Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kilka spraw

simmanka
29.03.2005, 15:13
ściągnełam fryzurkę z linku podanego w tym http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16300 temacie (tą drugą)
i InSIMenator 1.6 z tego tematu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16341
i teraz pytania gdzie jest fryzurka ?
zapisałam w dondwald!
Jak używać insimmeratora jak chcę dziecku wygląd zmienić??

simmanka
29.03.2005, 16:04
a rozpakowałaś winzipem albo winrarem??
tak
a jak w insimeratorze?? zmienić wygląd bachorka

Karro
29.03.2005, 16:54
Tam się nie zmienia wyglądu dziecka. Nie da się. Można najwyżej sprawić by dorosło. -___-

simmanka
29.03.2005, 19:13
Tam się nie zmienia wyglądu dziecka. Nie da się. Można najwyżej sprawić by dorosło. -___-
A jak dziecku zmienić wygląd???
proszę o link

rainne
30.03.2005, 11:54
i teraz pytania gdzie jest fryzurka ?
zapisałam w dondwald!
Jak używać insimmeratora jak chcę dziecku wygląd zmienić??
w tym spakowanym pliku są dwa inne pliki, które trzeba wypakować do downloads, jeśli nie pojawiają się w "nowych elementach" (oznaczonych tą gwiazdką), poszukaj ich na samym końcu standardowych fryzur.

Karro
30.03.2005, 19:47
A jak dziecku zmienić wygląd???
proszę o link

Na Modthesims2 można znaleźć lustro umożliwiające zmianę wyglądu małego dziecka, niestety CHWILOWO nie dysponuję linkiem, ale z pewnością znajdzie się od groma uczynnych... ludzi, którzy linka podadzą.

rainne
31.03.2005, 12:22
Tej fryzurki nie ma w grze!!!
Tak jak wszystkich dodatków ściągniętych po zainstalowaniu SimPe wszystkie dodatki to pliki do simpe a nie bodyshopa może powinnam simpe odinstalować
co Ty bredzisz? simpe nie nakłada się na grę i nie ma związku z fryzurami.
poza tym plik będzie widoczny w trybie tworzenia rodziny, w samej grze jedynie po zainstalowaniu niżej wspomnianego lustra.

poza tym panuj nad sobą i nad swoimi postami.

simmanka
31.03.2005, 19:54
co Ty bredzisz? simpe nie nakłada się na grę i nie ma związku z fryzurami.
poza tym plik będzie widoczny w trybie tworzenia rodziny, w samej grze jedynie po zainstalowaniu niżej wspomnianego lustra.

poza tym panuj nad sobą i nad swoimi postami.
Po pierwsze nie bredze.Po drugie to wszystkie ubranka jakie ściągam nie dają się zainstalować w bodyshopie tylko są tak jak meble .
Po trzecie nie ma tej fryzurki w trybie tworzenia rodziny!

MikS
31.03.2005, 20:46
Po pierwsze nie bredze.Po drugie to wszystkie ubranka jakie ściągam nie dają się zainstalować w bodyshopie tylko są tak jak meble .
Po trzecie nie ma tej fryzurki w trybie tworzenia rodziny!

ja ma normalnie ale małe dzieci nie mogą zmieniać wyglądu