PDA

Zobacz pełną wersję : Simy istniejące- da się je wsadzić jako Saved Sims? HELP!

Wampirencja
08.04.2005, 16:52
Czy jest jakiś sposób, aby simy funkcjonujące sobie spokojnie w okolicy można było wsadzić do tej "skrzynki z simami" (która jest w trybie tworzenia simów!) tak, aby można było stworzyc chociażby stworzyć całą armię identycznych simów??? (oczywiście nie to jest moim celem, jednakowóż jest mi to dosyć potrzebne...)

Więc ktoś zna sposób? :O

Mesmerize
08.04.2005, 17:04
NPC? zapoznac wybranego sima z jakims naszym.. zaproponowac mu wprowadzenie sie do domu.. wyprowadzic go z daomu - znajdzie sie w skrzyni rodzin.. a pozniej go sobie powielic... ew.. wprowadzic go za pomoca kodu boolProp testing...

Wampirencja
08.04.2005, 17:35
Niezupełnie o to mi chodziło...
W trybie tworzenia rodziny istnieje coś takiego jak "Gotowce", czyli na przykłąd simy ściągnięte z jakichś stron i tak dalej. Chodzi mi o to właśnie, aby SIMY STWORZONE PRZEZE MNIE którymi jużjakiś czas gram się WŁAŚNIE TAM znalazły.
Jako gotowe simy. Aby można było po prostu kliknąć...

Amarae
08.04.2005, 18:21
Hmm, nie wiem, czy można zrobić tak z simami, którymi grasz... W SIM WARSZTACIE jest opcja robienia simów, aby później pojawiały sie w tej skrzyni... Tylko nie pamiętam, co trzeba było zrobić :P

Wampirencja
08.04.2005, 18:52
Nie bardzo mi się chce męczyć by dokładnie odwzorować jakiegoś sima.... ^^"

marilyn
09.04.2005, 10:12
wiem o co ci chodzi i tez sie nad tym zastanawialam... hmm... przylanczam sie do pytania...

Kash
09.04.2005, 12:17
Ja to robię tak, że pakuję parcelę tego Sima do pliku, potem instaluje ją ile razy chcę i mam tego Sima ile razy chcę w domku. Potem ew. dodają mu jakichś domowników poprezez wprowadzenie lub połączenie domów z NS.

Wampirencja
09.04.2005, 16:23
Cóż.... moje zainteresowanie tym tematem wynika z tego, że chcę "poprzerabiać" moje simy uszkodzone w wyniku stracenia folderu DOWNLOADS (np.moja rodzina wampirów ma teraz zielone oczy i ciemną skórę) za pomocą ekranu tworznia rodzin i, najzwyczajniej, wprowadzić ich na nowo. Ale jednak tworzenie każdemu nowej buźki to sporo roboty (bo ja zwykle dość długo w tym siedzę....).

O to mi właśnie chodzi...

marilyn
11.04.2005, 16:18
hmm... a ja bym chciala jaks przeniesc poprostu takiego sima ktorego mam "w zyciu" do skrzyni simow.. "gotowcow" ktore sa do wybrania przy tworzeniu rodziny.. simow... tobie tez o to chodzilo=>Wampirencja ?

nio bo ja mam simpe. utworzylam backup czy cus i tam jak sie otworzy SimPe Backup i np: "N001" to ma sie do wyboru rozne foldery i wchodze w "characters" no i znalazlam plik mojej simki. ja nie wiem.. ale mysle sobie ze moze to trzba gdzies skopiowac?? tylko gdzie jesli tak? dobrze mysle?

EDIT...
bo moj problem polega na tym ze jak gram w mojej ulubonej rodzince to gra mi chodzi mniej wiecej tak ze 10 minut w prawdziwym zyciu to jak 1 min u simow..... tylko w tej rodzince.. wiec chcialam zrobic jece jedna taka sama bo nie wiem jak rozwiazac ten problem a probowalam wielu rzeczy.....