Zobacz pełną wersję : Instalowanie dodatków np: simów
Mam zainstalowane najnowsze simy2 wraz z dodatkiem ' na studiach".
Po dograniu dodatków typu włosy czy meble mogę uruchomić simsy i stworzyć sima ale nie mogę przejść do dalszej gry .
Czy ktoś mi pomoże.
Mam zainstalowane najnowsze simy2 wraz z dodatkiem ' na studiach".
Po dograniu dodatków typu włosy czy meble mogę uruchomić simsy i stworzyć sima ale nie mogę przejść do dalszej gry .
Czy ktoś mi pomoże.
a czy meble, ktore zostaly dodane, na pewno byly robione pod sims "na studiach"?, bo nie wszystkie są kompatybilne z nowa czescia simow, tylko te, ktore maja znaczek "na studiach" lub "EP".
Byc moze dlatego gra nie chce sie załadować, poniewaz dodatki są tylko do podstawowej wersji a nie do sims na studiach.
sprobuj usunac dodatki i wgrac tylko te co do ktorych masz pewnosc, ze robione byly pod sims na studiach.
Jeżeli będzę chciała grac tylko w sims2 bez studiów to wówczas musze usunąć dodatki stworzone w dodatku na studiach ?
Jeżeli będzę chciała grac tylko w sims2 bez studiów to wówczas musze usunąć dodatki stworzone w dodatku na studiach ?
jesli nie bedziesz miec zainstalowanych Na studiach, to po prostu meble robione pod NS nie beda widoczne, zadnego z nich pozytku miec nie bedziesz. wiekszych problemow raczej nie powinny wywolac, ale mozliwe ze spowolnia gre.
Po pierwsze, to dodatków nie tworzy się w Na Studiach, tylko w zupełnie innym programie.
jesli nie bedziesz miec zainstalowanych Na studiach, to po prostu meble robione pod NS nie beda widoczne, zadnego z nich pozytku miec nie bedziesz. wiekszych problemow raczej nie powinny wywolac, ale mozliwe ze spowolnia gre.
Po drugie, to wszystkie dodatki kompatybilne z Na Studiach są widoczne w podstawowej wersji The sims 2 (chyba, że dany obiekt był stwprzony na bazie jakiejś rzeczy z NS), więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jedynie niektóre dodatki z podstawowego The sims2 (niekompatybilne z NS) są niewidoczne w NS.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.