PDA

Zobacz pełną wersję : Help :(

_Elisha_
24.03.2005, 13:10
Simsy 2 miałam juz dawno dawno (jak jeszcze nie mialam neta itd) i chodzily bez zarzutu... Teraz wzielo mnie na to zeby zrobic Fotostory, posciagalam pare dodatkow, uruchamiam gre, wszystko super fajnie, do momentu robienia rodzinki :(. Zrobiłam nastolatke, chcialam zrobic doroslego kliknelam (np) na spodnie i gra sie wylaczala :1smutny: :1smutny: :1smutny: . I tak bylo kilkanascie razy, przy tym gra sie wylaczala razem z kompem i komp uruchamial sie ponownie :(. Nawet w Warsztacie nie dalo sie nic robic. Wywalilam gre, zainstalowalam ponownie, urochomilam warsztat (juz bez dodatkow) porobilam sobie kilka dodatkow, chce zrobic wlosy.... Warsztat scial sie tak jak simy wczesniej :\. Uruchamiam Simsy 2 zrobilam bez problemu dwoje nastolatkow, chce zrobic doroslego klikam na bielizne... GRA ZNOWU SIE POPSULA ;(;(;(.

Juz sama nie wiem :(;(;(. Moze to przez neta (chociaz watpie), nawet jak powylaczalam wszystkie niepotrzebne programy w tle, to tez sie tak robilo :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: .

A kiedys chodzilo tak ladnie, plynnie itd.... To nie jest na pewno wina RAM, procesora czy karty graficznej.

... ;(;(;(

Lord Voldemort
24.03.2005, 13:23
Simsy 2 miałam juz dawno dawno (jak jeszcze nie mialam neta itd) i chodzily bez zarzutu... Teraz wzielo mnie na to zeby zrobic Fotostory, posciagalam pare dodatkow, uruchamiam gre, wszystko super fajnie, do momentu robienia rodzinki :(. Zrobiłam nastolatke, chcialam zrobic doroslego kliknelam (np) na spodnie i gra sie wylaczala :1smutny: :1smutny: :1smutny: . I tak bylo kilkanascie razy, przy tym gra sie wylaczala razem z kompem i komp uruchamial sie ponownie :(. Nawet w Warsztacie nie dalo sie nic robic. Wywalilam gre, zainstalowalam ponownie, urochomilam warsztat (juz bez dodatkow) porobilam sobie kilka dodatkow, chce zrobic wlosy.... Warsztat scial sie tak jak simy wczesniej :\. Uruchamiam Simsy 2 zrobilam bez problemu dwoje nastolatkow, chce zrobic doroslego klikam na bielizne... GRA ZNOWU SIE POPSULA ;(;(;(.

Juz sama nie wiem :(;(;(. Moze to przez neta (chociaz watpie), nawet jak powylaczalam wszystkie niepotrzebne programy w tle, to tez sie tak robilo :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: .

A kiedys chodzilo tak ladnie, plynnie itd.... To nie jest na pewno wina RAM, procesora czy karty graficznej.

... ;(;(;(
mi sie wydaje że to przez neta może masz wirusu
ja bym ci proponowała wywalić grę z dodatkami i że wszystkim związanym z simsami dwa i później zainstalowaćź i nie ściągać dodatków z neta powinna zadziałać :D

edit:
a może poprostu masz popsuty komp

_Elisha_
24.03.2005, 13:32
nie, kompa na pewno nie mam popsutego (biedny dopiero roczek ma :P), hmm moze to wirus :D chociaz antyvirus by go wykryl :D musze pokombinowac jeszcze :) :wacko:

Lord Voldemort
24.03.2005, 13:35
nie, kompa na pewno nie mam popsutego (biedny dopiero roczek ma :P), hmm moze to wirus :D chociaz antyvirus by go wykryl :D musze pokombinowac jeszcze :) :wacko:
antywirus moze nie wykryć wszystkich wirusów bo cał czas są nowe może śćiąg nową baze wirusów ja ściągam cały czas i mam blokode antywirusowam więc nie musze się obawiać i jeszcze nigdy nie miałam takiego problemu
no raz z daemonem nie działała mi gra ale to nie to samo

_Elisha_
24.03.2005, 13:49
no ja mam na bierzaco uaktualnienia wiec nie wiem ;(

Lord Voldemort
24.03.2005, 13:53
no ja mam na bierzaco uaktualnienia wiec nie wiem ;(
ale wirusa nawet jak masz na bierząco możesz złapać i może go nie wykryć skaner przecież oni po drugiej stronie dodają do bazy wtedy kiedy się o nim dopwiedzą a tak wogule to mógł wirus rozwalić antywirus ja tak miałam wogule nic nie wykrywał a był dobry a przed tym resetował się komputer jak skaner dochodził do wirusa teraz już nie mam takich problemów ale może tobie rozwalił wirus antywirus

Ametyzd
24.03.2005, 16:07
A może spróbuj nie robić dodatków??

_Elisha_
25.03.2005, 07:22
nio ale z moich dodatkow zrobilam tylko oczy i one ladnie wchodzily :P a jak chcialam zrobic wlosy to lipa ;( odinstaluje wszystko powywalam i sprobuje OSTATNI raz ;( (nawet jak dom wczoraj robilam to tez mnie wywalilo;()