Zobacz pełną wersję : No, dlaczego???
Znowu nowy problem. Otóż w niektórych rodzinkach powtarzam w niektórych dzieje się dziwna rzecz. Np. jak jest pożar to go nie widać. Jakby go nie było.
Albo jak jest pierwszy pocalunek to nie widac serduszek czyli efektow specjalnych. Dlaczego tak się dzieje??? Normalnie za chwilę się wsciekne!
SoL-Angelica
27.03.2005, 20:56
a ja ci tylko powiem ,ze jeste zdruzgotana tym co sie dzieje w grze sims2..zawsze sa jakies problemy..
widze ,ze gra ogólnie jest wadliwa..zawsze cos nie gra..jak nie dodatki które sa zle zrobione to inna rzecz ..
w thesims1 nie było takich problemów..
szczerze ci powiem ,ze juz powoli mam dostyć..tej gry..i ciagłego wkurzania się
Scyzoryk_14
28.03.2005, 12:49
:love: oL-Angelica :love: popieram ta gra jest naprawde jakasi wadliwa. :love:
Co do twojego problemu może wina leży w sprzęcie napisz co twój kąp ma w środku :chair: :yucky:
Moze w opcjach grafiki spróbuj tam cos jest o efektach specjalnych,nie pamietam nazwy!!
Znowu nowy problem. Otóż w niektórych rodzinkach powtarzam w niektórych dzieje się dziwna rzecz. Np. jak jest pożar to go nie widać. Jakby go nie było.
Albo jak jest pierwszy pocalunek to nie widac serduszek czyli efektow specjalnych. Dlaczego tak się dzieje??? Normalnie za chwilę się wsciekne!
To niestety znowu jakieś błędy w grze!W TS2 jest bardzo dużo błędów i nie możemy nic z tym zrobić.Zostaje nam tylko cierpliwie czekać na dodatki,które będą miały,mam taką nadzieje,coraz mniej błędów.Pozdro:-)
Powodów może być wiele.
Za wyświetlanie tego typu efektów odpowiada opcja Efekty graficzne w Opcjach grafiki. Spróbuj zmieniać ustawienia tego aspektu.
Być może Twoja karta graficzna szwankuje.
Powiem tak - na czystej instalacji Simsów gra wykrzacza się dużo rzadziej. Poza tym polecam intalowanie oficjalnych łatek, które bądź co bądź rozwiązują sporo problemów. W tym wypadku jednak, wina z pewnością leży po stronie czynników graficznych.
Pozdrawiam.
Albo jest tak jak mówią na górze - masz wyłączone efekty graficzne, albo twój komp może być za słaby, i ogólnie mieć za słabe oprogramowanie graficzne żeby odpalić takie animacje. Chociaż przyznaję się że takiego problemu nie miałam nigdy.
To nie jest bład w grze.... poprostu masz słaba karte graficzna albo masz cos zmienione w opcjach , a moze sprobuj zainstalowac nowe stery do twojej karty graficznej :D
PROBLEM: Specjalne wydarzenia „filmowe" (takie jak pierwszy pocałunek) są zbyt zamazane lub nie pojawiają się wogóle.
KARTY: Radeon 9000+
Jest to znany problem występujący przy niektórych starszych wersjach sterowników (Catalyst 4.5). Aktualizacja sterowników do najnowszej wersji producenta powinna go rozwiązać.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.