PDA

Zobacz pełną wersję : Mam problem z The sims 2 Na studiach!!!

Izop
25.03.2005, 10:59
Mam problem przy instalacji the sims na studiach. W momencie gdy powinienen mi sie pokazać komunikat o zmianie płyty ( 72% instalacji ) CD-Rom przestaje pracować i musze anulować instalację...

I CO JA MAM ZROBIĆ??? :(

Prosze odpisujcie!!!

gotrig
25.03.2005, 18:27
Mam problem przy instalacji the sims na studiach. W momencie gdy powinienen mi sie pokazać komunikat o zmianie płyty ( 72% instalacji ) CD-Rom przestaje pracować i musze anulować instalację...

I CO JA MAM ZROBIĆ??? :(

Prosze odpisujcie!!!

widocznie Cdrom nie moze odczytac plyty, sprobuj zainstalowac z innego napedu np. z nagrywarki.

riccoss
26.03.2005, 21:07
A masz oryginal czy pirata? zazwyczaj piraty dzialaja najlepiej z piratami i tak samo z oryginalem... a mieszanka oryginalu i np. dodatku pirackiego czasami do tego prowadzi, ze sa jakies problemy. Najlepiej miec oryginaly, bo w razie czego mozna reklamowac produkt...

Mesmerize
27.03.2005, 08:09
A masz oryginal czy pirata? zazwyczaj piraty dzialaja najlepiej z piratami i tak samo z oryginalem... a mieszanka oryginalu i np. dodatku pirackiego czasami do tego prowadzi, ze sa jakies problemy. Najlepiej miec oryginaly, bo w razie czego mozna reklamowac produkt...

to teraz mi wytlumacz, w ktorym momencie od 0 do 100% instalator uzywa plikow z sims2 do zainstalowania sims2NS ??? hmm... tak.. dopiero PO instalacji.. a ona zwyczajnie plyty nie moze zmienic!

jedna rada.. wyproboj plyty u kogos znajomego.. jak tam pojdzie to masz cos z kompem ew z napedem, jak nie pojdzie to pozostaje zareklamowac plyty w sklepie, jak pirat to sorry, radz sobie sama.

Kladź
25.05.2005, 20:59
u mojej koleżanki która ma piraty też coś jest z sims na studiach

pod kniec instalacji pisze włóż cd nr 4
wkłada ciśnie ok a tu niby niema u mnie jest to samo ale na oryginał xP
czy ktoś pomoże

Żuber
26.05.2005, 07:12
u mojej koleżanki która ma piraty też coś jest z sims na studiach

pod kniec instalacji pisze włóż cd nr 4
wkłada ciśnie ok a tu niby niema u mnie jest to samo ale na oryginał xP
czy ktoś pomoże
Ludziskom z pirackimi kopiami gier nie pomagamy...

maja12
26.05.2005, 13:15
wyłączcie emulatory płyt takie jak deamon i alcohol120% Powinna instalacja pójść dalej