PDA

Zobacz pełną wersję : Co sie dzieje??? prosze o pomoc!

SoL-Angelica
25.03.2005, 20:45
Otóz..sprwa jest tego typu..,że posiadam grę thesims2 (orginał) oczywiscie sciagam dodatki z netu..i dodatki praktycznie sa w grze..tyle ,ze niewiem co sie dzieje..,ze raz sa w grze raz ich nie ma..tak samo skiny raz sa w body shopie raz sa niewidoczne..i tym samym w grze..

Dodatki nie sa wadliwe..bo sprawdziłam je przez Sim2pack..
i jestem załamana..gra działa normalnie..tylko co jest z tymi dodatkami..raz sa w grze raz ich nie ma..a jak ostatnio sprawdziłam plik downolads to był pusty.. :O a pózniej znów pełny..to bardzo zakłuca moją grę

Czy ktos wie co to moze byc.. co mam nie tak???
prosze o pomoc.. :1smutny:

simmanka
25.03.2005, 21:25
A mji dodatki w ogóle nie działają

SoL-Angelica
26.03.2005, 17:12
no własnie.. ludzie plise?? naprawde nie znacie odpowiedzi???
moze ktos też ma tak jak jak??

co ja mam zrobić :1smutny:

*RaiNboW*
26.03.2005, 17:30
MI niektóre działają niektóre nie, musi być coś z nimi nie tak, bo chyba niema innego wyjaśnienia?

SoL-Angelica
26.03.2005, 17:48
Tylko ,ze własnie na 100% nie są to wadliwe dodatki.. tu chodzi o to ze znikają z gry..a jak włącze ponownie np. na drugi dzień sa w grze..

riccoss
26.03.2005, 21:01
Ja tez raz sciagnalem dodatek i nie dzialal, moj koles zaś sciagnal i mu dziala bez zarzutow (tyle ze on ma pirata)... nie wiem czego to moze byc przyczyna :| moze dodatki po prostu nie lubia oryginałów :\

lay
28.03.2005, 12:22
Może te przedmioty są przekolorowane?? Jak tak, to potrzebny jest specjalny program (link do niego powinien byc przy przedmiotach). Jak nie, to może nie macie mesha?? Mam orginła, i wszystko ładnie chodzi...