PDA

Zobacz pełną wersję : Opiekunka

kalka
02.04.2005, 14:24
Ostatnio kiedy grałam w simy 2, urodziły mi się bliźniaki i musiałam zatrudnić opiekunke. Niestety kiedy przyszła nie chciała już wyjść. Nawet położyła się do łóżka, wykąpała się w wannie, a ja nie mogłam zapisać gry ani z niej wyjść. Musiałam zresetować komputer. Dlaczego tak się stało? Co mam zrobić jeśli to się powtórzy? Proszę pomóżcie!!!

simone***
02.04.2005, 14:41
wpisz kod move_objects on i spróbuj skasowac opiekunke. moze to cos pomoze :D :|

GreenGirl
02.04.2005, 14:47
wpisz kod move_objects on i spróbuj skasowac opiekunke. moze to cos pomoze :D :|
skoro nieaktywne bylo zapisywanie gry to tez nieaktywny byl tryb budowania wiec nie nawet jesli wpisze ten kod to nie bedzie mozna skasowac opiekunki.

Zamowilas opiekunke "na teraz" czy na czas kiedy simowie sa w pracy?

kalka
02.04.2005, 16:14
Zamówiłam ją tylko na teraz. A tryb budowy był aktywny. Ikonki zapisywania gry nie były białe w środku, tylko miały białe obramówki.

jamniczka
02.04.2005, 21:41
ja mialam to samo urodzily mi sie rownierz dwojaczki i musialam zadzwonic po pokojowke i gdy ona do mnie weszla juz nie chciala wyjsc a zeby bylo jeszcze zabawniej zaciela sie w miejscu i nie mogla sie ruszyc pozniej moj sim (tatus dzieci) wzniecil pozar w domu i sie spalil , i przyszedl po niego kostucha i go niby zabral ale moglam go wybrac i nawet pokazywac czynnosci jakie ma robic ale niestety mojego sima nie bylo (bo umarl) a moja simka to juz wogole hit miala wszystkie paski na czerwono dziecmi nie chciala sie opiekowac i umarla a dzieci plakaly z glodu az w koncu zabrala je opieka spoleczna podejrzewam ze to przez dodatki ktore sciagalam do gry (juz wiecej tego nie zrobie ) :|

4*łapki
03.04.2005, 10:29
hmm.......Bardzo dziwne.....opiekunka u mnie zawsze była "normalna" :P

Nulka
03.04.2005, 11:04
Różne rzeczy dzieją się z tymi opiekunkami, wiec ja bym ci radziła przeprowadzić rodzinkę... U mnie kiedys opiekunka ukatrupiła dwie bliźniaczki, jak moi simowie byli w pracy. Spowodowała piżar i obydwie malutkuie spaliły się.

Lea
05.04.2005, 20:17
Różne rzeczy dzieją się z tymi opiekunkami, wiec ja bym ci radziła przeprowadzić rodzinkę... U mnie kiedys opiekunka ukatrupiła dwie bliźniaczki, jak moi simowie byli w pracy. Spowodowała piżar i obydwie malutkuie spaliły się.
Poważnie???? A masz może jakieś zdjęcia? Trudno mi uwierzyć bo mi NIGDY małe dzieci nie chciały na nic umrzeć. Te bliżniaczki raczkowały potem jako duchy?

Scyzoryk_14
06.04.2005, 21:02
First :lovers: :love: Lea :love: :lovers:

A jak długo grałasi???
Mi się czasem tak robi jak zd dłógo gram (obojętnie z jaką grom) i mam zadóże ustawione detale