Zobacz pełną wersję : Problem z SimPe
Któregoś razu zainstalowałam sobie SimPe (nic w nim jeszcze nie robiłam). No i następnego dnia otworzyłam simsy, a tam sie nie dało wejść do żadnego domu :/ kursor był cały czas taki sam (strzałka) i nic nie dało się zrobić, tylko wyjść i zrobić rodzine i wogole te rzeczy co są w menu. Usunęłam SimPe i znowu wszystko było wporządku. Co zrobić żeby tak się nie robiło ? :/ Chciałabym mieć SimPe, a nie mogę bo gra jest bezużyteczna wtedy ;(
Któregoś razu zainstalowałam sobie SimPe (nic w nim jeszcze nie robiłam). No i następnego dnia otworzyłam simsy, a tam sie nie dało wejść do żadnego domu :/ kursor był cały czas taki sam (strzałka) i nic nie dało się zrobić, tylko wyjść i zrobić rodzine i wogole te rzeczy co są w menu. Usunęłam SimPe i znowu wszystko było wporządku. Co zrobić żeby tak się nie robiło ? :/ Chciałabym mieć SimPe, a nie mogę bo gra jest bezużyteczna wtedy ;(
a zapytać o wszystko w jednym temacie nie mogłaś?
poza tym, to nie może być wina simpe, o ile w nim nic nie robiłaś. przecież to jest osobny program, który się nie "nakłada" ani nic na samą grę.
Ale to zdarzyło się dwa razy! zainstolowałam SimPe, nie działało. Odinstalowałam - działało. Potem znowu zainstalowałam i nie działało - więc jak inaczej to wytłumaczyć?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.