Zobacz pełną wersję : kamera:(
simone***
30.03.2005, 19:08
bardzo bym prosila o pomoc! dzisiaj kupilam i zainstalowalam oryginalne ts2, wszystko dziala i jest okej ale nie wlaczaja mi sie filmiki...nie chcialabym czegos rozwalic grzebiac w opcjach wiec prosze was o pomoc !
Poszukaj w opcjach opcji "Podgląd wydarzeń specjalnych" i zaznacz ją.
Jeśli nie da się jej zaznaczyć, to znaczy że komputer stwierdził, że masz za słaby procesor/kartę graficzną.
simone***
30.03.2005, 20:17
Poszukaj w opcjach opcji "Podgląd wydarzeń specjalnych" i zaznacz ją.
Jeśli nie da się jej zaznaczyć, to znaczy że komputer stwierdził, że masz za słaby procesor/kartę graficzną.
no niestety nie mam tej opcji(nie mozna jej zaznaczyc) czy jest moze na to jakis kod??
bloodwave
30.03.2005, 20:26
Te filmiki jak ślub biorą itp?....bo jeśli tak to musisz pobrać odpowiednie sterowniki...mnie też się nie wyświetlały dopiero po instalacji....postaram sie je znaleść i dam Ci link...
Scyzoryk_14
01.04.2005, 12:03
Czy te na początku??? A ja bym spróbował nowe sterowniki a ile masz ramu??
simone***
01.04.2005, 13:18
Czy te na początku??? A ja bym spróbował nowe sterowniki a ile masz ramu??
mam 512 ram i najnowsze sterowniki - niedawno je pobieralam ...
good by bylo jak bys je znalazlbo mam ten sam problem
prawdopodobnie gra stara się sama ustawić ustawienia grafiki i spowodu słabej grafy wyłącza niektóre opcje, ja na swoim poczciwym gf3ti 200 miałem wyłączone wygładzanie w grze, kolega na gf2mx ma tę opcję specjalnych wydarzeń też off, na to nie pomoga żadne stery do grafy, trza grafę zmienić, chyba że są już jakieś obejścia tego, ja ich nie znam :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.