Zobacz pełną wersję : gra dziala, ale studia...
no wlasnie jak w temacie, moge grac w kazdym miejscu etc. ale jak chce zaladowac coklowiek na uniwerku (wejsc do domku, bractwa etc.) to po minucie pojawia sie komunikat: "aplikacja zostanie wylaczona" ja wciskam ok i juz tylko moj pulpit widze, pokasowalam dodatki, ktore zainstalowalam w ostatnim tygodniu, aleto nic nie dalo :/ co mam zrobic?? i nie mowcie o koljenym instalowaniu simow, bo moj komputer w koncu sie zbuntuje (mimo, ze ma nieco ponad roczek) ale kazde takie usuwanie i instalowanie, powoduje ze w komputerze sa smieci, a formatowania dysku to ja sie nie podejme :/
ponarzekalam, teraz prosze o rady
No cóż skoro dysk nie jest formatowany od ponad roku to najwyższy czas go sformatować, to jest zawsze(chyba że wina sprzętowa) na wszelkie problemy :)
A co do błędu, może być powodowany właśnie stanem Windows'a, grę i tak najlepiej przeinstalować
Gra instalowana w tym samym folderze(mówię o dodatku)
patch zainstalowany??
no wlasnie jak w temacie, moge grac w kazdym miejscu etc. ale jak chce zaladowac coklowiek na uniwerku (wejsc do domku, bractwa etc.) to po minucie pojawia sie komunikat: "aplikacja zostanie wylaczona" ja wciskam ok i juz tylko moj pulpit widze, pokasowalam dodatki, ktore zainstalowalam w ostatnim tygodniu, aleto nic nie dalo :/ co mam zrobic?? i nie mowcie o koljenym instalowaniu simow, bo moj komputer w koncu sie zbuntuje (mimo, ze ma nieco ponad roczek) ale kazde takie usuwanie i instalowanie, powoduje ze w komputerze sa smieci, a formatowania dysku to ja sie nie podejme :/
ponarzekalam, teraz prosze o rady
Może na wszelki wypadek wykasuj wszystkie dodatki które wgrałes? Albo przekopiuj do innego katalogu i sprawdz czy bez downoads gra nadal się wywala. Jeśli tak, możesz ściągnąć SimPe i przejrzeć wspomnienia WSZYSTKICH simów i wykasować im zwłaszcza te cholerne 6+ i wszelkie informacje powierzone (owned). Ja w ten sposób przyśpieszam sobie działanie gry jak zaczyna sie strasznie ciąć.
No cóż skoro dysk nie jest formatowany od ponad roku to najwyższy czas go sformatować, to jest zawsze(chyba że wina sprzętowa) na wszelkie problemy :)
e tam, co ma piernik do wiatraka, ja nie formatowalem dysku na ani jednym kompie domowym i firmowym od 2 lat i wszystko gitara.
moja propozycja jest taka - nie baw sie w mlodego chemika, tylko wez kogos, kto ma choc blade pojecie o komputerach, niech Ci przeskanuje dyski scandiskiem, moze trzeba wywalic zbedne rzeczy typu stare aktualizacje, oczysci dyski, przeinstaluje gre i dopiero wtedy, jako skrajne rozwiazanie, jesli wszystko zawiedzie, sformatuj dysk
komputer przeskanowany, a instalowanie i formatowanie bylo w grudniu zeszlego roku, wiec niedawno :/
to moze trzeba po zdeinstalowaniu wyczyscic rejstr, wykasowac w pien wszystkie katalogi pochodne od TS2 i zaczac gre po instalacji od nowa, nie korzystajac z niczego (sejvy, dodatki) sprawdzic czy dziala
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.