PDA

Zobacz pełną wersję : Dziwne rzeczy z dodatkami

Monika1
28.03.2005, 15:26
Jak ściągnęłam kilka dodatków z tej samej strony to te dodatki bardzo dziwnie wyglądają w grze np.Ściągnełam superowe drzewa do mojego superowego domku.W ogrodzie wyglądały normalnie,ale kiedy przeszłam do okolicy drzewa były rozmazane i zmieniły kolor na NIEBIESKI!!!!
A najlepsze było to jak ściągnełam komputer i wraz z nim ściągneły się różne auta.
Fajnie,że się ściągneły ale trzeba je było umieścić na stoliku!!!Wyobrazcie sobie wielkie auto położone na maleńkim stoliku!!!No i nie wspomne o tym,że nie można było nim jezdzić.
Dlaczego tak jest,to znowu jakieś błędy w grze?????!!!!

Karro
28.03.2005, 15:36
Nie, to nie są błędy w grze, tylko błędy ze ściągniętymi obiektami. I samochodów nie stawia się na stoliku, lecz przy ścianie, a to że nie jeżdżą, to chyba oczywiste.

Monika1
28.03.2005, 17:15
Nie, to nie są błędy w grze, tylko błędy ze ściągniętymi obiektami. I samochodów nie stawia się na stoliku, lecz przy ścianie, a to że nie jeżdżą, to chyba oczywiste.
A przy tych samochodach pisze,że trzeba je postawić na stoliku!!!Wiem,że to głupie ale tam tak pisze.Próbowałam je postawić na podłodze,trawie,ulicy a nawet w basenie i czerwonymi literami pisze,że trzeba je położyć na stoliku.
Co jest grane???Chyba masz racje,to mószą być jakieś błędy w dodatkach.
Szkoda,że te samochody nie jeżdżą są w końcu takie duże jak normalne.
Postawić je przy ścianie?Czyba zle się zrozumieliśmy,te auta są duże,takie jakimi jeżdżą simy.Dzięki za pomoc. :D
P.S.A co z drzewami?Kiedy wybieram ten dom to drzewa są normalne,dopiero kiedy daje na otoczenie to zmieniają barwę i rozmazują się.Może da się coś z tym zrobić?

Karro
28.03.2005, 21:16
Czyba zle się zrozumieliśmy,te auta są duże,takie jakimi jeżdżą simy.Dzięki za pomoc. :D
P.S.A co z drzewami?Kiedy wybieram ten dom to drzewa są normalne,dopiero kiedy daje na otoczenie to zmieniają barwę i rozmazują się.Może da się coś z tym zrobić?
Nie, nie zrozumieliśmy się źle, wiem o jakie auta chodzi. I przecież mówiłam, ze to niebieskie to błąd z dodatkiem. Ewentualnie kartą graficzną, ale tutaj już nie pomogę, bo specjalistką nie jestem.

Nulka
28.03.2005, 21:24
Mi się zrobiło kiedyś identycznie. Miałam wtedy jakioegoś hacka. Przeinstalowywałam grę i tobie też to radzę, bo to chyba jedyne wyjście... Mozne tez poszukać tego hacka, ale ja wolę nie grzebać w plikach gry...