Zobacz pełną wersję : Pytanka i problemiki!!!
malenstwo2000
25.03.2005, 10:59
Siemka! :P Mam kilka pytań i problemów!!! :( Oto one: :\
1 O co chodzi z tymi pozwoleniami na wyjście u nastolatków???
2 Jak zrobikć ucieczke u nastolatków ???
3 Ostatnio jak grałam iałam taki prztpadek. w domu mam 2 rodziców i 3 dzieci (tych co chodzą do szkoły). Przyjechazł samochód do pracy po matkę a ona wyświetliła mi zboku ekranu taki komunikat : "Wiem, że mam inne obowiązki ale przecież nie zostawie maleństwa samego w domu". A przypomianam żed w domu mam z dzieci tylko 3 dzieci w wieku szkolnym!!!
Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania??? Prosze o pomoc!!! :alien:
Siemka! :P Mam kilka pytań i problemów!!! :( Oto one: :\
1 O co chodzi z tymi pozwoleniami na wyjście u nastolatków???
2 Jak zrobikć ucieczke u nastolatków ???
3 Ostatnio jak grałam iałam taki prztpadek. w domu mam 2 rodziców i 3 dzieci (tych co chodzą do szkoły). Przyjechazł samochód do pracy po matkę a ona wyświetliła mi zboku ekranu taki komunikat : "Wiem, że mam inne obowiązki ale przecież nie zostawie maleństwa samego w domu". A przypomianam żed w domu mam z dzieci tylko 3 dzieci w wieku szkolnym!!!
Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania??? Prosze o pomoc!!! :alien:
1. jak dziecko i rodzic są w dobrych stosunkach, u nastolatka pojawia się opcja (jak kliknie się na rodzica, rzecz jasna) - poproś o pozwolenie na wyjście.
2. ucieczkę? nastolatki mogą się wymykać (jak koło 10 zadzwoni się do przyjaciela, bądź sympatii, przyjeżdża limuzyna i znikają simy na kilka godzin, po czym wracają). jeśli jednak nastolatek ma złe kontakty z innymi simami z domu (rodzicami, rodzeństwem, wszystkimi), to może wtedy uciec z domu. wraca na dzień przed swoimi urodzinami.
3. a gdzie tu pytanie? po prostu musisz zamówić opiekunkę do dzieci, która pokryje czas nieobecności Twojej simki.
malenstwo2000
25.03.2005, 11:23
No fajnie. Dzięki za odpowiedź ale w pytaniu 1 choidziło mi o to co jest dalej jak ma się pozwolenie o wyjście??? Czyli nastolatkowie bez pozwolenia nie wyjadą z domu??? A cok do tej opiekunki to po nią zadzwoniłam i nic!!! Simka nadal nie mogła pojechać do prcy!!! Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania???
No fajnie. Dzięki za odpowiedź ale w pytaniu 1 choidziło mi o to co jest dalej jak ma się pozwolenie o wyjście??? Czyli nastolatkowie bez pozwolenia nie wyjadą z domu??? A cok do tej opiekunki to po nią zadzwoniłam i nic!!! Simka nadal nie mogła pojechać do prcy!!! Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania???
to pozwolenie jest bez sensu. na miasto mogą wyjeżdżać sobie i tak, czy to sami, czy to z kimś. wymykać się z domu też mogą. tyle że wtedy jest chyba mniejsze prawdopodobieństwo na to, żeby ich przyłapali.
owszem, bo opiekunka przyjeżdża na trochę przed tym, jak sim wychodzi do pracy. trzeba po prostu poczekać. samochód przecież czeka na sima godzinę.
malenstwo2000
25.03.2005, 11:31
dzięki za odpwiedź na moje pytanka. ale mam jeszcze jedno ale takie malutkie. :P Chodzi o to czy dzieci w wieku szkolnym można samemu zostawić w domu??? Czy trza opiekunke???
dzięki za odpwiedź na moje pytanka. ale mam jeszcze jedno ale takie malutkie. :P Chodzi o to czy dzieci w wieku szkolnym można samemu zostawić w domu??? Czy trza opiekunke???
dopiero nastolatki mogą zostawać same w domu.
malenstwo2000
25.03.2005, 11:34
Dzięki za odpowiedź na pytanka!!! Mykam grać w Simsy 2!!! Ja tą grę poprostu uwielkbiam!!! :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.