Zobacz pełną wersję : Harry Potter i żródło życia
Tidus2004
21.06.2005, 17:42
A co byście powiedzieli na to gdyby 6 odcinek wyszedł dokładnie tego samego dnia co 6 tom HP co ?? :PPP HAHAHAHAHAHAHA to oczywiście był żart. Chcę was powiadomić że wielkimi krokami zbliża się zakończenie roku szkolnego, oraz zapewne UPRAGNIONE wakacje. Co oznacza właśnie że z zniem 24 czerwca rozpocznę już pracę nad zdjęciami do 6 odcinka HP :] Mam nadzieję że się cieszycie :]
jaasne że się cieszymy :D a co do żartu był hm, przerażająco śmieszny :P osobiście wolałabym gdybyś zrobił go wczeeeśniej ale 24 czerwiec już za trzy dni..
PROSZE dajcie ten odcinek 24 bo 25 jadem na wyjazd na dwa tygodnie.. (osobiście nie wiem jak ja tam wytrzymam bez kompa tv i komorki ;))
To moja gorąąąąąąca prośba :kiss: :* hehe
Pozdrawiam :)
Avrilcia_Korny
21.06.2005, 18:46
1. Jestem tutaj nowa
2. Już mówię:
a) Hm... pierwszy odcinek był nudny, ale się rzokeciło, może nie na maxa.
b). Fajny był pomysł choć za Potterkiem nie przepadam XD
c) Hm... zdjęcia zrobione bardzo ładnie, podobają mi się
d) tylko nie wiem, czemu Harry nosi ubranie z Addidasa !!
No ale ogółem można powiedzieć że 7,/10 jest w porządku.
W tym fs nie ma nic szczególnego oprócz tego, że ma doskonałe dodatki (które są ściągnięte).Na początku podziwiałam hogwart, bo myślałam że został zrobiony przez autora...no i tylko tyle treść jest denna, ale są fajne zdjęcia.
Ogólnie:
Treść-3/10
Zdjęcia-9/10
12/20-czyli średnio
W tym fs nie ma nic szczególnego oprócz tego, że ma doskonałe dodatki (które są ściągnięte).Na początku podziwiałam hogwart, bo myślałam że został zrobiony przez autora...no i tylko tyle treść jest denna, ale są fajne zdjęcia.
Ogólnie:
Treść-3/10
Zdjęcia-9/10
12/20-czyli średnio
heeej sa tego także dobre strony tego sciagniecia z neta hogwartu :) np. to ze mamy szybciej fotostory :P treść mi się podoba :P
Ejj autorze drogi dawaj więcej o Harrym bo to o nim przeciesz to fs ;)
Pozdrawiam :)
[rety !!!!!!!!!!!!!!! jak udało cie sie tak odtworzyć ??? zajefajne , a Hogwart jest *****isty !!!!!!!!!!!! 10/10
Wszystko mi się podobało,ni echec mis ię rozpisywać. ;P
Choć tez jestem stosunkowo nowa to widzę,że już długo nie ma 6 odcinka.Kidy będzie?
Snake Eye
28.06.2005, 11:53
[rety !!!!!!!!!!!!!!! jak udało cie sie tak odtworzyć ??? zajefajne , a Hogwart jest *****isty !!!!!!!!!!!! 10/10
Bo jest ściągniety !!!DZIEWCZYNO WSZYSCY O TYM GADALI CZY TY NIE CZYTASZ POSTÓW :////
a co do fs:Nienawidze potera ale fsnie jest najgorsze 7/10
Podoba mi się te fs. A Hogwart jest super. Moja ocena : 10/10
Olseneczka
28.06.2005, 15:46
Śliczne! Baaardzo mi się podoba :D. Kieeeedy następny odcinek?! Daję 100000000(..)/10 :O
O kurcze!!! To Foto Story jest superc. B. ładnie wam to wyszło.
Mam do Was jednak prośbę, a mianowicie:
==> czy mógłbyś spakować swój Hogwart do pliku i umieścić go na jakiejś stronie do downloadu (w okolicy klikasz raz na tej parceli i tam masz taką gwiazdkę ze strzałeczką, klikasz na nią, zanzaczasz "Spakuj do pliku" i OK, czekasz, a potem masz plik tej parceli w: ...Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\PackagedLots\
Proszę, skąd wziąłeś te wszystkie przedmioty, ubrania itp.???
Z góry dziękuję !!!!!!!!!!!!
PS: Moja ocena: 99/10
Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`:P). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:
Tidus2004
11.07.2005, 11:55
Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`:P). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. :clap2:
Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS.
Angel com
11.07.2005, 12:37
No wez dokoncz to fs pliss. No bo super jest.
helo :)
moze pozostawie bez komentarza to ze juz wrocilam z wyjazdu a odcinka wciaz nie ma ... !!!
nieznęcaj się nademną :P
Cytuj: Oryginalnie dodany przez Elzi Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS
Znów czuję że się trochę wtrącam/narzucam ale poprostu Tidus nie radzę ci robić fs. o np. Władcy Pierścieni ,może wkrótce sam wymyśl sobie jakiś temat i sam wymyśl coś fajnego a nie tylko POTTER czy coś książkowego =)
(CHociaż szczerze mówiąc pewnie nie miałabym nic przeciwko gdybyś ładnie wykonał fs. o moich favourite książkach jak np. Seria Niefortunnych Zdarzeń czy NIezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon")
Bo masz fajną wyobraźnię =) a tak wszystkim się podoba jak piszesz ale wiele
osób nie lubi pottera (jak np. JA) A co do władncy pierścieni przyznam się ze wstydem że przeczytałam 1oo stron "Bractwa Pierścienia" I prawie zasypiałam i nic z tego nie rozumiałam! Ale to było rok temu :) KTo wie może znów sięgnę po tę książkę jeżeli warto :)
A fs. oceniam 5/10 masz talent ale nie włąśniwie go (moim zdaniem) Wykorzystujesz!
Mam dla was baardzo zle wiesci :(. Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma :wacko: ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo ;(. Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.
Mam dla was baardzo zle wiesci . Otoz "rozpłynęły"(nie wiem jak to sie stalo, ale byly i ich nie ma ) mi sie dwa foldery, w tym jeden z tekstem do 6. odcinka. Probowalam wszystkiego, aby przywrocic chocby ten plik, lecz nic z tego nie wyszlo . Musze napisac jeszcze raz od poczatku caly 6. odcinek i nie wiem ile mi to zajmie. Prosze was o cierpliwosc... Bede sie starala napisac go jak najszybciej i jak najlepiej, ale to moze chwile potrwac(ci, ktorzy pisza FS wiedza o co chodzi-raz jest setka pomyslow na jedno zdanie, a raz kompletnie nie wiadomo co pisac). Jeszcze raz goraco was prosze- badzcie cierpliwi.
Spox,czar!
Nie martw się =)
Jakoś się poczeka :)
Jak narazie można życzyć ci tylko veny :)
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)
i żebyś napisała to lepiej niż Rowling'owa!
(Nawet Binek pisze lepiej niż Rowlinog'owa :-\)
TYmi słowami zawiodłaś mnie nadin... Z tego wszystkiego co z tego FS wyczytałam nie lubisz Harry'ego Pottera. Ale przecież nikt nie każę ci go lubić?
Ale jest jedna żelazna zasada. JEŻELI CZEGOŚ NIE LUBISZ NIE OCENIAJ TEGO!!! Przecież i tak to czego nie lubisz zawsze będzie gorsze, zawsze bedzie be.
JA np. nienawidzę serii niefortunnych zdarzeń. Ale czy gdziekolwiek napisałam że to jest do dupy? NIE!
Lubię Harry'ego Pottera. Jestem wciągnięta w jego świat. Ale jakbyś napisała że ten co piszę serię niefortunnych zdarzeń (albo ta) piszę gorzej od Binka to napisałabym ci to samo. Oczywiście gdybyś nie lubiła SNZ
:\ :\
Tidus i czar waszę FS mi się podoba, ale jakoś dawno odcinka nie było
czar, nieee lam sie Tidus1004 ci pomooooze :P
nie spiesz sie w pisaniu :P lepiej chwilke poczekac i miec super odcinek niz czekac wcale i miec okropna kiche.. :P
Jak wy to tak pozatym robicie? (to fotostory rzecz jasna :P więc bez niepotrzebnych skojarzeń poprosze :P) we dwoje to tak trochu niewygodnie :P macie na 2 kompach takie same rodzinki czy cuu? czy na jednym to robicie? :P
Tidus2004
15.07.2005, 18:48
Hahahahahahahaha......
Powiem Ci jak my "to robimy " ;) Bo to nie jest rzadną tajemnicą. Oczywiście rzecz jasna że nie na jednym kompie. Zaczęło się od tego, że Czar była moją współ pomysłodawczynią. Moja robota to tekst i zdjęcia. Później jednak zaczęło się to zmieniać. Otóż w obecnej chwili robimy to w ten sposób. Zaczynamy od burzy mózgów i rzucamy pomysłami. Wybieramy najciekawsze i układamy to jakoś chronologicznie. Potem tekst jest całkowitą pracą Czar, natomiast ja już zajmuje soę tylko zdjęciami. I taka w tm cała tajemnica :]
Nie noo , super ! bardzo mi sie podoba ,
interesujące fotostory .
:D 10/10 - to moja ocena :D
Dzaga717
26.07.2005, 13:22
Bleee 0/10 ! Może i dla tego że ksiazke Harrego Pottera nie obdażam zbytnią sympatia! Nie podoba mi się!
CZAR kiedy kolejny odcinek!?
Czekam i czekam a nikt sie nie odzywa!
Pawlo, naprawdę nie mam pojęcia. Musisz cierpliwie czekać... Aha, jeszcze jedna uwaga- teraz 6. odc. pisze Tidus, a ja zajmę się kolejnym :). To tak na marginesie.
Wybacz że to powiem Tidus2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE !!!!
Wybacz że to powiem Tidud2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE !
Wybacz że to powiem Tidud2004 :
W GRZE THE SIMS 2 NA STUDIACH JEST NIEMOŻLIWE !
Wybacz Tdidus2004 To niemożliwe żeby Hary poter jest W THe sims i mo0żna rzuczać Zaklęcia !!! jak taj to gdzie można ściągnąć ten bombowy zamek ?
Tidus2004
03.08.2005, 10:56
Mam dla was dobrą bądź złą nowinę. Otóż własnie trwają poprawki p[rzy pisaniu kolejnego odcinka, i myślę że powinien pojawić się tak mniej więcej do końca tygodnia :]]
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
EDIT:
Tekst jest już gotowy, teraz czas na zdjęcia. CHcę tylko uprzedzić, że niestety dodatki którymi posługiwalem się wcześniej, zostały przez przypadek usunięte, gdyz miałem ogromne problemy z grą. NIektore z nich udalo mi się odzyskać, ale nie zdziwcie się, jeżeli postacie będą wyglądać nieco innaczej, bądź pomieszczenia, gdyż wszystko co do tej pory miałem zrobione musze robić niestety od nowa. :(
Tidus2004
09.08.2005, 19:51
Harry Potter i źródło życia odc.6
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/1e.jpg
Wszyscy w sali wpatrywali się w Davida, mocno wymachującego różdżką w każdą możliwą stronę i wykrzykującego formułę zaklęcia tak głośno, iż było go słychać w trzech kolejnych klasach.
- Chłopcze, przestań już! - wykrzyknął przejęty profesor Flitwick. - No już, starczy, nie każdemu może się to udać za pierwszym razem!
David zatrzymał rękę. Opuścił ją celując różdżką w podłogę, stojąc przez chwilę nieruchomo, jakby został spetryfikowany, a jego nieprzytomne oczy wpatrywały się w ciągle wiszącą na sznurku poduszkę. Minęło zaledwie kilka sekund, kiedy chłopiec gwałtownie upadł na podłogę z ogromną siłą uderzając o nią tyłem głowy.
- NA MERLINA!!! - wrzasnął profesor. - SZYBKO! SZYBKO! ZANIEŚCIE GO DO SKRZYDŁA SZPITALNEGO!!! - wydarł się w stronę wystraszonych uczniów. Nagle ze swoich miejsc zerwali się Harry z Ronem.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/2e.jpg
- MOBILICORPUS - krzyknął Harry, celując różdżką w nieprzytomnego przyjaciela. Po chwili David zaczął unosić się nad ziemią, zupełnie jakby leżał na niewidzialnych noszach. - Chodźmy!
- Hermiona! Pospiesz się! - odezwał się Ron lekko szturchając dziewczynę w ramię. Cała trójka przebiegła obok oniemiałego profesora i osłupiałych uczniów, a tuż za nimi pofrunęło ciało Davida. Nie minęła minuta, kiedy Harry, Ron i Hermiona znaleźli się przy drzwiach skrzydła szpitalnego. Dziewczyna chwyciła mocno za wielką, złocistą klamkę, z wielkim wysiłkiem próbując je otworzyć.
- Ron! No pomóż mi! - ryknęła. - Ron przewrócił oczami i pchnął z całej siły ogromne drzwi. Niestety udało mu się je tylko lekko odchylić. Jednak starczyło miejsca by mogli przez nie przejść. Po prawej stronie od wejścia, przy swoim biurku siedziała pani Pomfrey, delektując się kociołkowymi piegusami i popijając kawę z małej porcelanowej filiżanki. Gdy do sali wbiegła trójka zasapanych uczniów z unoszącym się tuż za nimi ciałem, pani Pomrfey zakrztusiła się dużym łykiem kawy, wypluwając ją wraz z przeżutym kawałkiem ciastka na podłogę.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/3e.jpg
- C...Co się stało ?! - zapytała wciąż dławiąc się kawą.
- Zemdlał..... zemdlał na lekcji..... - wydyszał z ledwością Harry.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/4e.jpg
Pani Pomfrey wyjęła z fartucha różdżkę, celując wpierw w Davida, a następnie na puste łóżko stojące na samym końcu sali. Ciało natychmiast pojawiło się nad łożem, powoli opadając na miękką pościel.
- Dobrze już. Wracajcie na lekcję. Ja już się nim zajmę. - powiedziała spokojnym głosem pielęgniarka.
-A...ale nic mu nie będzie prawda? - zapytała Hermiona.
- Oczywiście że nie, ale musi tu zostać na noc. Tak szybko nie dojdzie do siebie.
Na ich twarzach pojawiły się mieszane uczucia. Z jednej strony czuli wielką ulgę, że to nic groźnego, natomiast z drugiej, przygnębienie z braku niewiedzy, co mogło być powodem zasłabnięcia.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/5e.jpg
Zdążyli zaledwie wychylić się zza drzwi skrzydła szpitalnego, kiedy wpadli na profesor McGonagall. Harry otworzył usta, jednak nie zdążył wydobyć z siebie żadnego dźwięku, gdyż właśnie mu przerwała:
- Co się stało? Opowiadajcie mi natychmiast! Co to były za krzyki? - pytała z przejęciem. Harry i Ronem osłupieni wpatrywali się tylko wymownie w kierunku Hermiony.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/6e.jpg
-To było tak, pani profesor... - zaczęła Hermiona lekko drżącym głosem - na lekcji zaklęć ćwiczyliśmy zaklęcie. Davidowi nie bardzo to wychodziło i stracił przytomność. Naprawdę nie mamy pojęcia co się mogło z nim stać.- wymamrotała.
- Jak to? Stracił przytomność przy ćwiczeniu zaklęcia? -zapytała z takim niedowierzaniem, jakby usłyszała że Snape dziś pochwalił Neville'a. - Jeszcze nigdy czegoś takiego nie było. A co to było za zaklęcie? Może jakieś silne i jeszcze nie na waszym poziomie ?
-Ależ nie pani profesor. - przerwała jej szybko Hermiona. - To było tylko zaklęcie Flipendo. Nikomu więcej nie sprawiło ono żadnego problemu. - Harry, Ron, Hermiona i prof. McGonagall, stali przez chwile w milczeniu.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/7e.jpg
- Dobrze już. Wracajcie do wieży. Lekcja zaraz się skończy. - powiedziała profesor, z dziwnym, zamyślonym spojrzeniem. Wzbudziło to ogromne zdziwienie wśród trójki przyjaciół. Nie pamiętali, żeby kiedykolwiek prof. McGonagall pozwoliła im opuścić zajęcia lekcyjne. Rzucili w swoim kierunku krótkie spojrzenie, i szybko skierowali się ku magicznym schodom, żeby czasem profesorka się nie rozmyśliła. Co jeszcze dziwniejsze, Hermiona biegła razem z nimi. To było już zupełnym nieprawdopodobieństwem, żeby Hermiona z chęcią opuszczała zajęcia.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/8e.jpg
Po niedługim czasie cała trójka znalazła się w pokoju wspólnym. Usiedli przy kominku nie mówiąc ani słowa. Trwało to jakieś dziesięć minut, kiedy do salonu zaczęli schodzić się uczniowie.
- Idę się przyszykować na eliksiry - zamruczała pod nosem Hermiona, po czym wstała i skierowała się w stronę swojej sypialni.
- Wiesz może o co jej chodzi? - zapytał Ron.
- Nie mam zielonego pojęcia. Ale powinniśmy też się spakować i iść do lochów. Chyba nie chcesz się spóźnić na lekcje ze Snapem... - odpowiedział Harry.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/9e.jpg
Lekcja eliksirów się zaczęła. Wszyscy siedzieli już na swoich miejscach, w ciszy czekając na profesora Snape’a. Co dziwne było, Malfoy również zachowywał się w miarę przyzwoicie. Nagle ciszę przerwał łomot drzwi, trzaskających tak głośno że wszyscy uczniowie podskoczyli ze strachu, a tuż przed nimi pojawiła się wysoka postać, z długimi, czarnymi i tłustymi włosami przykrywającymi jej ziemistą twarz, ubrana w czarny płaszcz.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/10e.jpg
- Cisza! - powiedział profesor Snape, nie zwracając uwagi na to czy ktoś rozmawia czy nie. - Dziś zajmiemy się przyrządzaniem eliksiru leczącego rany. Do tego potrzebujemy: Soku z pijawek, żółć pancernika, odrobina proszku z kła węża, oraz dwa liście grimerowca. Kto wie czego nie wymieniłem? - jak strzała, w górę wystrzeliła ręka Hermiony, która zgłosiła się jako jedyna.
- Sześć korzeni stokrotek - powiedział, całkowicie ignorując dziewczynę. - Napełnijcie kociołki wodą i doprowadźcie ją do wrzenia...
Wszyscy uczniowie postąpili według wskazówek profesora.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/11e.jpg
- Nie wiem czemu, ale ciągle dręczy mnie myśl o tym, dlaczego nie wyszło mu te zaklęcie - szepną Harry w strone siedzącego obok Rona.
- Mówisz o Davidzie.... też jestem ciekaw.Ale bardziej mnie martwią dziwne zachowania wszystkich wokół. Najpierw McGonagall, potem Hermiona....teraz jeszcze Malfoy... - odpowiedział Ron, przerywając, bo wiedział że Gryffindor straci kolejne punkty. Profesor widząc już pęcherzyki wody wydobywające się z kociołków, machnął różdżką w stronę tablicy, na której pojawiły się kolejne wskazówki dotyczące eliksiru. - Pod koniec lekcji sprawdzę wasze eliksiry, ale pamiętajcie, eliksiry mają mieć jasno żółtawy kolor - powiedział profesor, po czym usiadł za swoim biurkiem.
Lekcja Eliksirów dobiegła końca. Na szczęście wszystkim udało się uwarzyć ten dosyć łatwy eliksir. Nawet Neville zarobił pięć punktów dla domu za eliksir. Ma ogromne szczęście, że obok niego siedzi właśnie Hermiona.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/12e.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/13e.jpg
Po skończonej lekcji trójka przyjaciół wybrała się na boisko. Ron chciał poćwiczyć przed zbliżającym się meczem. Chciał również wywrzeć jak najlepsze wrażenie, bo już za parę dni, będą wybierani nowi kapitanowie drużyny. Harry zgodził się poćwiczyć z Ronem, natomiast Hermiona, miała ogromną ochotę poobserwować "wyczyny" rudego kolegi. Na boisku Ron natychmiast podleciał do bramki. Harry zdecydował się strzelać koledze bramki, które Ron miał za zadanie bronić. Trening nie wyszedł zbyt dobrze, za to Hermiona naprawdę bawiła się na nim wyśmienicie.
http://www.members.lycos.co.uk/simsfotostory/14e.jpg
W tej samej chwili, w gabinecie McGonagall odbywała się rozmowa z dyrektorem. Niespodziewanie, koło drzwi gabinetu przechodził Neville, który zupełnie niechcący usłyszał całą rozmowę.
- Albusie, czy ty naprawdę jesteś pewien, że to właśnie on jest tym wybrańcem ? …
CDN
Tak więc oto jest wasz długo oczekiwany 6 odcinek :] mam nadzieje że podoba się wam tak samo jak poprzednie :]
Genialny pomysł, genialne wykonanie...jednym słowem->dwa słowa->brak słów :) szczerze mówiąc wogole nie gram w simsy i nie mogę sie niczym pochwalić. Trafiłam tu przez przypadek i nie wiedzieć czemu weszłam odrazu na to fs. :) Niesamowicie mi sie spodobało. Aż postanowiłam założyć konto tylko po to żeby skomentować mistrzowską pracę autorów. RESPECT! :) jestem pod ogromniastym wrażeniem. Czytałam te odcinki już przed wakacjami, ale skomentować postanowiłam dopiero teraz. ;) Skoro tak cenicie szczerość, to chciałam powiedzieć tylko tyle, że bardzo niechętnie czytam tekst między dialogami. Nie wiem, może to ta późna godzina to sprawiła, ale nie mogę sie do tego zmusić. Życze powodzenia w tworzeniu dalszych fs. Napewno wpadnę i rzucę miłym słowem, bo nie da sie krytykować takich talentów ;) wiem, że ciężko sie czyta długie posty, ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Pozdrawiam :) :*
Tidus2004
10.08.2005, 14:11
Nom to teraz się juz zawiodłem....... przez tyle czasu męczylkiście mnie o kolejny odcinek, a tu tylko 1 komentarz:/ no wiecie co ?? i skąd ja mam niby wiedzieć czy wam się podoba czy nie ?? jeżeli juz wchodzicie, to co wam szkodzi ocenić to FS :/
Angel com
10.08.2005, 16:11
super. Takieee cieeeekaaaaweee!
gruszka.
11.08.2005, 11:29
Powiem 4 słowa ---> "NAJLEPSZE FOTOSTORY JAKIE CZYTAŁAM"
Czekam na kolejny odcinek!!!
SUper super super super super super super super super super super.... i tak w nieskończoność! :) :) :)
Snake Eye
11.08.2005, 15:58
Nie no szkoda gadac :D
Tidus...to jest cooooolll
WIesz co twoje domy podobaja mi sie tak srednio,ale jezeli chodzi o FS to jest suuuper :D
10/10
No co JA tu moge napisac... Chyba tylko to, ze jestem mile zaskoczona- jest juz ponad(EDIT) 18 tys obejrzen tego tematu... Ale szkoda, ze ich jakos tu nie widac... Jesli spodobalo sie wam(lub jesli sie nie spodobalo)- dajcie komentarz. Jesli zauwazyliscie jakies bledy w tekscie- dajcie komentarz. Rownie milo by bylo, gdybyscie ocenili to FS w pasku "ocena tematu"(oczywiscie w zaleznosci, czy wam sie podoba czy tez nie). To wszystko. Dziekuje wam za cierpliwosc...
P.S. Odswiezam temat ;). Jakby to bylo, gdyby ten "upragniony 6. odcinek" zlecial na druga strone...
Tidus2004
14.08.2005, 14:05
Aż brak mi słów....... najpierw, przez 3 miesiące, męczycie mnie pytaniami kiedy 6 odcinek, a teraz kidy się pojawia, zauważyłem zaledwie kilka komentarzy. Dochodzę do wniosku, że albo nie podoba wam sie ten odcinek i nie chcecie marnować swojego cennego csu na komentarz tej głupiej historyjki, albo wakacyjne lenistwo już was zżarło i nic wam się nie chce. Oczywiście, nie oczekuje od waszych komentarzy samcyh pochwał, ale chcę, byście napisali, co wam się w podoba w tym odcinku, bądź w całym FS, a co nie. To jest ważne, bo będę wiedział jak zabrać się do kolejnego ocinka, i co zmienić żeby was zadowolić.
O, nie tylko ty masz ten problem :/
Chociaż nie przepadam za tematyką 'potterowską' twoje FS jest w porządku. Ładnie wykonane zdjęcia, treść bez większych błędów...
pozdrawiam:)
PS.
Histeryzujesz. Masz naprawdę dużo komentarzy, i wszyscy piszą, że twoje fotostory jest najlepsze. Nie licz, że po paru minutach pojawi się pięćdziesiąt ocen. Wiem to z własnego doświadczenia...
Dominisia
16.08.2005, 18:01
Czytam te fotostory od kiedy sie pojawiło.Ten odcinek boski superowy jak wszystkie jak zwykle 10/10 Ludzie to jest lepsze niż książka!!!
Aż brak mi słów....... najpierw, przez 3 miesiące, męczycie mnie pytaniami kiedy 6 odcinek, a teraz kidy się pojawia, zauważyłem zaledwie kilka komentarzy. Dochodzę do wniosku, że albo nie podoba wam sie ten odcinek i nie chcecie marnować swojego cennego csu na komentarz tej głupiej historyjki, albo wakacyjne lenistwo już was zżarło i nic wam się nie chce. Oczywiście, nie oczekuje od waszych komentarzy samcyh pochwał, ale chcę, byście napisali, co wam się w podoba w tym odcinku, bądź w całym FS, a co nie. To jest ważne, bo będę wiedział jak zabrać się do kolejnego ocinka, i co zmienić żeby was zadowolić.
po pierwsze - nie dziw się że mało komentarzy bo tym co to czytali to znudziło się czekanie
po drugie - moja uwaga że jak dajesz odcinek po tak długim czasie to mógłbś dac go dłuższego
a po trzecie - i tak odcinek jest super jak zwykle, tylko nie każ nam tak długo znowu czekac
pozdrfka :)
Lord Pvpil
19.08.2005, 17:09
Zajefajne fotostory - naprawde ciekawe, tylko brakuje w nim kilka osób :P:P....było by jeszcze ciekawsze. Ale ogólnie 10/10 bo włożyłeś w to strasznie dużo pracy i poświęciłeś strasznie duzo czasu, wiec 10 Ci sie należy jak nikomu innemu, oby tak dalej, życzę miłej i owocnej pracy :)
patrysiaz1992
19.08.2005, 17:48
Hyh, a co ja powiem? Nie nawidzę kłamać, więc powiem od początku do końca szczerze :). Zwykle jestem bardzo tolerancyjna do fs i mało któremu daję złe oceny, ale cóż, żadne z nich jeszcze mnie tak nie wciągnęło!!Mimo tego, że jakoś nie czułam pociągu do książek o Harrym nie mogłam się oderwać od lektury tego story, ponieważ tekst jest przyjemny do czytania, no i interesujący, a zdjęcia rewelacyjne. Zgadzam się z opiniami innych! Naprawdę nie wiem aż co mówić:yikes:. Wszystko jest tak rewelacyjne, że aż mi mowę odebrało :shutupa:. I co jeszcze chciałam powiedzieć na koniec? Ja także wiem z własnego doświadczenia, że na komentarze trzeba czekać, czasem nawet bardzo długo... :(. Pozdrawiam i życzę weny! Nie zwracając uwagi na ilość komentarzy pisz bo jest *****iście! :D
Kamyczka
21.08.2005, 16:30
No bomba !!! mnie się podoba !! Cool
Fajne FS :) !!!! Na razie znam dopiero 1 odcinek, ale wytrwale czytam dalej! Pozdro i buziaki B)
To FS jest wspaniałe! Wciągnęło mnie już przy pierwszym odcinku. Teraz ledwo oderwałam się od niego by dać tutaj komentarz. Błędów raczej nie widzę, screenshoty są w porządku, fabuła świetna! Jednym słowem FS jest CUDOWNE! Oby tak dalej! Z niecierpliwością oczekuje następnego odcinka! Zasługujesz na maksymalną ocenę! 10/10
Czajniczek
23.08.2005, 10:22
Ach, jaki Ty pazerny na te komenty :P (joke :D).
Jesteś żywym dowodem, że z prostego i pospolitego pomysłu można wyczarować cudo.
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo za wykonanie i zdjęcia, w szczególności.
:clap2: :clap2: :tu: :tu: :clap: :clap:
PS. Chcę tylko spytać, czy będzie jeszcze jakiś wątek romantyczny :D ??
Chcialam tylko powaidomic wszystkich oczekujacych na 7. odcinek, ze prace nad tekstem ida mi niezle ;). Dziekuje wszystkim za tak mile i dobre komentarze :D.
To fs jest świetne. Uwielbiam i Harrego pottera i simy a tu dwa w jednym. Ciekawa akcja (chyba każdy w skrytości ducha marzy o takiej przygodzie). Najbardziej podoba mi się zamek nocą. Robi piorujące wrażenie. Zresztą wszystkie sceny są świetne. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Weriskaa
31.08.2005, 16:09
Składam gratulacje....
To najlepsze fs jakie czytałam! Najbardziej wywarł na mnie wrażenie hogwart! :hooray: :hooray:
Lil' Lucy
01.09.2005, 10:55
Nareszcie! Tak długo czekałam na następny odcinek...tylko zauważyłam, że Hermiona ma inne włosy, ale nieszkodzi, to fs i tak jest jednym z najleprzych na tym forum. :D :D
Kati_Simka
01.09.2005, 11:32
Wow!!! Poprostu ekstra!!!! Fajnie ci to wsyzstko wyszło i wydaje mi sie że musialeś sie nieźle namęczyć. COOLtowe fs
PISZ dalej 10000000/10 :shock: :shock: szczena odpada
:mbounce: superrrrrrrrrrrrrrr
Super Super Super . Aaaa Kiedy NastĘpny Odcinek?
Dopiero dziś zalogowałam sie na forum, specjalnie po to, aby dać komentarz do tego Fs. Co prawda jest to na razie pierwsze jakie czytałam na tym forum, ale jezt po prostu SUPER. Z całą pewnością włożyliscie w to dużo pracy. Ja co prawda nie robię FS, ale za to razem z kumpelą piszę FanFica. Umieszczamy go na tym blogu http://archiwum-snow.mylog.pl kto chce niech wpada, komantarze mile widziane. No, ale nie pisze tego komentarza dla reklamy tylko żeby pogratulowac autorom :D Nie moge sie juz doczekac następnego odcinka.
martencja
04.09.2005, 17:22
harry potter to już staroć - moim zdaniem żałosne fs. ale rozumiem wszystkich fanów H.P., też kiedyś byłam w waszym gronie, ale już chyba jestem na to za stara ;), jaoś mnie nie kręci... :con: :wacko:
Mariousz
04.09.2005, 20:53
Po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!
Jest pare błędów jeśli chodzi o treść, ale tak to wszystko OK!!!!!
Ocena 10/10 :mbounce:
Tidus2004
05.09.2005, 13:41
harry potter to już staroć - moim zdaniem żałosne fs. ale rozumiem wszystkich fanów H.P., też kiedyś byłam w waszym gronie, ale już chyba jestem na to za stara ;), jaoś mnie nie kręci... :con: :wacko:
Troche nie rozumiem twojego postu.........myślałem że tutaj nie ocenia sie tylko po samym tytule ale także zwraca się uwagę na styl pisania, forma bądź treść. Jeżeli twoim zdaniem to FS jest żałosne bo HP wyszedł z mody lub z tego wyrosłaś, to po co komentujesz ? Jeżeli zaś to nie tytuł jest powodem twojej krytyki, to prosze, powiedz co takiego ci się nie podoba ? bo za dużo to jakoś nie powiedziałać. Być może dzięki temu uda mi sie poprawić te FS tak, aby zaciekawiło też i bardziej wybrednych czytelników. Prosze także innych którzy komentują te FS. Napiszcie co was najbardziej urzekło w tym fs, co wam się podobało, co nie, jaki moment was najbardziej wciągną, zaciekawił, zniechęcił. Jeżeli możecie to podajcie jakieś szczegóły :)
Nie zważając na błędy przyznam, że fs było wporządku za krótkie, ale wporzo. Denerwuje mnie tylko jeden fakt. Mianowicie... TY. Najpierw nie masz czasu- rozumiem to- żeby napisać kolejny odcinek a teraz wręcz żądasz żeby wszyscy się zlatywali- jak wierne pieski(przepraszam za porównanie) i już teraz walili ci komentarze. Trochę więcej cierpliwości. Po za tym dobiłeś mnie najpierw najeżdżając na nadin, która może i nie słusznie cię objechała, a potem piszesz, że nie oczekujesz samych dobrych not, jeśli to ma być rodzaj droczenia się z twoją publicznością to trochę kiepski, lekko napisawszy.
Tidus2004
05.09.2005, 20:20
Nie zważając na błędy przyznam, że fs było wporządku za krótkie, ale wporzo. Denerwuje mnie tylko jeden fakt. Mianowicie... TY. Najpierw nie masz czasu- rozumiem to- żeby napisać kolejny odcinek a teraz wręcz żądasz żeby wszyscy się zlatywali- jak wierne pieski(przepraszam za porównanie) i już teraz walili ci komentarze. Trochę więcej cierpliwości. Po za tym dobiłeś mnie najpierw najeżdżając na nadin, która może i nie słusznie cię objechała, a potem piszesz, że nie oczekujesz samych dobrych not, jeśli to ma być rodzaj droczenia się z twoją publicznością to trochę kiepski, lekko napisawszy.
No to teraz zaczne się tłumaczyć....wracając do tego długo oczekiwanego odcinka, to jak już zapewne wiecie, kompletny brak czasu. Koniec roku szkolnego nie jest zbyt łatwym okresem, ograniczajćym ilosc wolnego czasu. Być może byłem zbyt żądny komentarzy, ale to dlatego że po długiej i nie zbyt łatwej walce z simsami udało mi sie skończyć ten odcinek i dobił mnie jeszcze fakt że już nie macie ochoty tego komentować. jeżeli sądzisz że chciałem aby wszyscy się zlecieli, to sie mylisz. Gdytylko odcinek się pojawił, liczba obejrzeń znacznie wzrosła, jednakże nikt nie chciał tego komentować. oczywicie rozumiem twoje "dobicie", ale jak wspomniałem juz nie raz "piszcie co wam się podoba a co nie" co oznacza że to nie muszą byc same pochwały, ale bez przesady, po co czepiać się tego że ja postacie ściągnąłem z neta :/ przecież to nie i to tu chodzi. Dobrze przyjmuje krytykę dotyczacą treści, albo czegoś co ma z tym związek.
Ja mam1 uwage:
Głównym bohaterem jest David, nie? - to trzeba było pisać co się z nim dzieje a nie o quitchu (czy jakos tak)
Takto jest na 10/10
.::Kiko::.
08.09.2005, 14:59
Hmmmm iebylo takie dobre jak poprzednie az sie dziwie ze zajelo to wam tyle czasu !! ale cotam i tak to jest najlepsiejsze FS jakie czytalem :P:P:P:P:P:P
Tidus2004
08.09.2005, 17:14
Hmmmm iebylo takie dobre jak poprzednie az sie dziwie ze zajelo to wam tyle czasu !! ale cotam i tak to jest najlepsiejsze FS jakie czytalem :P:P:P:P:P:P
Tyle czasu nie zajęło nam pisanie tego FS, tylko po prostu nie mieliśmy czasu go napisać :P
Mię się tam podoba:P Głównie zdjęcia. Są świetne! Jest parę malutkich powtórzeń. Najczęściej ze słowem "Hermiona";) Ugryzło mnie jeszcze to "profesorka", powinno być profesor. To słow ma rodzaj żeński tylko w mowie potocznej, a narrator sie takową nie posługuje.
Jest super!
9,9/10
pozdrawiam
Jeju jak ty to robisz??(pytanie retoryczne)Te zdjęcia są takie realistyczne!!!
Ja tak nie umiem :1smutny: a pozatym niemam sims2 tylko 1 i dawno w to nie gram... xP :P .Ale może niedługo TS2 się znajdzie na mojej półce...Jeszcze tylko karta graficzna i można grać!!!!!:P
Ale powiedz kiedy następny odcinek!!!???
a jak ty zrobiłeś że tam gdzie się unosił ten dziad(główny bochater Dawid czy jak mu tam)było rozmazane???
Nie no TO JEST EXTRA nie mam słów żeby tego opisać!!To jest takie!...Takie!
ech... ;) .
Czekam na odpowiedź na pytanie które tu padło...
Tidus2004
22.09.2005, 19:03
Jeju jak ty to robisz??(pytanie retoryczne)Te zdjęcia są takie realistyczne!!!
Ja tak nie umiem :1smutny: a pozatym niemam sims2 tylko 1 i dawno w to nie gram... xP :P .Ale może niedługo TS2 się znajdzie na mojej półce...Jeszcze tylko karta graficzna i można grać!!!!!:P
Ale powiedz kiedy następny odcinek!!!???
a jak ty zrobiłeś że tam gdzie się unosił ten dziad(główny bochater Dawid czy jak mu tam)było rozmazane???
Nie no TO JEST EXTRA nie mam słów żeby tego opisać!!To jest takie!...Takie!
ech... ;) .
Czekam na odpowiedź na pytanie które tu padło...
Hehehe... :D niestety, nie wiem kiedy będzie następny odcinek bo od nowa szukam dodatków do simsów z HP.....
I nie wiem jak ja to robie :) tam gdzie masz to "rozmazane" to jest tylko efekt w photoshopie...... :D i bardzo się ciesze że ci się podoba :]
No dobra poczekam sobie na kolejny odcinek.
Jakoś wytrwam.
Ogólni fotostory jest tHe bESt i przy tym zostane XP
Noi na końcu trzeba oczywiście dać ocenke: 10/10
No dobra poczekam sobie na kolejny odcinek.
Jakoś wytrwam.
Ogólni fotostory jest tHe bESt i przy tym zostane XP
Noi na końcu trzeba oczywiście dać ocenke: 10/10
TIDUS jeszcze raz mówię że to FS jest najlepsze ze wszystkich!!!!!!Ą pozatym co z Hogwartem,Zakazanymn Lasem i Hatką Hagrida??CZy będzie w Fs??Kiedy dasz w swoim temacie "Hogwart" w Domy The sims 2????
Tidus2004
23.09.2005, 14:31
TIDUS jeszcze raz mówię że to FS jest najlepsze ze wszystkich!!!!!!Ą pozatym co z Hogwartem,Zakazanymn Lasem i Hatką Hagrida??CZy będzie w Fs??Kiedy dasz w swoim temacie "Hogwart" w Domy The sims 2????
Musisz mi wybaczyć, bo już niestety ich nie pokaże :/ być może w FS..... ponieważ jak już niejednokrotnie wspominałem miałem problema z simsami i wszytsko poszlo! sie....gdzieś tam..... skutkiem czego niemam ani teo mojego hogwartu, ani lasu ani chatki Hagrida :/ więc wybacz...
Super ! ,
oczywiscie , jak zawsze ,
to moje ulubione fotostory
FS jest super!Tylko mam małe pytanko:
Z jakiej strony ściagałeś ten Hogwart?Chodzi mi o zamek.Bo ja tez ściągałam,super fajnie,ale wnętrze nie jest ani troche podobne do Hogwartu!Nawet układ ścian jest zupełnie inny!cZy możesz podać strone gdzie wygląda to jak prawdziwy zamek Hogwart?
Z góry :thx:
Tidus2004
25.09.2005, 17:54
FS jest super!Tylko mam małe pytanko:
Z jakiej strony ściagałeś ten Hogwart?Chodzi mi o zamek.Bo ja tez ściągałam,super fajnie,ale wnętrze nie jest ani troche podobne do Hogwartu!Nawet układ ścian jest zupełnie inny!cZy możesz podać strone gdzie wygląda to jak prawdziwy zamek Hogwart?
Z góry :thx:
Ten Hogwart który widzisz z zewnątrz jest ściągnięty ale nie pamiętam strony, jednak muszę ci powiedzieć że ten widoczny na zdjęciu nie jest podobny do hogwartu z filmu wewnątrz. Zdaje się ze już to pisałem....ale całe wnętrze i wszywtkie pomieszczenia widoczne na zjęciach w FS to jest moja robota, i każde pomieszczenie było budowane na innej parceli. I żadne z tych pomieszczeń nie znajduje się w tym Hogwarcie ściągniętym z internetu.
Nie mogę uwierzyć, że to twoje pierwsze fs. Jest naprawdę super trzymaj tak dalej. Czekam na nowy odcinek!! :D
SUPER!!!!10000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000/10
Skąd wziełaś miotły, pętle i kociołki? A stroje?
Może odopiwem, to z mod the sims. Wiem, bo też mam.
Imponujące. Zdjęcia ciekawe, ha! zapierają dech w piersiach! idealnie wszystko oddane i fabuła ciekawa. Gratuluję.. :)
Ostatni odcinek w sierpniu... Nie będzie kolejnych?
fajne to opowiadanie wciaaga.. Wiesz co nawet bym chciala kiedys sie znalezc w takiej sytuacji :D ale niestety, to raczej nie mozliwe ;( (phihihih) dobra czytam drugi odcinek z zaciekawieniem :happy2:
Zdjęcia są świetne ! Naprawdę mi się podobają. Fabuła jest tak 9/10. Natomiast bardzo nie podoba mi się Harry. Jest po prostu OKROPNY. Ale Hermiona jest całkiem ładna. Ogólnie 8/10, choć uważam że fotostory nie jest nawet w 1/10 ciekawe jak książka.
Jest jeszcze jedna rzecz która mi się nie podoba, ale poza fotostory. A jest nią twój ... avatar !!! Chyba wszyscy wiedzą, że pierwszą miłością Harrego jest Cho Chang !
Ciekawe czy w twoim fotostory pojawi się jeszcze moja kochana Luna Lovegood.
Tiaaa...Co wy macie z tym Harrym? Moja mama mówi, że Hermiona i Ron do sebie czują miętę, też tak myślę. ^^ A fs...hmmm.... takie jakieś. Moim zdaniem akcja się jeszcze nie rozwinęła. Na razie...6/10.
Powiem a napisze raczej w ten sposób..... Całą treść tego FotoStory oddają obrazki, które musze ci przyznać są genialne.. Wszystko wyraziste, oddałeś temu dużo poświęcenia i efekty widać.. Co do tekstu przyznam szczerze, że nie podoba mi się. Dużo powtórzeń, co burzy chaos całej treści, jaką zamieściłeś. Mogłeś zrobić troszkę więcej opisów, bo te dialogi z czasem mnie zaczęły nudzić. Twoje dzieło czyta się płynnie, szybko i w miarę ze zrozumieniem co daję ci wielkiego plusa.. Tyle co miałam napisać, Życzę powodzenia w dalszym kontynuowaniu dzieła..:)
Autor wcześniej wspomniał, że nie będzie już kontynuował, a to przez to, że mu się coś skasowało :/
:) :D To jest suuuuper fotostory. Jak to zrobiłaś że jest jak w Hogwarcie? Jednym słowem odpał! :P
To Fs jest poprostu świetne! Zaciekawiło mnie od 1-szego odcinka, a potem coraz bardziej mi się podobało. Jest jednym z moich ulubionych. Brawo! :D
Suupppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!@1!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000/10 :p :p :p
ghaha... gasz, co to by się działo z moimi simsamiz taką wielką chatą i tyloma ludźmi... gahhaha. strach pomyśleć. Jak zrobiłeś to, zę masz więcej niż 8 osób?
FS jest całkiem całkiem. tylko ten DAvid mi tutaj ni w pi ni w drzwi. Ale widać starania etc... tylko pomysł... praktycznie jak w Harrym Potterze... Zdjęciai bohaterowiesą super, nie mam nic do zarzucenia... piszesz spójnie i raczej większych błędów nie zauwżyłam... Jest ok, szkoda, że nie dokończysz tego FS, chętnie poznałabym ciąg dalszy :)
MissyMyszka
02.12.2005, 15:06
kocham pottera
10/10 :book:
SUPER!!!Masz talent! (niedość,że do opowieści to jeszcze do budowania Hogwartu :P)
Z niecierpliwością czekam na kolejne części!!! :) :)
świetne, cudowne, piękne i w ogóle 100/10 :P nie moge sie doszcekać następnego odcinka :D :D
Niechce poganiać ale szkoda że aż taka przerwa! Wiem "Miałeś problem z simami" :(
Tidus2004
19.12.2005, 17:26
No niestety opóźnienie nie jest spowodowane tylko problemem z simsami, ale jestem teraz w klasie maturalnej i mam pełno nauki. Niestety zupełnie brakuje mi czasu na cokolwiek i ciężko mi znaleźć wene na pisanie kolejnego odcinka, a co dopiero na zrobienie zdjęć. Ale obiecuje ze jak już będe mieć troche luzu to coś siępojawi. Za pare dni święta, więc może coś się urodzi :)
Tak dawno niebyło mnie na forum przez 4 miesiace i co widze? jest 6 odcinkow.. można się załamać.. doobra nic nie mówie masz sie uczyć!
Małgosia
30.12.2005, 13:56
Wszystko bardzo fajnie i ciekawie,wspaniałe zdjęcia!No i oczywiście dobra fabuła.Oceniam 10/10.Szkoda,że nie dajesz nowych odcinków.....bo bym sobie z chęcią obejrzała.
Tidus2004
30.12.2005, 20:11
Tak dawno niebyło mnie na forum przez 4 miesiace i co widze? jest 6 odcinkow.. można się załamać.. doobra nic nie mówie masz sie uczyć!
Poczekaj aż ty znajdziesz sie w klasie maturalnej. dopiero zrozumiesz co ja musze przechodzić....myslisz że matura to tylko taki sobie sprawdzianik nic nie wart ?? od tego ważą się losy calej mojej przyszłości, więc wybacz że załamalem Cie moim kompletnym brakiem czasu, ale dla mnie wazniejsza jest ta nauka niż robienie FS. Poczekasz 3 lata i sama zrozumiesz co to jest matura.
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki. ;) Ja swoje fs mam zrobione pod postacią Pokazu Power Point. I dlatego nikomu nie chce się ich otwierać, mimo że to już 8 odcinek. Twoje jest bez zarzutów. Ale koniecznie przeczytaj fs BALCONY REVOLUTION
martencja
12.02.2006, 18:40
uwielbiam, kiedy moja kumpela odpowiada za mnie na tematy :)
mi się podoba
tego (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=441848&postcount=306) nie brac pod uwagę
bardzo fajne Fs
gratuluję wytrwałości i... talentu! ;)
:*
Martencja
Bardzo mi się podoba twoje fs, ale wiem jak to jest mieć dużo pracy w szkole więc cię rozumiem (Niech cię nie zmyli mój wiek, w mojej szkole też trzeba nieźle pracować, co mi przypomina, że z angielskiego mam do napisania 3 strony na temat pewnej ksiązki) Będę czekać cierpliwie. Aha, jeśli chodzi o ocenę, to na skali 0/10, twoje fs ma 11! (jak nie więcej) :D
Nom to teraz się juz zawiodłem....... przez tyle czasu męczylkiście mnie o kolejny odcinek, a tu tylko 1 komentarz:/ no wiecie co ?? i skąd ja mam niby wiedzieć czy wam się podoba czy nie ?? jeżeli juz wchodzicie, to co wam szkodzi ocenić to FS :/
--------------------------------------------------------------
I jeszcze ci mało????? Tyle komentarzy, piękne fs... :D 1000000000000000000000000000000000000000000000000/10. Jestem baaaaaardzo zagorzałą fanką Harry'ego Pottera i Simsów. I ty to pogodziłas. Życzę duuuuuuuuuużo komenci i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo odcinków
PS. Kiedy natępny odcinek fs???????? Jakoś niema dosć długo.... ;(
PPS. Skąd masz takie fajne dodatki, np. jak Ron i Harry latają na miotle? :) :O
PPS. "skąd ja mam niby wiedzieć czy wam się podoba czy nie ?? " Na pewno tak.
Wszystko ładnie, pięknie. Opowiadanie jest naprawdę super ale...
Niemożliwe jest aby David wiedział o blixniakach i Harrym Potterze, a już napewno żeby byli w tym samym wieku bo
Akcja dzieje się w 1996 (komiks)
A książka HP I KP w 2006.
HP I ZF jakiś rok wcześniej. Gdzie tu równowaga czasowa?
...:Chocolate:...
11.03.2006, 18:12
Nie pamiętam czy już pisałam, ale gratuluję pomysłu i wykonania. Sama jestem w klasie maturalnej i wiem jak trudno znaleźć chwilę wolnego czasu. Podobnie jest z Falconem, który też chwilowo zawiesił pisanie fs. Ale mam nadzieję, że po tych okropnych przeżyciach jakie czekają nas w maju będę mogła przeczytać kolejne odcinki :) Pozdrawiam :)
kluseczka
17.03.2006, 20:30
Po pierwsze:ile ma Harry lat?(Na którym roku?). Po drugie rozumiem problem z maturą, ja też bym zawiesiła FS, po trzecie fajne efekty specjalne, po czwarte napisz, jakich słów uużył David do Malfoya ;P .
Potteromaniak
11.04.2006, 14:28
Super Fotostory! Baardzo fajne! Daje 10/10 ! Super fory i opisy IS COOL! I nie słuchaj tych że są załamani że tak rzadko piszesz bo masz racje nauka jest ważniejsz niż jakieś FS ! Jak to mówią "Ucz się Ucz bo nauka to potęgi klucz" :P :)
Wszystko ładnie, pięknie. Opowiadanie jest naprawdę super ale...
Niemożliwe jest aby David wiedział o blixniakach i Harrym Potterze, a już napewno żeby byli w tym samym wieku bo
Akcja dzieje się w 1996 (komiks)
A książka HP I KP w 2006.
HP I ZF jakiś rok wcześniej. Gdzie tu równowaga czasowa?
Hmm... troche sie pomyliłaś :P o jakies 10 lat... Akcja HP i KP ma miejsce w roku szkolnym 1996/1997... a więc HP i ZF w latach 1995/1996
Lapis_Lasuli
12.04.2006, 15:56
Jak widzę, autor długo się nie odzywał. Jeśli będzie chciał kontynowuać FS zgłosi się do mnie na PM. Tymczasem zamykam :cl1:
Uprzejmie informuję, że dodałem nowe zdjęcia do pierwszego odcinka fotostory. Zapraszam do czytania i komentowania. :)
- Ja jestem Emma Watson, to jest Daniel Radcliffe- wskazała na siedzącego obok młodzieńca - i Rupert Grint - tym razem lekko skinęła głową na chłopca o ognisto rudych włosach stojącego na środku pokoju. - Ale to są nasze drugie imiona i nazwiska, które ukrywają naszą prawdziwą tożsamość.
- Tak na prawdę to ja mam na imię Harry Potter, - ciągnął dalej Daniel - To jest Hermiona Granger i Ron Wesley.
Uwielbiam ten plot twist :D
Hmm, pojawiły się tylko nowe zdjęcia, a jest wrażenie, jakbyśmy mieli całkiem nowe fotostory. Data przy poście wskazuje jednak 2005. Czuję się, jakby cofnięto mnie w czasie. :D
Fotki są piękne, detale i kolory :love: Finalnie postaci również wyglądają super. Hermiona jest bardzo urocza. ✨
Powodzenia w dalszej pracy, Caesum. Będę czekać na kolejne odcinki!
Diana, bardzo dziękuję za komentarz! Przyznam szczerze, że jestem całkiem zadowolony z efektu. Miałem bardzo dużo problemów przy robieniu zdjęć, bo fotostory jest z ciekawego okresu - już po wydaniu filmu Więzień Azkabanu, ale przed Czarą Ognia, przy czym jednocześnie z książek już po wydaniu Zakonu Feniksa, ale przed Księciem Półkrwi, w momencie którego dzieje się akcja tego fotostory. W związku z tym widzimy tu ciekawą "alternatywną rzeczywistość" powstałą w głowie autora czekającego na następne filmy i książki. :D Ostatecznie uznałem, że będę trzymał się wyglądu filmowego Więźnia Azkabanu i uszanuję wszelkie błędy w ciągłości historii - w końcu autor nie wiedział jeszcze, co JKR planowała w Księciu. :D
Anyway, uprzejmie informuję, że dodałem zdjęcia do drugiego odcinka (https://forum.thesims.pl/showpost.php?p=368354&postcount=33)! Zapraszam do czytania i oglądania. Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! :D
Oto i jestem w sekcji komentarzy, choć zajęło mi to nieco zbyt długą chwilę. 😶
Ciekawa jestem, dokąd dalej pójdzie akcja, bo na razie trudno to ocenić.
Przecudowne zdjęcia, Caesum. Tutaj musiałeś ogromnie się napracować, zamek jest niesamowity!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.