Zobacz pełną wersję : moja 1 sonda
Lakomczuszek
29.10.2003, 13:37
czesc wam tak jak w temacie jesli mi cos niewyjdzie to sie nie dziwcie ja dopiero nabieram umiejetnosci ;)
Mnie wszystkie się podobały (i znudziły po mniej więcej takim samym czasie :lol: ), więc nie będę głosował ;) ;)
Mi się najbardziej podoba gwiazda.
Powiem szczerze. Moim ulubionym dodatkiem do simsów były i są zwierzaki.
Może dlatego że uwielbiam zwierzęta. A Abrakadabry jeszcze nie mam ale nie sądzę żeby ona pobiła u mnie zwierzaki.
:) The Sims Abrakadabra :)
Ja też nie mam ulubionej wersji i nie będe głosował.
nie mam wszystkich i ale te co mam to wszystkie mi się podobają
Moje sią 2:
The sims Gwiazda bo są nowe umiejętności chosiaż jeszcze testuje bo mam od 2 dni
The sims Zwierzaki ponieważ uwielbiam zwierzęta
Mi przypadły do gustu zwierzaki pooba mi sie też randka ;)
trudno okreslic, czy mi sie podoba abrakadabra bo jeszcze nie gralem ;) a z dotychczasowych to najbardziej gwiazda i randka :)
agatka678
29.10.2003, 20:18
Choć jej nie ma to Abrakadabra.
Smeagolina
29.10.2003, 20:56
Randka. Najdłużej mi się nie nudziła. :)
Choć jej jeszcze nie ma to Abrakadabra :D :lol:
Hunter666
30.10.2003, 06:01
Ja tam wszystko lubię.To jest w końcu jakaś część mnie ^_^
A no....mnie sie na ogol podoba każdy nowy dodatek :D ale jak wyjdzie the sims 2 jego nic nie prezbije :lol: :rolleyes:
mi randka no bo to byl taki przelom dla mnie;p
Smeagolina
30.10.2003, 16:51
No, chyba że dodatki do niego :)
Kamilka12
30.10.2003, 18:04
Mi się najbardziej podoba the sims gwiazda i randka...
Wedlug mnie to gwiazda, potem zwierzaki a potem randka.Na temat MM sie nie wypowiem bo jeszcze niemam.
Moniczykita
31.10.2003, 18:39
A mi się podabają dodatki wszystkie wgrane po kolei ale tak naparwde to Randka i Gwiazda no i czekam na Abrakadabr-e..:)
Originally posted by galazek@Oct 29 2003, 03:39 PM
Mnie wszystkie się podobały (i znudziły po mniej więcej takim samym czasie :lol: ), więc nie będę głosował ;) ;)
to Abrakadabra też ci się znudziła galazku??
Już jakoś mnie do niej nie ciągnie - wolę posiedzieć na forum w czasie wolnym niż w nią pograć :)
Mi sie najbardziej podoba abrakadabra i zwierzaki. Gwiazda dlatago nie bo przecierz jak juz zrobisz pelna gwiazde (tak ze bedziesz gwiazda) to juz niechce sie robic drugi raz tyle.
ja mysle ze zwierzaki. ajbardziej je lubie. ale są na 1 miejscu exekwo z abrą ;)
Konwalia
11.12.2003, 13:06
Ja lubię wszystkie tak samo. Każdy wnosi ciś nowego i każdy szybko się nudzi.
Samantha
11.12.2003, 14:31
Ja tam lubię wszyściuteńkie dodatki :) . Chociaż zawsze po tygodniu jak nie krócej nudza Mi już się :lol: :)))))
heh....
Cała seria Sms zasługuje na nobla...ale najmniej wniosła Balanga
Abrakadabra najlepszy dodatek!Ale można wszystkie po kolei instalować i mamy już ulubione wszystkie
ja najbardziej lubie zwierzaki i abrę obie są spoko!
JA kocham wszystkie simsy!
andonezja
11.12.2003, 18:55
hmm... jush to gdize spisalam ale moge powtorzyc, ze wszystkie dodatki mi sie podobaly, ale:
w swiatowe gralam az do wyjscia balangi i mi sie nie znduzilo
w balange - okolo 2 miesiecy
w randke - 2 miesiace
w wakacje - 1 miesiac
w zwierzaki - 1,5 miesiaca
w gwiazde - 3 tygodnie
w abrakadabre - chyba ze 2 3 tygodnie. szybko mi sie znudzila - wszystkie czary i krysztaly jush mam.
podsumowujac, tendencja spadkowa :/
Konwalia
11.12.2003, 18:59
andonezja gratulacje. Ja to nawet miesiąca nie wytrwałam. Jakieś dwa tygodnie i koniec. A w abre grałam jeden tydzień.
Originally posted by andonezja@Dec 11 2003, 08:55 PM
hmm... jush to gdize spisalam ale moge powtorzyc, ze wszystkie dodatki mi sie podobaly, ale:
w swiatowe gralam az do wyjscia balangi i mi sie nie znduzilo
w balange - okolo 2 miesiecy
w randke - 2 miesiace
w wakacje - 1 miesiac
w zwierzaki - 1,5 miesiaca
w gwiazde - 3 tygodnie
w abrakadabre - chyba ze 2 3 tygodnie. szybko mi sie znudzila - wszystkie czary i krysztaly jush mam.
podsumowujac, tendencja spadkowa :/
Ja:
- Swiatówke - krótko miałam no to może 2 tygodnie...
- Balanga - 3 tygodnie
- Randka - 3 miesiące :D
- Wakacje - miesiąc
- Zwierzaki - 4 miesiące :D
- Gwiazda - nie mam....
- abra - też miałam krótko... 2 tygodnie...
Magdalena
11.12.2003, 19:05
Mi sie najbardziej podoba Gwizda, jest to spełnienie marzeń, których nie można speżnic, ale moze kto wie:) kiedyś w przyszłości:). Abrakadabra też jest super.
Ja zagłosowałam na zwierzik :D Uwielbiam zwierzątka :P
Mnie się podobają wszystkie!!! Ale The Sims 2 mic nie przebije!!!!!!!!!!! Nie moge sie już doczekać :) :) :) :) :) :) :) :)
Ja zagłosowałam na zwierzaki - abra szybko mi sie znudzła :angry::angry::angry:
Ja najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę obie są na 1 miejscu! :D
Mi sie podobają wszystkie ,ale tżeba zagłosowac przecierz na jedno!!!!!!(sorx za błędziory)
Method Woman
12.12.2003, 19:29
chyba the sims randka......
Samantha
13.12.2003, 08:00
Mnie najbardziej podobają się dwie ostatnie...
Gwiazda i Abra... ^_^ ...
Mi się wszystkie podobają!!! I wszystkie są na pierwszym miejscu!!!! :) :D
agatka678
13.12.2003, 10:37
Abrakadabra jest najlepsza ale sie nudzi szybko!!!
wszystkie są super nawet światowe zycie bo w nim jest dżin i kostucha(ta oda zabierania zycia)I nawet zwykłe ,bo kiedys nie było ich było tylko simsciti
To prawda nawet same zwykle sa fajne. Bo powmyslcie sa osoby ktore maja tylko zwykle i sie z tego ciesza.
Tzeba sie cieszyć ze zrobili zwykłe!Bo jakby nie wpadli na ten pomysł to teraz nie było by forum o the sims tylko o simsciti!I nie było by dodatków ,bo do czego?
Tunka_back
30.01.2004, 10:07
Narazie podobaja mi sie the sims zwierzaki bo jaszcze nie mam abrakadabra ..
Ja najbardziej lubię THE SIMS ZWIERZAKI i RANDUSIĘ :)
Mi najbardziej podobała się randka,bo wniosła najwięcej zmian i abrakadabra(nie odkryłam wszystkich czarów i nie mam ani jednego kryształu,więc jeszcze misię nie znudził :rolleyes:
Ja za niedługo będe mieć diablo 2 i dużo dodatków do the sims:)i zobaczę co mi się znudzi
Mój ulubiony dodatek to The Sims Zwierzaki :) ale inne też są fajne :P
Ja tak samo wszystkie części mam i wszystkie mi się podobały i po jakimś czasie znudziły....
Ewelina_
01.02.2004, 19:36
Mi podobają się wszystkie dodatki :) ale jeśli miałaby wybierać to wybrałabym Zwierzaki i Abrakadabre :P
Zwierzaki i Abra najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!
Ja na nic nie głosuje bo nie ma tam opcjii "WRZYSTKIE"
Moniczykita
07.02.2004, 08:28
A mi się najbardziej podoba randka...
Ja tam lubie wszystkie czesci..,.
Ja zaglosowalam na The Sims Abrakadabra
Trudno mi powiedzieć który dodatek jest naj naj no podoba mi sie gwiazda zwierzaki a nawet balanga mimo że małe są w niej możliwości ale i tak jest fajowa
no abra tez jest super tylko troche dziwne to wszystko ale i tak jest spoko :P
Mnie się najbardziej podobają Zwierzaki, i pierwsze bo gdyby ich nie był, to by nic nie było
Simsy mam już od bardzo dawna (ok 5 lat) ale dopiero od niedawna mam wszystkie części (buuuuu :angry: czemu niema ich więcej) i najlepsze wedłóg mnie są zwierzaki (starówki, place zabaw, więcej działek) choć i one mają troche błędów np. nie możesz wstawiać zbyt dużo kas, albo budek z jedzeniem bo nikt nie będzie mógł prócz twojego aktualnego sima tam przebywać; oraz wszech kochana i ówielbiana Abracadabra. Uwarzam jednak że nobla nie powinien dostać żaden dodatek bo tylko pierwsza podstawowa część była pierwszą tego typu grą na PCta i to ona zasługója na najwyższe wyróżnienie.
Moim zdaniem dodki które powiny dostać nobla to "The sims Zwierzaki" i "The sims Gwiazda"
Co takiego jest w gwieździe? nie rozumiem czemu wszystkich tak pociąga gwiazda, ja jakoś niemam pociągy do showbisnesu. pozatym gdy masz przyjaciela gwiazdę to nawet nie możesz z nim normalnie pogadać i na odwrót. same:" Czy ty mnie uwielbiasz" albo "czy twoje zdjecia ukazału się w gazetach" tego nieda się przejść bez Hokus Pokus
Moniczykita
13.02.2004, 15:24
The simsy moim zdaniem nie są dopracowane...I w lasnie ztego względu zaprzestałam grac w TS...Chociaz mam wszystkie dodatki i grę orginalne...
Jest jeden poważny błąd który wpłyną na moją decyzję:
-a mianowicie:
*Gdy zapraszałam sima do mnie to on zamiast zadzwonic do domu stał na koncu ulicy i nawet nie moża było sie z nim przywitac...
ja głosuję na Abrę, chociaż samego nobla dałabym za sam pomysł zrobienia takiej gry jak The Sims ^_^
Originally posted by burza@Feb 13 2004, 09:48 PM
ja głosuję na Abrę, chociaż samego nobla dałabym za sam pomysł zrobienia takiej gry jak The Sims ^_^
Abra jest po prostu cool!!
Wiadomo żę kiedyś się nam znudzą simsy ,ale narazie musimy poczekać i zobaczyć.Bo może w pierwszym dodatku do ts2 będzie tak fajnie że nigdy sie nie znudzi.Albo na odwrut ,że będzie tak marne że abrakadabra będzie lepsza:)
Akselandra
25.02.2004, 20:17
Ja głosuje na Zwierzaki. Uzasadnienie: bardzo lubie zwierzęta, a w TS zawsze mi ich brakowało.
abra i gwiazda :) :) :) :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.