Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Simy znikają... why ;/ ?

dzioooushka
28.03.2005, 21:44
TS2 mam od niedawna. Wszystko było pięknie... aż do momentu kiedy włączając grę okazało się, że nie zapisała mi się rodzina... :wacko: :( (wraz z nią stworzyłam dom, który się zapisał .. nawet z ogrodnikiem wewnątrz :O ) I od tamtej pory każda rodzina chociażby pozostawiona w katalogu rodzin (nawet bez przenoszenia do domów) mi się nie zapisuje! ;( ... Nic nie mogę zrobić - Myślałam że przekroczyłam jakiś limit, ale po wykasowaniu 8 rodzin z ich domami nadal simy mi znikają bezpowrotnie (gram tylko w jednym mieście). POMOCY! Czy macie na to lekarstwo? Proszę pomóżcie :D. :1smutny: :wall:

Lapis_Lasuli
29.03.2005, 14:35
Nie wiem czy dobrze rozumię, ale wynika z tego, że jak zapiszesz grę, to tak na prawdę się nie zapisuje. Mam tylko jeden pomysł, dlaczego tak może być - za mało miejsca na dysku C lub jego brak. :\

dzioooushka
29.03.2005, 14:44
Nie wiem czy dobrze rozumię, ale wynika z tego, że jak zapiszesz grę, to tak na prawdę się nie zapisuje. Mam tylko jeden pomysł, dlaczego tak może być - za mało miejsca na dysku C lub jego brak. :\

Miejsca mam jeszcze 4gb... Nie sądze żeby to było z wiązane z miejscem. Poza tym domy które buduje.. czy też miasta (prubuję wszystkiego :P) się zapisują. Ciężko.. ale nic. Thx ! :) ......
:\ :(