Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie można przebrać sima!

thomek-rex
03.04.2005, 14:06
moja nastolatka w simsach 2 kupiła sobie ciuchy ale nie może ich przebrać wogóle nie ma takiej opcji w szafce jest tylko opcja przebież się w.... a innej nie ma plizz pomóżcie mi z góry thx :)

▫Molly▫
03.04.2005, 19:43
Tzn. jak klikasz na przebierz się np. w piżamkę i piżamek masz 8 to co sie dzieje?? ;)

riccoss
03.04.2005, 20:58
Tez mam cos takiego... niektore simy jak klikam na szafe maja opcje zaprojektuj ubranie, a niektore nie maja tej opcji... nie wiem od czego to jest zalezne. A jak klikam przebierz sie w pizame, a wczesniej kupilem jakies dwie, to i tak sie przebiera w ta stara co mial, a nie w te nowe...

berata
03.04.2005, 21:07
Tez mam cos takiego... niektore simy jak klikam na szafe maja opcje zaprojektuj ubranie, a niektore nie maja tej opcji... nie wiem od czego to jest zalezne. A jak klikam przebierz sie w pizame, a wczesniej kupilem jakies dwie, to i tak sie przebiera w ta stara co mial, a nie w te nowe...
Czy sim ma opcję zaprojektuj ubranie, czy też nie jest zależne od tego, czy ma kupione jakieś ubrania. Jeśli ich nie ma, to nie może sobie zaprojektować ubrań i chodzi wciąż w tych samych.
Żeby sim się przebrał w nową piżamę musisz wybrać opcję 'zaprojektuj ubranie...'->'piżama' i tutaj za pomocą strzałek wybierasz w jakiej piżamie ma chodzić Twój sim. Później będzie się już ubierał w piżamę, którą mu wybrałeś. :)