PDA

Zobacz pełną wersję : [B]Problem Ze Zdjęciami.[/B]

Bulbuśka
04.04.2005, 15:24
Może ten temat nie dotyczy całkowicie działu ,,Problemy z grą'' ale i tak muszę go napisać :1smutny: . Otóż chciałam stworzyć moje pierwsze FotoStory, ale mam problem ze zgraniem zdjęć na serwer http://republika.onet.pl/ . A właściwie z samym zalogowaniem się. Biorę ,,Zbuduj stronę'' i pojawia mi się okienko logowania. No więc wpisuję email i moje hasło. Pojawia się : Proszę Czekaj ! UWAGA ! Trwa testowanie wersji środowiska java posiadanego przez Ciebie. Po pomyślnym sprawdzeniu zostaniesz przekierowany do obsługi WEBMAJSTERA. Niżej pojawia mi się coś takiego : WebBrowser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54 [pl] . PORADŹCIE CO MOGĘ ZROBIĆ? Czekam bardzo długo i nic się nie dzieje, a poza tym widzę, że strona już od dawna nie otwiera się ! :1smutny: PROSZĘ WAS! POMÓŻCIE!

Takanuva
04.04.2005, 15:34
ee... Jakiej pzreglądarki internetowej uzywasz?
I czy masz w komputerze zainstalowaną Javę

Bulbuśka
04.04.2005, 15:40
Javę właśnie niedawno miałam zainstalowaną, więc na pewno jest. Co do przeglądraki to mam Opere 7.54 ( w Internet Explorer tak samo się pokazuje, więc to na pewno nie jest wina przeglądarki ) . :\ :\ :\ :\

Lapis_Lasuli
04.04.2005, 15:44
Hmm... najpierw sprawdź to co poradził kolega powyżej, ale ja całkiem inaczej wchodze na swój serwer. Wchodzisz na republike, normalnie. Potem masz zakładki: oferta, webadmin, webmajster, fabryka, katalog itd. Wchodzsz na webadmin i po lewej masz okienko na adres poczty na onecie lub Twój Id. Wpisujesz np. adres (ja tak wpisuję) potem hasło i w tej tabelce klikasz "ok". Wyskoczy nazwa Twojego onta, naciskasz uruchomi jesteś u siebie. Tak więc, jeżeli tamte porady nic nie dadzą, spróbuj wejśc innym sposobem. Mama nadzieję, że choć troche pomogłam...

Bulbuśka
04.04.2005, 15:51
Dzięki Lapis Lasuli. Jakoś idzie, ale nie wiem czy coś wykombinuje, ale najważniejsze, że dało się zalogować. :) A więc wielkie dzięki. Teraz jak ktoś wie jak zbudować stronę i umieścić tam zdjęcia to powiedzcie mi ( wiem, że to było, ale pytam jeszcze raz ). :D

Lapis_Lasuli
04.04.2005, 16:07
Jeśli chodzi o zbudowanie strony to na prawdę, tego już nie potrafię ;) Ale możesz zapytać kogoś bardziej obeznanego na pm. Miło mi, że mogłam pomóc.

Bulbuśka
04.04.2005, 16:16
Nie będę pisała nowego tematu więc napisze tu. JAK ZBUDOWAĆ STRONĘ NA REPUBLIKA.ONET.PL ?? Proszę o szybką odpowiedź, bo chcę napisać moje Pierwsze FotoStory !