Zobacz pełną wersję : Czy to nieuniknione ??
dzioooushka
01.04.2005, 15:20
Czy odinstalowanie i zainstalowanie gry TS2 wiąże się z usunieciem stworzonych przeze mnie domów.. rodzin.. itp. ? Czy te wszystkie pliki są zapisane w : Moich Dokumetnach\Ea Games ? Czy ten folder zostanie usunięty ? czy jest możliwość zainstalowania od nowa gry bez utraty dotychczasowych domow ?? Ach duzo tych pytan :P.. ale wszytkie sprowadzaja sie do jednego...
PLISS HELP MI :) :\ :|
cornelcia
01.04.2005, 15:25
Now iec ja mialam jakis blod i usunelam gre wlasnie pzred chwila:) i pisalo czy zachowac pliki cyzli zapisy domy i tam simy i dalam ze tak ale pzrez to neidalo sie zainstalowac dlaego m,usialam zgodzic sie na usuniecie wszystkick domów itd. Jak juz kasujesz gre to wszystko co zwiozane jest z tom grą-zostanie usunięte :)
Czy odinstalowanie i zainstalowanie gry TS2 wiąże się z usunieciem stworzonych przeze mnie domów.. rodzin.. itp. ? Czy te wszystkie pliki są zapisane w : Moich Dokumetnach\Ea Games ? Czy ten folder zostanie usunięty ? czy jest możliwość zainstalowania od nowa gry bez utraty dotychczasowych domow ?? Ach duzo tych pytan :P.. ale wszytkie sprowadzaja sie do jednego...
PLISS HELP MI :) :\ :|
Nie, nie wiąże się to z ich usunięciem, jeśli wcześniej skopjujesz folder the sims2 z moich dokumentów w bezpieczne miejsce na kompie, a po zainstalowaniu na nowo simsów podmienisz folder w moich dokumentach.
Mam nadzieje, że coś zrozumiałaś. ;)
dzioooushka
01.04.2005, 16:05
mam nadzeje ze nic nie zepsuje :P... thx za pomoc. Ach.. trzba sie napracować żeby korzystac z takiej pryjemnosci jaka jest gra ts2 :).. mm.. jeszcze raz thx :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.