Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku

Strony : 1 2 [3] 4

Megga
11.09.2005, 09:13
FIRMA??????
Już na nic gorszego nie mogli się zdecydować?? To będzie do ****!!!! :censor:
Na pocieszenie tylko Nightlife....... :(

Nindë
11.09.2005, 09:17
Och to dobrze że będzie taki głupi wg. mnie dodatek..Przynajmniej zrobi sobie przerwę w kupowaniu simsów..Chyba że w tym dodatku będzie coś bardzoo ciekawego..

Ale NŻ kupie.. ;d Już tylko parę dni..

Pawlo mnie się wydaje że będzie TS2 Firma gdzieś w marcu jak TS2 Na Studiach... ;)

magda_909
11.09.2005, 09:38
wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś

Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą

Sahem
11.09.2005, 09:54
I znowu nikt... Ja ciągle jestem zdesperowany :P Więc, jak ktoś kupował już coś, obojętnie co, w merlinie to niech mi powie, czy jeżeli pisze: "przewidywany termin realizacji zamówienia: 19.09.05" to czy mogę liczyć, że dostanę simy wcześniej, czy to już na pewno oznacza, że simy będę miał dopiero 19, bo ja nie wiem na co mam czekeć, czy na piątek, sobote, czy wogle na niedziele. Proszę odpowiedź.

Naprawdę zdesperowany do granic wytrzymałości Sahem;(

Kladź
11.09.2005, 09:56
Saehm ja też pierwszy raz zamawiam, ale chyab Eveline powiedziała, że zcasem wcześniej o 1 dzień dadzą. Ale teraz wyszło tak że premiera w pt. A skoro muszą to wysłac to chyba 19.09 bo w sobotę i niedzielę tichyab raczej nie

Adi
11.09.2005, 10:12
Firma! Moje mażenie! Moi rodzice mają sklep i jak robie moją rodzinke to nigdy nie wiem jaki im dać zawód. Ale teraz będzie super, zawsze mażyłem o takim dodatku. Otworzyć jakiś sklepiek, butik albo coś koło domu byłoby super. I na dodatek zatrudnić ekspedietnke w któej sie ktoś zakocha, albo zabotaże na konkuręcje, reklamy, ceny, dostawy, podatki, czynsze, Zus, its :P Takie to realityczne by było i fajnie by było.

Dzisiaj zamówiłem już NŻ. będe miał koło 18

Nindë
11.09.2005, 10:14
wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś

Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą

Tak, to możliwe że simsy mogą już być w tym sklepie jak i w innych sklepach sprzedawane wcześniej..Dlaczego ? Ponieważ, te sklepy już na pewno dawno dostały TS2 ŃŻ i są teraz tam gdzieś ukryte w magazynku.. :D Ja pamietam jak chodziłam do empiku w dniu premiery to facet który sprzedawał mówił że już TS jest zawsze kika dni wcześniej w sklepie od premiery..A oni sprzedawali przed oficjalną prmeirą..Niestety empik zlikwidowali.. ;( To był taki fajny sklep.. ;( ;(

Sahem
11.09.2005, 10:16
No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.

Nindë
11.09.2005, 10:21
No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.

Sklepy internetowe zazwyczaj wysyłają grę tylko w ciągu dni roboczych czyli od pon. do piątku..Wiec dlatego nie dostaniesz w sobote i niedziele..(tak mi się wydaje.. :P )

Sahem
11.09.2005, 10:25
Szkoda:( A może jednak, skoro wysyłają w dni robocze, to wychodziłoby, że piątek to dzień roboczy, a to prawda, jest dniem roboczym. W regulaminie, czy czymś tam na merlinie pisało "Wyślemy go w dniu podanym na fiszce, jeśli termin wydania pozycji się nie opóźni z winy wydawcy lub producenta i jeśli nie zawiedzie dystrybutor." I teraz mam kłopot, co to ta fiszka... Sprawdzałem w słowniku i mówiło, że to coś do teatru... A co to znaczy w internecie? Proszę napiszcie co oznacza ta "fiszka"

Star?
11.09.2005, 12:49
Nie wiem czy zamówić przez internet czy też pojechać do Elbląga do marketu. Tyle, że z Elblągiem może wypalić dopiero za dwa tygodnie:/

Dorczenzo
11.09.2005, 13:46
Czy ktoś mógłby zamieścić ty "reklamę" The Sims2 : Firma?? (Czy The Sims 2 : Targowisko, jak to podaje serwis simy.pl)
Bo mi się stronka simpassion nie wyświtla ;(

olk@
11.09.2005, 14:05
Czy ktoś mógłby zamieścić ty "reklamę" The Sims2 : Firma?? (Czy The Sims 2 : Targowisko, jak to podaje serwis simy.pl)
Bo mi się stronka simpassion nie wyświtla ;(
Prosze bardzo: http://img.photobucket.com/albums/v84/hikikomori/Sep%202005/1004.jpg
Teraz powinno Ci sie wyswietlic... Pozdrawiam.

Calintz
11.09.2005, 20:53
Wiem że jush ktoś o tym pisał, ale przeglądam sobie ulotke poznańskiego carefoura i patzre a ty the sims 2 nocne zycie!!!!!!!!! ulotka obowiązuje od 12(od jutra) a koło THS2:NŻ pisze tylko NOWOŚC a nic o tym od kiedy będzie. Więc może od jutra... pójde i sprawdze jak bedzie to kupie i sie odezwe!!!!!!

magda_909
12.09.2005, 06:45
Wiem że jush ktoś o tym pisał, ale przeglądam sobie ulotke poznańskiego carefoura i patzre a ty the sims 2 nocne zycie!!!!!!!!! ulotka obowiązuje od 12(od jutra) a koło THS2:NŻ pisze tylko NOWOŚC a nic o tym od kiedy będzie. Więc może od jutra... pójde i sprawdze jak bedzie to kupie i sie odezwe!!!!!!

nom ja o tym pisałam, też jadę dzisaj po szkole sprawdzić, o by było fikałabym z radości

Mesmerize
12.09.2005, 07:18
poprawcie mnie jesli sie myle. wszedzie jest info, ze polska premiera jest dzien po amerykanskiej. czyli amerykanska jest 15. a ja nie wierze, ze jakakolwiek inna byla wczescniej, nawet szwajcarska.

Aithieel
12.09.2005, 12:55
Dzwoniłem do Carrefoura i po 100 przęłącznia dostałem natychmiastową odpowiedź
-Nie ma. -Nawet bez zastanowienia :)

MikS
12.09.2005, 13:06
Mi się zdaje żę dostanę w piątek. Tak tylko myśle. Dziś 12, ale nie chce jechać autobusem przez pół miasta (ja na poludniu carrefur na polnocy) kilka km (Tarnów). Mam pod carrefura autobus spod domy, ale jedzie z godzinę. Jutro w szkole bede szpanowal ksg extra bo rano w kiosku kupie.

Pawlq
12.09.2005, 13:42
poprawcie mnie jesli sie myle. wszedzie jest info, ze polska premiera jest dzien po amerykanskiej. czyli amerykanska jest 15. a ja nie wierze, ze jakakolwiek inna byla wczescniej, nawet szwajcarska.

Racja - W brazyli maja w magazynach (czytalem newsa) i za wcześnie sprzedawali i nałożyli 1 ze sklepów karą !

magda_909
12.09.2005, 17:57
na http://thesims2.ea.com/about/ep2_screenshots.php są nowe screeny z NŻ

Kati_Simka
12.09.2005, 18:10
ja jutro rano kupie komputer świat gry ekstra i bede czytała w szkole o simsach...heheh....Jusz nie moge sie doczekać!!!!! Ale te djni sie ciągną....No i jesczze bede musiała w piątek do media marktu jechac rowerem z siostrą (8lat) zeby kupic. ona popilnuje rowerów ja skocze do sklepu i zaraz wróce a potem ja gram, a ona bedzie sie jopic w ekran z otwartą szczeką. Heheh....Jestem okrutna....

Pawlq
12.09.2005, 18:44
ja jutro rano kupie komputer świat gry ekstra i bede czytała w szkole o simsach...heheh....Jusz nie moge sie doczekać!!!!! Ale te djni sie ciągną....No i jesczze bede musiała w piątek do media marktu jechac rowerem z siostrą (8lat) zeby kupic. ona popilnuje rowerów ja skocze do sklepu i zaraz wróce a potem ja gram, a ona bedzie sie jopic w ekran z otwartą szczeką. Heheh....Jestem okrutna....
1. Ja też jutro kupuje ale po lekcjach
2. Jesteś okrutna :D - wykorzystywać siostre ojojoj nie ładnie :d

!Miśka!
12.09.2005, 18:49
Ja niestety mam do szkoły na 8.20 więc dopiero po lekcjach kupię tą gazetę. Wiem że powiecie że kioski są otwarte o 7.00 ale u nas w kioskach nie ma takich rzeczy i muszę zajechać do empiku a empik jest od 10.00 otwarty. :(

Pawlq
12.09.2005, 18:53
Ja niestety mam do szkoły na 8.20 więc dopiero po lekcjach kupię tą gazetę. Wiem że powiecie że kioski są otwarte o 7.00 ale u nas w kioskach nie ma takich rzeczy i muszę zajechać do empiku a empik jest od 10.00 otwarty. :(
yyyy... chyba o 6:00 :D:D:D
ja mam jutro na 8:45 ale musze od starszego kase wyciagnąć - bo swoją wydałem :(
Rozpoczeło sie wielkie wyliczanie - jeszcze 4 dni moi mili :D

Calintz
12.09.2005, 19:20
Właśnie byłem w poznańskim carrefour (na franowie) i spytałem się od kiedy bedzie the sims 2: nocne zycie. Miła pani powiedziała mi że powinno byc od dzisiaj ale jeszcze nie dowieźli że będzie może jutro, lub na dniach:)

Mateusz22
12.09.2005, 19:33
U mnie w Empiku powiesili plakaty Kub Ts:Nc i wez udzial w konkursie .. jak by juz byly w sprzedarzy

Aithieel
13.09.2005, 11:24
Właśnie byłem w poznańskim carrefour (na franowie) i spytałem się od kiedy bedzie the sims 2: nocne zycie. Miła pani powiedziała mi że powinno byc od dzisiaj ale jeszcze nie dowieźli że będzie może jutro, lub na dniach:)

to powiedz jak bedzie ^^

Suave
13.09.2005, 14:20
Łaaa, a ja już mam KŚ o nocnym życiu B) . Ale szpan xD.
I w ogóle ja chce juz ten drugi dodatek do ts2, bo tam będą takie suuuper rzeczy.... :).

Toxic
13.09.2005, 14:23
też mam ten KŚG o nocnym życiu i nie ma tam nic specjalnego w pół godziny można wszytko przeczytać a i są tam takie bez sensu błędy np w recenzji pisze że wadą jest brak możliwości budowy garażu a w poradniku kilka stron dalej instrukcja budowy garażu :con:

Nisinën
13.09.2005, 14:34
U mnie w Empiku powiesili plakaty Kub Ts:Nc i wez udzial w konkursie .. jak by juz byly w sprzedarzy

Nie trzeba kupować TS2: NŻ żeby wziąć udział w tym konkursie, wiem bo byłam w sobotę w Empiku i widziałam ten plakat, zapytałam się sprzedawcy o co chodzi z tym konkursem i dał mi ulotkę :P Tam jest wszystko napisane, trzeba wysłać SMS'a z odpowiedzią na pytanie :P

Zaraz idę kupić KS Gry Extra, poczytam sobie w domku coś o Simsach żeby umilić sobie czas odliczania do piątku :P

Dementor
13.09.2005, 14:39
też mam ten KŚG o nocnym życiu i nie ma tam nic specjalnego w pół godziny można wszytko przeczytać a i są tam takie bez sensu błędy np w recenzji pisze że wadą jest brak możliwości budowy garażu a w poradniku kilka stron dalej instrukcja budowy garażu :con:

Eee nie wiem o co chodzi ale moim zdaniem wszystkie gazety o grach kłamią ( jak chodżby kiedy pisali o dodatku zwierzaki do zwykłych simów do wciskali kity o smyczach o podglądzie bud dla psów) eee ja tam w takie kity nie wierze jak kupie NŻ to się przekonam. Po co wiedzieć wcześniej a potem podczas gry się rozczarować , że o czymś pisali a tego nie ma . :con:

sim222
13.09.2005, 14:45
a wy tylko o tych gazetach! macie, nowe screeny i się cieszcie http://media.pc.gamespy.com/media/739/739565/imgs_1.html

!Miśka!
13.09.2005, 14:53
Możecie napisa więcej o tej gazecie bo u mnie jkeszcze nie ma :(

Suave
13.09.2005, 15:19
No to tak...
W gazetce są poradniki do ts2 nż, kody do ts2 i ts2 na studiach i takie tam... Recenzja jest.... Itd. Moim zdaniem warto w to coś fajnego zainwestować :).
EDIT
No i najważniejsze.....
Płytka jeszcze jest ! :P

Melonka
13.09.2005, 15:53
Mieszkam w Częstochowie, i wysłali do mnie gazetke tesco, wiecie ulotki i tam piszę , że sims 2 nż już od 14 września czyli jutro. Jadę jutro to sprawdzić jeśli będzie odpiszę.

Dorczenzo
13.09.2005, 16:44
Ja też mam KŚG Extra i jeszcze tego nie przeczytałem. Zaraz może sprawdzę płytkę ale rodzice się już denerwują, że nie mam odrobionych lekcji a przy kompie siedzę :p

motley
13.09.2005, 17:52
Czy ktoś z was ma już nocne życie? Przed chwilą poszłam sobie do empiku (galeria łódzka) żeby zobaczyc te gazety i okazało się że dodatek jest już w sprzedaży:) Uszczęśliwiona poleciałam do domu... zainstalowałam i okazało się, że po instalacji nie działają dodatki sciągnięte z netu:( No może poza tapetami i podłogami. I co teraz? Słyszeliście cos na ten temat? Ktoś wie może jak to obejśc?

Pawlq
13.09.2005, 17:53
Czy ktoś z was ma już nocne życie? Przed chwilą poszłam sobie do empiku (galeria łódzka) żeby zobaczyc te gazety i okazało się że dodatek jest już w sprzedaży:) Uszczęśliwiona poleciałam do domu... zainstalowałam i okazało się, że po instalacji nie działają dodatki sciągnięte z netu:( No może poza tapetami i podłogami. I co teraz? Słyszeliście cos na ten temat? Ktoś wie może jak to obejśc?

CO!??
Juz masz?!

motley
13.09.2005, 17:57
no mam, właśnie weszłam sobie do panelu tworzenia rodziny... tam też nic nie ma z netu... ubrań, makijaży, fryzur:( może cos źle zrobiłam??? Szczerze mówiąc moja radośc maleje coraz bardziej

berata
13.09.2005, 18:00
no mam, właśnie weszłam sobie do panelu tworzenia rodziny... tam też nic nie ma z netu... ubrań, makijaży, fryzur:( może cos źle zrobiłam??? Szczerze mówiąc moja radośc maleje coraz bardziej
Serio mówisz? :O W empiku nie zadarza się raczej sprzedawanie gry przed premierą. :| Jeśli jednak okazałoby się to prawdą, to Nocne Życie jutro bedzie moje. :p Dziaj już za późno...

Nindë
13.09.2005, 18:03
Ty już masz ? Szczęsciara..A propo tych dodatków to nie mam pojęcia..

Ja z TS2NŻ już wiem że poczekam do grudnia..Same sparwdzany i kartkówki są..I muszę napisać głupią rozprawkę na wtorek.. :ninjaf: :ninjaf: :rant: Ech..

Motleya jakie jest TS2NŻ ?? Jak Ci działa gra..? Przycina dzaiła szybko ? Jaki masz sprzęt.?

sim222
13.09.2005, 18:08

co?! masz już nż? ale farciara z ciebie (jeśli nie kłamiesz) . a możesz napisać czy podczas instalacji trzeba włożyć którąś z płytek do ts2 lub ts2 ns?

Aithieel
13.09.2005, 18:17
Tak?! Super ^^. Mój brat pojechał do Media Marktu (jakąś godzine temu) i ma mi kupić jak będzie ;d. Jeszcze nie wrócił

cornelia25
13.09.2005, 18:20
to napisz czy kupił ja bede miec dopiero 17 bo wtedy do mnie dojdą;(

berata
13.09.2005, 18:21
Jutro z rana (nie chodzę do szkoły - przeziębiona jestem :P) jadę do empiku i jak będzie już dodatek to kupię oczywiście. :D Jeżeli nie to wypytam kiedy się pojawi. B) Szoda, że motley tak późno napisała swego posta, bo jeszcze dzisiaj bym tam pojechała. Dam Wam znać jak zakończy się moja wyprawa. ;)

ps. Właśnie czytam sobie KŚG extra. Już nie mogę się doczekać dodatku. ;P

motley
13.09.2005, 18:22
sim222: nie trzeba żadnych starych płytek, tylko wkłada się dwie płytki instalacyjne nż

berata: no napisałam praktycznie zaraz po przyjściu z grą do domu bo kupowałam ją dopiero po pracy

Pawlq
13.09.2005, 18:28
Ile kosztuje?!

Aithieel
13.09.2005, 18:30
Mój brat wrócił i powiedział ,ze mu powiedzieli ,że będzie jutro. za 79 zł.

cornelia25
13.09.2005, 18:30
oszukali date premiery ciekawe jak jest w ameryce hmmm ja tez mam tą gazete

motley
13.09.2005, 18:33
Mój brat wrócił i powiedział ,ze mu powiedzieli ,że będzie jutro. za 79 zł.

tak, ja też za tyle kupowałam

cornelia25
13.09.2005, 18:34
a ja bede miec za 63zł

Andromeda
13.09.2005, 18:36
juz jest w empiku xd ja chrzanie. i tak nie kupie xP

Sahem
13.09.2005, 18:37
Dobra teraz bez uprzejmości, jestem już tak zdesperowany, że nie mogłem z matmy zrobić zadania, z bioli się nie mogłem uczyć, ale jeżeli w merlinie pisze: "Przygotowywanie do wysyłki", to znaczy, że już zaczynając tą grę pakować i już ją mają? Bo jak tak to ja się zaraz rozpłączę. Jak wyślą ją nawet w czwartek to dojdzie w piątek, w dzień roboczy ;( :D PROSZĘ WAS BARDZO! NIECH KTOŚ MNIE UŚWIADOMI! sorry za duże litery, ale ja jestem zdesperowany ponad granice wytrzymałości...

EDIT: Ludzie! W merlinie pisze, że NŻ wysyłają w 24h! Czyli juz je mają! Trzymajcie mnie!

Aithieel
13.09.2005, 18:40
Jade jutro jak najwcześniej się da do MM po NŻ ^^.

Sahem> Chyba masz racje. Dlatego się ucz ,zeby Ci rodzice nie dali szlabanu na kompa ;)

cornelia25
13.09.2005, 18:42
ja zaraz zemdleje wy bedziecie miec(ci co w merlinie)juz jutro pewnie a ja napewno dopiero 17:( dlaczego mój tata sie nie słuchał i nie zamówił w merlinie tylko w komputronik;(

Kladź
13.09.2005, 18:47
No ja też jutro dostanę a mnie w domu cały dzień nie będzie --'

cornelia25
13.09.2005, 18:49
powinni nowy dział załozyc ja se kuje przd kompem bo jak zawale kartkówe to nawet opakowania od nż nie bede mogła dotknąć

Sahem
13.09.2005, 18:50
No właśnie:P A ja mam kartkówe z bioli... Ehhh, a we wtorek najbliższy z matmy z 1 klasy gim. a w srode za tydzien z histy:P Oj chyba opuszcze sie w nauce;P

EDIT: Moje zamówienie jest już zrealizowane:D Czyli dostane je w najblizsze 2 dni":D KOCHAM MERLINA :D

cornelia25
13.09.2005, 18:56
ja tez tak chce;( ja dopiero łącznie z tym dniem za 5:( (kuje z polaka i nic mi nie wchodzi do łba;( )

Dorczenzo
13.09.2005, 19:06
To już jest ?? A ja chciałem zrobić reportaż z premiery :(

Kash
13.09.2005, 19:07
Kurcze kupiłam sobie KŚGry i jeszcze bardziej się napaliłam... ale wy macie dobrze że sobie kupicie już w piątek - ja dostanę dopiero na urodziny (i musze być grzeczna żeby dostać i nie siedzieć za dużo przed kompem), czyli 12.10. No i fajnie się macie...

cornelia25
13.09.2005, 19:11
To już jest ?? A ja chciałem zrobić reportaż z premiery :(
Niestety się spóźniłes to nie sprawiedliwe ze nigdzie nie pisało o zmianie premiery chyba ze moje miasto to zapadła dziura w której wszystko jest zawsze na koncu

motley
13.09.2005, 19:12
Po uruchomieniu nż pojawia się taki komunikat:

http://motley.intercon.pl/simy.html

już wiem:) dodatki z netu włączyły mi się dopiero po drugim uruchomieniu gry z opcją "włącz obiekty zmodyfikowane".
Instrukcja na ten temat znajduje się tu:

http://www.modthesims2.com/announcement.php?f=31&announcementid=63

!Miśka!
13.09.2005, 19:13
Ja mieszkam w takiej dziurze ze skoro w empiku nie było tej gazety to nie będzie i simsów :evilmad: :bomb: :rant: :ranta: :angry:

cornelia25
13.09.2005, 19:16
ja nawet empiku nie mam tylko intermarche i biedrone tera to jakis kauflant buduja

Megga
13.09.2005, 19:35
Wam to dobrzze, 20 30 km... a mnie 300!!!
Na litwie w ogole nie ma sims na studiach, to co dopiero marzyć o nightlifie po polsku... :con:
Rodzice nie chcą słyszeć o wyjeździe po zakupy do Białegostoku. ''może w listopadzie... Znam ja te ich w ''listopadzie''. mmogę od razu nastawiać się że NŻ bżżdę miała po Bożym Narodzeniu... :censor: :bomb:

cornelia25
13.09.2005, 19:42
to gdzie ty mieszkasz?

Suave
13.09.2005, 20:10
Ale wyyyyyy***iści* ! ( za przeproszeniem )..... Jutro MUSZĘ jechać do Empika ! Łaaa ! Ale sie cieszę ! :):):):) Wow :D

Sahem
13.09.2005, 20:13
Ja jestem z okolic Białego;) Też nie mam zamiaru czekać na chce, czy nie che rodziców, więc simy zamówiłem w internecie:D I jest OK;)

Star?
13.09.2005, 20:24
Hej! Mam pytanie czy jakbym jeszcze dziś zamówiła NŻ na merlinie to w piątek bym miała, skoro wysyłają w 24 godziny i przychodzi w 1 dzień pocztą kurierską?

Sahem
13.09.2005, 20:27
Nie wiem... Ale skoro w 24 godziny wysyłają;) Wg. mnie powinnaś zamówić jak już kurierem, ale nie jestem przekonany o tym... Kupuję w nim pierwszy raz;) Ale wiem, że jest wspaniały:D

Pawlq
13.09.2005, 20:32
Po uruchomieniu nż pojawia się taki komunikat:

już wiem:) dodatki z netu włączyły mi się dopiero po drugim uruchomieniu gry z opcją "włącz obiekty zmodyfikowane".
Instrukcja na ten temat znajduje się tu:

http://www.modthesims2.com/announcement.php?f=31&announcementid=63

Słuchaj mam proźbe - powysyłaj zdjątka!!

Sahem
13.09.2005, 20:35
Nie! Proszę! Tylko nie zdjątka:P Nie chcę widzieć czegoś co będę miał za chwileczkę;) No, ale to nie odemnie zależy czy chcesz czy nie;) A co tam niech inni mają radochę;)

Pawlq
13.09.2005, 20:53
Taki mądry :DD - Ja bede miał dopiero 15 :( wujek niech sie pośpieszy z tym wysłaniem!

Suave
13.09.2005, 21:02
A ja będę mieć jutro... :P. Bosh.... Już nie mogę sie doczekać..... Wrr... Ja chcę jutro... O taak ! :D

berata
13.09.2005, 21:07
Ja też się napaliłam na jutro, ale boję się, że w empiku (Białostockim) mogą jeszcze nie sprzedawać, bo w końcu premiera dopiero w piątek... :( Mam jednak nadzieję, że już jutro uda mi się zagrać w nocne życie. ;)

Calintz
13.09.2005, 21:15
Jak znam życie to w poznańskim też nie będzie... a propo jest ktoś z poznania kto ma zamiar jechac jutro do empiku??????

motley
14.09.2005, 08:25
Słuchaj mam proźbe - powysyłaj zdjątka!!

nie grałam jeszcze zbyt dużo ale wrzuciłam pare fotek:

Aithieel
14.09.2005, 10:00
Byłem dziś w Media Markcie i nie było ale na pytanie kiedy będzie dostałem odpowiedź: "Jeszcze dziś. Jeżeli dostaniemy dziś dostawę. Około południa"

moniak1993
14.09.2005, 10:21
Do jasnej ciasnej to kiedy nocne zycie wyjdzie?! dzisiaj,jutro czy 16 w dniu zapowiaedzianej premiery?!?!?! bo ja juz zgłupiałam :O

Aithieel
14.09.2005, 10:34
Wydaje mi sie ,ze jest już w niektórcyh sklepach a do niektórych dopiero jedzie :) to chyba kwestia miast. Tak przy okazji ^^ (http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,22626)

!Miśka!
14.09.2005, 11:22
nie grałam jeszcze zbyt dużo ale wrzuciłam pare fotek:

To ostatnie zdjęcie.........To znaczy że jest apiracja związana z jedzeniem???

Aithieel
14.09.2005, 11:34
No właśnie na sceenie w haziecie nie widziałem nic takiego. Nie napisali też nic o tym. Tylko o "poszukiwaniu przyjemnosci" (nowa spiracja)

motley
14.09.2005, 11:37
To ostatnie zdjęcie.........To znaczy że jest apiracja związana z jedzeniem???

no ta simka włożyła głowę do jakiejś nowej nagrody aspiracji przy zielonym wskaźniku i tak jej się zrobiło;) Przez cały dzień marzyła tylko o tostach z serem. Ale jak jej się podniósł wskaźnik i znowu użyła tej nagrody to po prostu można było wybierac między normalnymi aspiracjami w grze. Jest tylko jedna nowa "poszukiwanie przyjemności" o ile dobrze pamiętam.

vivien
14.09.2005, 11:38
Do jasnej ciasnej to kiedy nocne zycie wyjdzie?! dzisiaj,jutro czy 16 w dniu zapowiaedzianej premiery?!?!?! bo ja juz zgłupiałam :O

różne sklepy sprzedają od różnego dnia. W TESCO już jest podobno :D kurde a mi ciągle brakuje 20 złotych! ;(

Tatareczka
14.09.2005, 11:43
Motley skąd masz skina paris hilton?? Odpowiedz!!

HAMER
14.09.2005, 11:44
KUPIŁAM PRZED 30-MA MINUTAMI W Empiku, w Gdyni :P :P :P :P

motley
14.09.2005, 11:46
Motley skąd masz skina paris hilton?? Odpowiedz!!

http://modthesims2.com/showthread.php?t=85367&highlight=paris+hilton

nie przepadam za tą panią ale ten skin baardzo mi się podoba:)

berata
14.09.2005, 11:48
Eeeej... to niesprawiedliwe. W Białymstoku, w empiku jeszcze nie ma. ;( Dzwoniłam przed chwilą i ma być (przynajmniej w sprzedarzy, może już gdzieś na zapleczu mają) w piątek dopiero. Ja dłużej nie wytrzymam. :P Wy już macie, a ja co? ;P

Tatareczka
14.09.2005, 12:11
http://modthesims2.com/showthread.php?t=85367&highlight=paris+hilton

nie przepadam za tą panią ale ten skin baardzo mi się podoba:)
Wielkie dzięki

Rendy
14.09.2005, 13:27
Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ ;( ;(

Sahem
14.09.2005, 13:47
Kurier zaraz będzie:D A teraz pytanie za 100 pkt.: Czy musze usuwać dodatki z neta? Bo mam ich ponad 3.500 i nie chce mi się;P Czy będą działać simy? Proszę o szybciutką odpowiedź;)

Mateusz22
14.09.2005, 13:55
czy w wawie sa juz ns ?

Star?
14.09.2005, 14:01
Kurcze noo! Ja normalnie już nie mogę doczekać się kiedy je będe miała! Nie wiem czy zamawiać przez merlina czy w piątek kupić w carrefurze jak z klasą wracając z aqua parku będziemy tam jeść:D Mój kolega wtedy kupuje...

Calintz
14.09.2005, 14:06
ZA 40 MINUT JADE DO EMPIKU ZOBACZYC CZY SA SIMY!!!!!!!!!!!!!!! OBY BYŁY!!!!!!!!!!!(sory że wielkimi literami ale ja jush nie wytrzymuje musze zagrac!!!!!!!)

Sahem
14.09.2005, 14:07
A na moje pytanie nikt nie zna odpowiedzi? ;( No nic, mam już SIMY:D:D:D Idę wgrywać;)

UWAGA: Premiera trzeciego dodatku do simów zimą 2006;) Sprawdzałem w instrukcji;)

Star?
14.09.2005, 14:12
Sahem, ale ci zazdroszcze;) A ja zaraz chyba ide zamawiać z merlina to wpiątek chyba dostane:D

Mateusz22
14.09.2005, 14:13
jaki jest tel do biura obslugi wmpiku w wawie ?

Still
14.09.2005, 14:19
JA JUŻ NIE WYTRZYMAM :D !!!! ZA JAKEIS DWIE GODZINY JADE DO EMPIKU !!! Awwwwwwww sikam normalnie lol

Rendy
14.09.2005, 14:20
Ale wam zazdroszcze i jeszcze raz prosze Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ to bardzo prosze ja chce NŻ ;( ;(

Still
14.09.2005, 14:21
jaki jest tel do biura obslugi wmpiku w wawie ?
www.empik.pl ;)

Suave
14.09.2005, 14:21
Ja jestem z wawy i zaraz jadę do empika i zobacze czy są simy. Jak będą to wam napiszę... Kurdeee ja już nie mogę wytrzymać ! Wrrr :D

cornelia25
14.09.2005, 14:22
Dawać zdjątka ja bym dała ale dostane dopiero 17

Still
14.09.2005, 14:24
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kurde ja już nie wytrzymam , jezuuuu no :D:D:D:D

Mateusz22
14.09.2005, 14:26
Suave super ze jest z wawy :) mam nadzieje ze beda simy :) i napisz czy byly czy nie i w jakim empiku bylas

cornelia25
14.09.2005, 14:26
ja sie zaraz rozpłacze ja chce już mieć te..... simsy;(

Suave
14.09.2005, 14:31
Do Wola Parku jadę... Tam jest EMPIK ;). Bosh ja zaraz normalnie nie wytrzymam ! Dlaczego ten czas tak się ciąąągnie...

Mateusz22
14.09.2005, 14:32
takie jest zycie :) ja jade dopiero o 18:20 ;( bo jeszcze na korki ide .. hehe ale mam wielka nadzieje ze beda !! :] moje simy :D ja jade do Centrum :D

Still
14.09.2005, 14:34
ludzie zacznijmy odliczać :D coś robić , dla zabicia czasu bo przecierz ja zaraz wykituje :P :D:D :]

Suave
14.09.2005, 14:34
A ja jadę za jakąś godzine .... :( . Ciekawe ile będą te całe simsy kosztować w empiku... Tam zawsze jest drozej :/.

Mateusz22
14.09.2005, 14:35
Mozemy pospiewac :D albo ... poopowiadac sobie co bedziemy robic w Nz :D

Still
14.09.2005, 14:35
A ja jadę za jakąś godzine .... :( . Ciekawe ile będą te całe simsy kosztować w empiku... Tam zawsze jest drozej :/.
Wczoraj je widziałem są po 79 nie takie drogie jak na empik !! wręcz tanie :P

Still
14.09.2005, 14:37
Mozemy pospiewac :D albo ... poopowiadac sobie co bedziemy robic w Nz :D
Ja jak zasiąde do kompa z moimi simami to co ja bede robic hmmm wysztsko , stworze jakas taka rodzinke na prube i jedziemy po koleji jak wsyztsko co i jak wyglada :D .

Mateusz22
14.09.2005, 14:38
niech ktos wysle e-maila do centrum obslugi klienta w empiku w wawie :/ mi odpisali ale nie wiem co bo antyvir zablokowal wiadomosc

Eveline
14.09.2005, 14:39
Heh a mi kurier przywiózł jednocześnie i simy i nową obudowę. Tak więc pogram dopiero jutro, bo oba kompy poszły do serwisu, a na laptopie to co to za gra ;)
Ale przede mną cztery dni wolne, zdążę się nimi nie tylko nacieszyć ale zapewne też znudzić.

Still
14.09.2005, 14:39
niech ktos wysle e-maila do centrum obslugi klienta w empiku w wawie :/ mi odpisali ale nie wiem co bo antyvir zablokowal wiadomosc
Mateusz zadzwoni tyle !!! www.empik.pl tam suzkaj numeru telefonu

Suave
14.09.2005, 14:43
Ja chce już te wampiry itd..... One są takie sweet ! Albo te fajowskie randki... Jak czytałam o tym wszystkim w "KŚ gry extra..." to normalnie myślałam, że nie wytrzymam :D
EDIT
A pierwsze co zrobię w tej grze to... Wybuduję jakiś domek i postaram się go wstawić na forum :D.

Mateusz22
14.09.2005, 14:44
i tak nikt nie odbiera

Still
14.09.2005, 14:46
Ja chce już te wampiry itd..... One są takie sweet ! Albo te fajowskie randki... Jak czytałam o tym wszystkim w "KŚ gry extra..." to normalnie myślałam, że nie wytrzymam :D
EDIT
A pierwsze co zrobię w tej grze to... Wybuduję jakiś domek i postaram się go wstawić na forum :D.
A ja jeszcze gazety nie mam :o ide do kiosku

cornelia25
14.09.2005, 14:46
dawac zdjątka! Ja jak juz bede miała to zrobie se taką rodzinke tata normalny człowiek chodzący do pracy mama wampir jej mąż o tym nie wie i mała córeczka w wieku szkolnym (nie bedzie wampirem) beda miec lochy i tam babka bedzie spała i pewnej nocy ukąsi meża i córke a co bedzie dalej daje do waszej fantazji:)

Suave
14.09.2005, 14:48
dawac zdjątka! Ja jak juz bede miała to zrobie se taką rodzinke tata normalny człowiek chodzący do pracy mama wampir jej mąż o tym nie wie i mała córeczka w wieku szkolnym (nie bedzie wampirem) beda miec lochy i tam babka bedzie spała i pewnej nocy ukąsi meża i córke a co bedzie dalej daje do waszej fantazji:)
Bosh... Jakie ty masz drastyczne plany ! ;P:D

cornelia25
14.09.2005, 14:49
Bosh... Jakie ty masz drastyczne plany ! ;P:D
Dziękuje hehe zapomniałam ze będą mieć garaż:) tylko ciekawe czy z samochodem :O

motley
14.09.2005, 14:58

hehe ciekawe jak chcesz ukryć przed mężem że jego żona jest wampirem;) chyba że go nie zainteresuje to że będzie wyglądać i zachowywać się inaczej no i cały dzień będzie przesypiać w trumnie;)

cornelia25
14.09.2005, 14:59
hehe ciekawe jak chcesz ukryć przed mężem że jego żona jest wampirem;) chyba że go nie zainteresuje to że będzie wyglądać i zachowywać się inaczej no i cały dzień będzie przesypiać w trumnie;)
musze pomyslec hehe zamknę wejscie do lochó biblioteczką i to bedzie tajne przejscie:) gożej gdzy bedzie pozar bo biblioteczka sie sfajczy a wampirencja odkryje swoje oblicze:)

Suave
14.09.2005, 15:01
Właśnie... Garaz.... Mmm... :D

Mateusz22
14.09.2005, 15:02
Empik napisal : Witam ponownie.
Z przykrościa informuje ,że niestety nie dysponujemy jeszcze realna datą ukazania się tego tytułu w naszych salonach.

Pozdrawiam
.

Miłego dnia
Piotr Otoliński

EMPiK.com
Customer Service
Infolinia od pn-pt w godzinach : 9 - 17
tel; (22) 551 33 99

EMPiK Sp. z o.o.
ul. Krucza 50
00-025 Warszawa

Tatareczka
14.09.2005, 15:03
The sims 2 nocne zycia jest na dwóch płytach czy na jednej??

motley
14.09.2005, 15:08
Empik napisal : Witam ponownie.
Z przykrościa informuje ,że niestety nie dysponujemy jeszcze realna datą ukazania się tego tytułu w naszych salonach.

no to chyba empik empikowi nie równy bo ja kupiłam wczoraj (Łódź) aczkolwiek na gazetce reklamowej sklepu, którą dostałam razem z grą było napisane, że premiera 16.09... także magiczny ten empik jakiś albo sama nie wiem;)

The sims 2 nocne zycia jest na dwóch płytach czy na jednej??

na dwóch

cornelia25
14.09.2005, 15:11
no to chyba empik empikowi nie równy bo ja kupiłam wczoraj (Łódź) aczkolwiek na gazetce reklamowej sklepu, którą dostałam razem z grą było napisane, że premiera 16.09... także magiczny ten empik jakiś albo sama nie wiem;)
JA tez chce juz miec ;( masz szczęscie pliska wyslij mi zdjątka na maila cornelia25
@wp.pl lub poka tu

Mateusz22
14.09.2005, 15:12
Po co ci zdjatka ?? znajdz sobie w internecie

cornelia25
14.09.2005, 15:17
ja wole jak ktos pokazr:) hehe bo w necie na zdjeciach jest prawie to samo na kazdej stronie

Kladź
14.09.2005, 15:18
Do tych co kupowali w merlinie: cały dzień nie ma mnie w domu na ktry adres ma przyjść paczka i jak widzę z postówkurier już przyszedł. A mnie nie było. I co zosatwi jakąś karteczkę czy co ?

Mateusz22
14.09.2005, 15:22
tu masz np screeny http://www.gamershell.com/pc/the_sims_2_nightlife/screenshots.html

cornelia25
14.09.2005, 15:25
widziałam juz

Suave
14.09.2005, 15:27
Chyba jednak nieco później pojadę po te simsy... :(

Mateusz22
14.09.2005, 15:28
Mam nadzieje ze beda :( !!!!

Suave
14.09.2005, 15:30
Mam nadzieje ze beda :( !!!!
No, ja też.... Już się nie mogę doczekać aż je zobaczę .... Albo jak w nie pogram :rolleye: . A wam co się najbardziej podoba w nowym dodatku ? :) Mi chyba.... Mi wszystko :D.
EDIT
A właśnie widzieliście już może jakieś w necie dodatki do tego dodatku ? :)

Mateusz22
14.09.2005, 15:31
Mi samochody :) wampiry dla mnie sa niepotrzebne

Pawlq
14.09.2005, 15:32
Słuchaj. Można w Trybie budowy Rodziny odrazu zrobić wampira czy potem trzeba sie zaprzyjaźnić z wampirem:??:

motley
14.09.2005, 15:51
Słuchaj. Można w Trybie budowy Rodziny odrazu zrobić wampira czy potem trzeba sie zaprzyjaźnić z wampirem:??:

jak tak patrzyłam na szybko to nie było takiej możliwości... ale możliwe że coś przegapiłam bo wolałam sobie pograć w mieście niż tworzyć postacie. Teraz nie mogę sprawdzić bo jestem w pracy.

Pawlq
14.09.2005, 15:53
jak tak patrzyłam na szybko to nie było takiej możliwości... ale możliwe że coś przegapiłam bo wolałam sobie pograć w mieście niż tworzyć postacie. Teraz nie mogę sprawdzić bo jestem w pracy.
Co? Pracujesz? Ile masz lat?

motley
14.09.2005, 15:56
Co? Pracujesz? Ile masz lat?

hmmm 24:) zle?

Nindë
14.09.2005, 16:12
Rozumiem, że nie umiecie się doczekać ale większość z was pisze..Bezsensowne posty.. :con: :con:

Ja też nie umiem się doczekać..Simsy będę miała jutro bo obecnie wkuwam na sprawdzian z techniki..( i tak nic mi nie umie się wcisnąć do łba..a tak w ogóle to jeszcze powinnam się pouczyć z chemi, angielskiego, histy..)

Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D

Calintz
14.09.2005, 16:12
Mam Nocne Życie!!!!!!!!!!! WŁasnie SiĘ Instaluje!!1 KupiŁem W PozaŃskim Mediamarkt Za 69 ZŁ!1 Podobno Dzisuaj SĄ We Wszystkich Mediach W CaŁej Polsce!!!!!!!!!! Jak Pogram Top SiĘ Odezwe

cornelia25
14.09.2005, 16:14
Mam Nocne Życie!!!!!!!!!!! WŁasnie SiĘ Instaluje!!1 KupiŁem W PozaŃskim Mediamarkt Za 69 ZŁ!1 Podobno Dzisuaj SĄ We Wszystkich Mediach W CaŁej Polsce!!!!!!!!!! Jak Pogram Top SiĘ Odezwe
:) i daj fotki:) hehe szkoda ze u mnie nie ma miedia;(

Kladź
14.09.2005, 16:17
Do tych co kupowali w merlinie: cały dzień nie ma mnie w domu na ktry adres ma przyjść paczka i jak widzę z postów kurier już przyszedł. A mnie nie było. I co zosatwi jakąś karteczkę czy co ?

No więc wie ktoś ? :)

MoNiSiA71
14.09.2005, 16:19
fajnie tym ktorzy sobie teraz graja w simsy :( ja musze jeszcze troche poczekac ale daje rade ;) :D:D

motley
14.09.2005, 16:20
Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D[/QUOTE]

generalnie działa dobrze, w miarę szybko. Nie bardzo wiem tylko jeszcze jak to zrobić żeby w grze były widoczne makijarze, fryzury i ubrania z netu.

tutaj:
http://modthesims2.com/announcement.php?announcementid=63

coś piszą że trzeba je w innym katalogu zpisać... u mnie wszystko jest wrzucone do download. Chyba poczekam aż inni zainstalują dodatek i napiszą jak jest u nich bo nie bardzo chcę eksperymentować.
Gra się nie zacina, ale u mnie zawsze chodziła raczej płynnie.

A aspiracja ze smażonym serem jest świetna, z 5 min. się z tego śmiałam;)
No i jeszcze przy tej aspiracji pojawiają się fajne pragnienia np. "porozmawiać z kimś o smażonym serze" :D

cornelia25
14.09.2005, 16:20
No więc wie ktoś ? :)
Ja jak zamawiałam to moj tata musiał odebrac w poczcie

Baki
14.09.2005, 16:29
ja zaraz jadę na zakupy.. więc może wstapie do empiku i sobie je kupie.

ale nie jestem na razie happy.

bo moi rodzice sa dziwni.. i mogą mi zabronić bo jest poczatek roku.. i trza sie uczyc..

eeehhhh

Megga
14.09.2005, 16:30
to gdzie ty mieszkasz?

Na Litwie...
I mnie już nadojadło czekać aż rodzice zgodzą się pojechać do Białegostoku... :(

Aithieel
14.09.2005, 16:35
Ja już mam, z Media za 69zł (jestem z Wrocławia). Więc.... Ide grać :)

Suave
14.09.2005, 16:42
Ja jade po simy za jakieś 30 min. Już nie mogę się doczekać :D. Oby były tylko....

MoNiSiA71
14.09.2005, 16:56
Ja już mam, z Media za 69zł (jestem z Wrocławia). Więc.... Ide grać :)Jesteś z Wrocławia :D:D ja tez moze do ciebie wpadne pogramy razem heheh ;)

MikS
14.09.2005, 17:01
Wy to macie szczęście... Ja dostanę jutro. A do MM albo Empiku mam około 100km. (Mieszkam między Krakowem a Rzeszowem, ale to wkurza!).

selesta
14.09.2005, 17:03
Ha A Slesta Jest Super Bo Ma Nowy Dodatek Czyli Nocne Zycie :) DOdatek super, Potem Wzuce jakies zdiątke bo teras ide grć. Przes ten dodatek nie bende spała

Mateusz22
14.09.2005, 17:07
I jak sa juz simsy w Empiku ?? (wawa)?

Suave
14.09.2005, 17:16
No jeszcze nie wiem. A po za tym to jednak wybieram się do MM :D, bo tam są taniej... 69 zeta :). Za jakieś 15 min jade....

Andromeda
14.09.2005, 17:19
som, widziałam wczoraj.

Suave
14.09.2005, 17:27
Dobra.... To ja już jadę ! Bye =* Jak wróce z moją zdobyczą to wam napiszę :).
Ps. Wiem , że to pewnie was i tak nie interesuje, ale... Po prostu tak się cieszę... :P

Rendy
14.09.2005, 17:54
Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział :) co????

Dementor
14.09.2005, 17:55
Po co ci zdjatka ?? znajdz sobie w internecie

ludzie jak wy sie zachowujecie żrecie się o grę ee wcześniej czy póżniej wyjdzie . A wątpię żeby u mnie w zadupiastym mieście wyszło przed premierą .

W tesko też można kupić ??? :O

_sepia_
14.09.2005, 18:00
Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje... :D :D

Pawlq
14.09.2005, 18:16
No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)

Rendy
14.09.2005, 18:17
Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????
_______

_sepia_
14.09.2005, 18:22
Jeszcze raz proszę :) Może by już został umieszczony dział nocne życie tak jak na studiach co?????? nobo już doś tak osób ma nż co nie????? wiec prosze otwuszcie ten dział co????

No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku..

IZuL
14.09.2005, 18:22
Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie :P Tylko cena taka sobie, ale to mi nie przeszkadza zbytnio B)

MoNiSiA71
14.09.2005, 18:26
_______

Nisinën
14.09.2005, 18:27
AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem :P Jeśli niestety mi się nie uda poczekam do soboty :(

Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili?

sim222
14.09.2005, 18:28
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają

Adi
14.09.2005, 18:30
Ja zamowłem w wirtusie. ostatnio miałem w sobote, eraz tez chyba tak dostane, zwłaszcza ze zamowilem expresem ( w moim miescie bedzie za 2 tyg)

Mesmerize
14.09.2005, 18:31
hmm.. a moze byscie sami najpierw obadali ta gre - ci co maja.. chyba najprzyjemniej samemu odkrywac.

poza tym. ledwo wczoraj sie pojawilo w sklepach. jak zrobimy dzis nowy dzial to 80% postow bedzie "ja juz chce miec NZ!!!!!!!!!!!!"

czytli bedzie to samo co tu od wczoraj tylko, ze na wieksza skale.

olk@
14.09.2005, 18:32
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku..

No wlasnie ;) Ja mam juz jedno... Mam problem, ale to nie od tego dzial... :)
Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama :O lezalo se na moim ukochanym biureczku :D
Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy :P
Pozdrawiam :)

ania500
14.09.2005, 18:34
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))

Harry
14.09.2005, 18:37
Troche dziwne, aby sprzedawali rzeczone Simy przed officjalną premierką, w każdym razie, jest tu ktoś z Radomia, kto wie, czy można tu kupić tę grę?? Jak tak, to niech napsisze ;)

Może by ktoś opisał swoje pierwsze wrażenia, czy gra fajna, czy nie (choć to nie za bardzo prawdopodobne), ok ?? :)

Podro,
Harry aka Potter Harry ;)

Rendy
14.09.2005, 18:37
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma :( >za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi:))
Ale ci dobrze ja też chce nż czemu ja mieszka, na wsi czemu bede musiała długo czekać żeby pojechać do krakowa by je kupić chyba że mój kochany wójek mi kupi :)

MoNiSiA71
14.09.2005, 18:38
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniająno mozesz :D:D pododawac :D:D

Czikita_kiti
14.09.2005, 18:40
ja juz nie moge zaraz wybuchnę..... :O aaaaaa :judge: 8) :lama: ja ja sie zaraz przekręce...:shock: szok na maxa!!!!!!!!!!!po prostu...
juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... :P :D ;P
TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;(

ania500
14.09.2005, 18:44
Ale ci dobrze ja też chce nż czemu ja mieszka, na wsi czemu bede musiała długo czekać żeby pojechać do krakowa by je kupić chyba że mój kochany wójek mi kupi :)

tez mieszkam w gliwicach >łabedy< ale mój tatulek jechał do media markt :D :D

Still
14.09.2005, 18:44
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d

Harry
14.09.2005, 18:46
Tak, tak, nie obrazimy się... ;)

Heeeej, jest ktoś zz Radomia, lub ktoś, kto uważa, że warto jechać do radomskiego Carrefoura, MediaMarkta, czy tam czegoś.. ??

Suave
14.09.2005, 18:53
Ha ! Mam już nocne życie ! Tylko, że.... Kupiłam je w MM, a kasztowały 79,90zł, a nie 69 zł...! =/. Ale i tak się cieszę :D. Idę grać. Bye =*

Nisinën
14.09.2005, 18:55

Ja też mieszkam w Łabędach :D (i też mam na imię Ania :P)

Jednak po Simsy jadę w sobotę, niestety ani jutro, ani w piątek bym się nie wyrobiła :( Mam prośbę do tych co już mają NŻ, wstawcie jakieś zdjątka, bo te co są w necie, to wszystkie prawie takie same :P

Rendy
14.09.2005, 19:17
Tylko ze ja nie mieszkam w gliwicach tylko w sidzinie a do krakowa jade nie wiem kiedy a dlatego wlasnie tam bo na zakupy zawsze tam jesdze :)

Joniss
14.09.2005, 19:34
No to jaki będzie w końcu następny dodatek? Niech ktoś mi powie, bo chcę mieć pewne informacje...

!Miśka!
14.09.2005, 19:47
The Sims 2 Firma. Jeju ja chce juz miec a mam pytanie czy ktos był juz u swatki? Jak u niej jest?

Dream
14.09.2005, 19:48
No to jaki będzie w końcu następny dodatek? Niech ktoś mi powie, bo chcę mieć pewne informacje...

W KŚ Extra ( wydanie specjalne The Sims 2 Nocne Życie ) pisze, że kolejny dodatek będzie nosił nazwę The Sims 2: Trip Of your Life.
Tymczasem w internecie znalazłem na www.snootysims.com pierwsze informacje, że kolejnym dodatkiem będzie The Sims 2: Business.

Informacje jaki tytuł będzie niosił kolejny dodatek, jak widać jeszcze nie są potwierdzone. Czekajmy na newsy od firmy Maxis. :D

PS Wiadomość do Forumowiczów posiadających "Nocne Życie"! W tym

temacie (http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=445248#post445248) możecie umieszczać zdjątka przedstawiające nowości z dodatku. Zapraszam! Z góry dziękuję!

Mateusz22
14.09.2005, 19:50
mam juz ts2ns :) bardzo fajna gra , napewno lepsze wrazenie niz ts2ns na poczatku ;) mozna nawet miec alarm w samochodzie :D

Still
14.09.2005, 19:51
jak narazie to beznadziejna gra xP

Nie ma widoku domów , wogule jakies dziwne , ;/

Bubcia
14.09.2005, 19:53
Harry, ja jestem z okolic Radomia (Kozienice pozdrawiają). Jeśli chodzi o sklepy typu Mediamarkt (nie dla idiotów xD), to ja nigdy tam nie kupywałam. Ufam internetowym sklepom i myślę, że u niech jest najpewniejszy zakup.

Nindë
14.09.2005, 19:54
Widze, że dużo osób jest ze śląska.. :D Ja nie mieszkam w Gliwicach, z mojej miejscowości jedzie się okołó godzine..albo krócej jak się jedzie autostradą.. :D

Ale nie narzekam w sądziednich miastach jest mnóstwoo sklpów typu Tesco, Auchan, Kaufland ( no tu raczej nie znajdę simsów.. ;d) Emipk był ale splajtował itp..Jutro moja mama mi kupi NŻ w Tesco :D ..Będę pisać sprawdzian z techniki myśląc o simsach..ach..ale i tak jutro sobie nie pogram..mogę to sobie wybić z głowy. :ranta: .W piątek mam sprawdzian z matmy i może być mała kartkówka z biologi.. :closedeye :closedeye Może w piątek..się dorwę.. :D Albo w niedzielę..Jescze będę miała więcej RAM-u to gra będzie działać szybciej..ach.. :D :D

Kladź
14.09.2005, 19:59
Tylko dlaczego, zamóiłam w merlinie i nic nie dostałam :/ Nie wiem może jutro przyjdzie

Mateusz22
14.09.2005, 20:07
hehe Jak to nie widac domow sasiadow ? jak sobie ustawisz to beda

Still
14.09.2005, 20:08
hehe Jak to nie widac domow sasiadow ? jak sobie ustawisz to beda
A gdzie się ustawia !? !?

Mateusz22
14.09.2005, 20:10
w grze . w panelu takim jak .. hmm te korby od zegara .. tam zaznaczasz pokasz obszar ... cos takiego

!Miśka!
14.09.2005, 20:10
więc nikt nie korzystał z opcji swatki???

Mateusz22
14.09.2005, 20:13
A gdzie trzeba dodatki wgrac ?

Joniss
14.09.2005, 20:29
A może móógłby ktoś dać zdjęcie tyłu okładki? (reklamy z następnym dodatkiem) chciałabym to zobaczyć, bo NŻ będę miała dopiero za tydzień...

motley
14.09.2005, 20:32

za pierwszym razem swatka sama do mnie przyszła. Można do niej dzwonic wybierając z usług (tak jak pokojówkę czy ogrodnika). Kręci się też po mieście. Niestety jeszcze się za jej pośrednictwem z nikim nie umawiałam ale kupowałam eliksir miłości i antidotum na wampiryzm bo mi jedną simkę jakiś wampir w mieście pokąsał;)

MoNiSiA71
14.09.2005, 20:33
więc nikt nie korzystał z opcji swatki???sfatki?? :o a mozesz wyjasnic nie slyszalam o swatce :( nie mam jeszcze simsow :(

oups juz wiem ;) :P motley (http://www.forum.thesims.pl/member.php?u=4604) vbmenu_register("postmenu_445286", true); dzieki za wytlumaczenie ;)

Toxic
14.09.2005, 20:52
mam pytanko dla tych któży mają już gre . CZy zmieniły sie wymagania sprzętowe ?? prosze o odpowiedź i z góry dzięki :)

lay
14.09.2005, 20:57
Kupiłam, zainstalowalam, włączylam... i okazało się, że wszystkie ściągnięte obiekty... zniknęły (zostały tylko rekolory...). Czyli bardzo się ucieszyłam. A samochód... mnie trochę zawiódł, bo jak chce się nim odjechać, to on po prostu znika (nie mogłam także zbudować normalnego garazu w piwnicy :()...

Wymagania:
Zmienił się tylko procesor (z 800 na 1000) i cd-rom (z 8x na 8 speed)... Przynajmniej tak to wygląda przy porównaniu pudełek.

motley
14.09.2005, 21:24
[COLOR=DarkRed]Kupiłam, zainstalowalam, włączylam... i okazało się, że wszystkie ściągnięte obiekty... zniknęły (zostały tylko rekolory...). Czyli bardzo się ucieszyłam.

Ja też tak miałam w pierwszej chwili. U mnie włączyły się dopiero jak weszłam do gry, wybrałam "włącz obiekty zmodyfikowane", nasępnie wyszłam z gry, włączyłam ją ponownie i wybrałam tę opcję jeszcze raz. Od tamtej pory jest już ok, mebelki z netu działają tak jak przed zainstalowaniem nż.

_sepia_
14.09.2005, 21:29
Ja tez mam. Moja simka mieszka z wampirem... Jest z nim w ciazy.. Byla w klubie, w kregielni. I ten widok domów do okola. *****isty dodatek!! :D :D

Joniss
14.09.2005, 21:29
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę... :innocent:

_sepia_
14.09.2005, 21:39
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę... :innocent:
tu masz adres: http://simy.pl/news/data/upimages2/ts2biznes-img01.jpg ale tam tak naprawde nic nie widac.. Trzeba bedzie troche poczekac zanim sie czegos wiecej dowiemy

Sarah
14.09.2005, 21:41
Ja mam pytanie bo jak niby jest sobie wapirek i on przeciez musi z czegos zyć wiec on musi chodzic do pracy wiec jak tak idzie albo wraca to nic mu sie nie dzieje?? Blagam odpowiedzcie

MoNiSiA71
14.09.2005, 21:42
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę... :innocent:prosze bardzo :):)

oto i ona ;)

ps. tyl okladki wzielam ze strony www.simy.pl (http://www.simy.pl) ;)

Edit:
Nie hotlinkuj, czyli nie wklejaj zdjęć bezpośrednio z cudzych kont, stron i serwerów!

Calintz
14.09.2005, 21:45
jak narazie to beznadziejna gra xP

Nie ma widoku domów , wogule jakies dziwne , ;/
Na początku wygląda ochydznie więc musisz zwiększycz sobie garfike w grze opcje(te trzy kropeczki)(ten monitorek taki> a po takimi kółkami zębatymi ustawiasz czy chcesz widziec sąsiadów. Mi się podoba już jestem po paru randkach i wogóle świetnie. A tak wogóle jak gra działa tym co ją juz maja? mi działa bardzo dobrze, szybko się wczytuje i wogóle. Te samochody są *****iste!!!!!!!! naprawdę znacznie ułatwiają życie

Sarah
14.09.2005, 22:01
Te samochody są *****iste!!!!!!!! naprawdę znacznie ułatwiają życie
A mozna nimi jezdzic do pracy bo wiem ze mozna odwozic dzieci

berata
14.09.2005, 23:06
Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli. :D Wiem, że mój post jest bez sensu i mało Was to obchodzi, że mam grę, ale nie mogłam się powstrzymać. ;P

Ja korzystałam. :D Za każdym razem płaciłam jej po 5000 simoleonów (to najwięcej, ile się da) i całkiem dobrze dogadywałam się z tymi simami (których mi przysłała), owszem i chociaż byli w typie mojej simki, to nie byli w moim (jednym słowem brzydcy byli :P), więc wolę jednak sama w centrum szukać jej wybranków, bo swatka nie ma gustu. ;P

Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a.

Pawlq
15.09.2005, 06:08
Z tego co wiem można jeździć do pracy :D
Zajefajnie macie :( ja nie bede miał... - jeszcze długo :(

Melonka
15.09.2005, 06:13
Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna.

W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow

Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu?

Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy :) )

Nereide
15.09.2005, 06:23
Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy :D Dali płytkę z 1700 dodatkami, ale większość pochodzi z netu :/ Jeśli chodzi zaś o gazetę - wszystko dokładnie wytłumaczone, co i jak :D Niestety, ja nie będę miała Nocnego Życia w najbliższym czasie, może mi jedynie ciotka z Ameryki przyśle, ale czy amerykańska wersja będzie kompatybilna z polskimi simami ?! ;( Ehh.. nie pozostaje mi nic innego jak poczekać ;(

MoNiSiA71
15.09.2005, 06:26
Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko :D co za niespodzianka !! KoChaM wAs WSzYsTkIcH :*:*:*:*:*:*:*:*
teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa

Pawlq
15.09.2005, 06:32
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)

Czikita_kiti
15.09.2005, 08:14
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)

hehe ja jak thesims2 to mialam miesięczną kate za 3 trójki XD bo przy kompie ciagle kleczałam...... :O ;( :P ;P

Star?
15.09.2005, 08:38
A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić:D

Calintz
15.09.2005, 08:58
Można ale samochód jak zawsze odwżacy też przyjeżdża, ale lepiej swoim:)
Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki:)

Aithieel
15.09.2005, 09:01
Można ale samochód jak zawsze odwżacy też przyjeżdża, ale lepiej swoim:)

Ta moja simka pojechała do pracy swoim 40 po tym jak już powinna byc w pracy :laugha: ( ; O )

Star?
15.09.2005, 09:26
Heej no! Odpowie mi ktoś na moje pytanie!

Adi
15.09.2005, 10:38
Wczoraj mi wysłali, jutro dojdzie...a może nawet dzisiaj?

Czikita_kiti
15.09.2005, 10:56
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
niech ktoś odpowie proszę....
to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny:

niech ktoś odpowie!!! proszę... :( :console: :group: :help: z góry :thx:

vivien
15.09.2005, 11:03
Myślę że raczej nie ;). Moim zdaniem to jest zrobione tak jak w pierwszej części. Po prostu będziesz miała więcej miejsca zajmowanego przez simy na sysku, i więcej możliwości w grze :D

P.S Mam gazetę KOMPUTER ŚWIAT GRY całą o The SIms 2 : Nocne Życie :P. Polecam :]

Bubcia
15.09.2005, 11:09
A mi wysłali 13.09, czyli dziś powinno dojść, albo jutro ;) yeah ;D

Adi
15.09.2005, 11:17
Jak zamiałem NS to mi wysłali w środe i grałej zaraz po skole, bo paczke odebrali rodzince i musiełem iśc do nich do pracy aby mi dali ;)

Czikita_kiti
15.09.2005, 11:18
a ile kosztuje ta gazeta KOMPUTER SWIAT GRY?
jeszcze raz sie pytam prosze o odp. tak lub nie
czy mozna instalowac nocne zycie jak sie ma zainstalowane na studiach? ;P

HAMER
15.09.2005, 11:25
[QUOTE=Giggs]Myślę że raczej nie ;). Moim zdaniem to jest zrobione tak jak w pierwszej części. Po prostu będziesz miała więcej miejsca zajmowanego przez simy na sysku, i więcej możliwości w grze :D

CZY JA DOBRZE ZROZUMIAŁAM ŻE MAM ODINSTALOWAĆ UNIWERSYTET PRZED INSTALOWANIEM NOCNEGO ŻYCIA ???? :(

Adi
15.09.2005, 11:28
Ludzie! Jaki by miał interes maxis w tym że wszyscy by musieli sprzedawac innym NS (bo by tak zaczeli robić) były by to wielkie straty dal nich. Można miec NS i NŻ równocześnie, a w dodadku w prawie kazdym wywiedzie pisze ze nocen życie bardzo zmienia zycie studenta :/

HAMER
15.09.2005, 11:44
Ludzie! Jaki by miał interes maxis w tym że wszyscy by musieli sprzedawac innym NS (bo by tak zaczeli robić) były by to wielkie straty dal nich. Można miec NS i NŻ równocześnie, a w dodadku w prawie kazdym wywiedzie pisze ze nocen życie bardzo zmienia zycie studenta :/
PYTAŁAM SIĘ BO JAKOŚ TAK WSZYSCY DZIWNIE PISZA , JA TEŻ MYŚLE ŻE TO ABSURDALNE ODINSTALOWYWAĆ NA STUDIACH ALE ... :wacko:

Bubcia
15.09.2005, 11:53
- - ' to by było całkowicie bez sensu- byśmy się wahali między dwoma dodtakami i zastanawiali, który zainstalować ;p

Calintz
15.09.2005, 11:57
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny:

Tak mozna tak robi (ja tak zrobiłem)

Rendy
15.09.2005, 12:21
Mam pytanie bo na okładce nż jest dziewczyna z kolczykami (ba ja noie śćiągam nic z netu)ichce wiedzieć czy w nż są kolczyki czy te na okładce to tak dla szpanu????

Calintz
15.09.2005, 12:22
Mam pytanie bo na okładce nż jest dziewczyna z kolczykami (ba ja noie śćiągam nic z netu)ichce wiedzieć czy w nż są kolczyki czy te na okładce to tak dla szpanu????
Dla szpanu nie wiedziałem ich w grze

Aithieel
15.09.2005, 12:57
Wogle ich nie ma na polskiej okładce ;D

Rendy
15.09.2005, 13:15
Wogle ich nie ma na polskiej okładce ;D
Zeczywiście ale na angielskiej jest taka sama dziewczyna tylko że z kolczykami :) A wie ktoś ile w carefur w Krakowie kosztuje nocne życie????I od kiedy tam jest a może już jest????Prossze o odpowiedz na moje pytania plis :) :)

vivien
15.09.2005, 13:16
Rendy nie wiem dokładnie bo mieszkam w sopocie :D Ale myślę że od 60 do 80 złotych :D W necie czytałam że w polsce ma kosztować 68 złotych :O ALe jeszcze nigdzie nie widziałam takiej ceny :D

Rendy
15.09.2005, 13:21
Rendy nie wiem dokładnie bo mieszkam w sopocie :D Ale myślę że od 60 do 80 złotych :D W necie czytałam że w polsce ma kosztować 68 złotych :O ALe jeszcze nigdzie nie widziałam takiej ceny :D
A wie może ktoś kto mieszka w Krakowie ile i od kiedy tam jest?? bo niechce jechać na marne 2 godz. z mojej miejscowośći do sklepu w krakowie by kupić nż musze mieć pewność???Bo nie wiem może w przyszłym tygodniu pojade do krakowa i musze to wiedzieć???A może ktoś wie gdzie w żakopanym moge znaleść nż bo w sobote jade tam do kuzynki prosze powiedzcie plis :D :)

Shèène
15.09.2005, 13:39
U mnie w Carrefour kosztuje 79 zł i było już 3 dni przed premierą ;)
Ale ja mieszkam na takim zadupiu zwanym Jelenia Góra

trashy
15.09.2005, 13:44
A może ktoś wie od kiedy jest NŻ w Empiku ? I za le ?
Prosze o odp !!!

she
15.09.2005, 13:48
Taa, czy np. dzisiaj będzie w Empiku w Łódzi?
No taa, byłam wczoraj myślałam, że będą, a nie było..
więc nie chce sie naciąć po raz drugi, tymabrzdiej, że do centrum blisko nie mam ;/

Aithieel
15.09.2005, 13:49

U mnie w Media Markcie kosztuje 69 zł. (Wrocław)

!Miśka!
15.09.2005, 13:49
Zależy w jakim. Bo np. u innych juz jest od dawana a u mnie bedzię dopiero jutro czyli w dzien premiery ;(

berata
15.09.2005, 13:58
Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? :)
Tak, pojawił się, ale to nie jest żaden błąd, tylko gra nas pyta, czy chcemy mieć widoczne w niej dodatki z neta, czy też nie chcemy. Za każdym razem jak się uruchamia grę jest takie pytanie i wprowadzane przez nas zmiany są widoczne dopiero przy następnym jej (gry) uruchomieniu. Czyli jeśli teraz włącze gre, zaznacze, że nie chce mieć dodatków, a ostatnio zaznaczałam, że chcę, to teraz jeszcze dodatki mieć będę, a kolejnym razem jak włączę simy już ich nie będzie. ;) Ale namieszałam. :wacko:

Jak już inni mówili - oczywiście, że można. Zawsze tak było (już w 1) i jest nadal. Ja tak właśnie mam, czyli The sims 2 -> na studiach -> nocne życie

A może ktoś wie od kiedy jest NŻ w Empiku ? I za le ?
Prosze o odp !!!
Zależy w jakim. Oficjalnie ma być od piątku i pewnie większość się tego trzyma. W Białymstoku też jest od piątku, ale gdy powiedziałam ekspedientce, że w niektórych sklepach już sprzedają, to się nade mną zlitowała i też mi sprzedała. B) Cena - 79,90.

Bubcia
15.09.2005, 14:07
Maaam! merlin.pl rządzi! ;D dwa dni i... Simsy przyszły ;)

Melonka
15.09.2005, 14:12
Wielkie dzieki za odpowiedź. Zrozumiałam nie musisz się martwić...

Bubcia
15.09.2005, 14:14
Ja jak zamawiałam w merlinie.pl to zapłaciłam 69zł + 0zł za koszt przesyłki, ponieważ była taka promocja, czyli przesyłka gratis ;)
i dyszka została w kieszeni ;D

Czikita_kiti
15.09.2005, 14:15
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?
ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O

Kati_Simka
15.09.2005, 14:15
ja za 30 minutek jade do M1 i media marktu wiec mam nadzieje że bedzie. Nie wiem co zrobie jak nie bedzie, ale pewnie jutro też pojade....tak sie tylko upewnic. Mieszkam w Ząbkach i jeżdze do m1 za ząbkami (to jjuz chyba nawet wawa) no i mam nadzieje ze bedzie. boshe!!!!! Nie no normalnie zaraz sie zleje!!!!! Boshe!!!!

Baki
15.09.2005, 14:19
ja mam już NOCNE ZYCIE od wczoraj. tylko nic nie napisałem bo grałem. hehe..

tam jest napisane że the sims 2 (bussineslife) wyjdzie ZIMĄ 2006
to moze znaczyć że albo wyjdzie za rok.. albo po nowym roku. czyli w styczniu albo w lutym co o tym myślicie??