIJE??

Cocaine
25.03.2005, 19:58
Ściągnij sobie multi purpose painting i nie musisz się niczym martwić ;)

lay
28.03.2005, 12:19
Zastanawialem sie nad jedna rzecza... mam dwa simy ktore pracuja w branzy ARMIA, zaczynali jako insrtruktorzy musztry, obecnie sa astronautami... mam spelnione kolejne warunki ktore mi zadano... co dalej??? jest jeszcze jakas posada nad astronauta? bo juz bylem w pracy chyba z 6 albo 7 razy i awansu nie widac...:(
Można także trochę pooszukiwać ;) . Wystarczy wpisać bool... Cheats (wszyscy wiedzą, o który chodzi??), kliknąć wraz z shiftem na gazecie i tam są wszystkie poziomy aktualnej kariery.... Można sobie wybrać... Są tam także nagrod zawodowe.