Zobacz pełną wersję : Debilny Mod/dodatek
}{momo}{
08.04.2005, 20:26
Siemka! Pewnego dnia w moim domku znalazla sie plytka zapelniona dodatkami do simow 2 (ubrania itp). Fajna sprawa!!!!! Ale niestety pycha czlowieka niema granic! Zaistalowalem cos nie podpisanego (w formacie e.xe, samodzielnie sie zaistalowalo). Spowodowalo to ze teraz w grze zawsze gdy np. wchodzi do dzakuzi to simek jest goly, oczywiscie z kratkami. JaK TO COS SKASOWAC?
Jest pare możliwości, a dokładnie jedna :) :
1. REinstalacj gry. Przykro mi. Na szczęście nie musisz przy tym tracić zapisanych gier... Poczytaj w poradnikach, tam jest o reinstalowaniu.
AdamO
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 Może ten program coś da.
Lapis_Lasuli
08.04.2005, 21:34
No to mnie to jeszcze bardziej dziwi. Ja nic nie ściągałam i zdarzały mi się simki, które w jackuzzi było nago tylko z cenzurą... Bodajże miały aspiracj romansowania i samo się tak robiło, więc ja już sama nie wiem :O
Edycja do rainne: tak się u mnie złożyło, że simki, które miały w aspiracji romansowanie, wchodziły nago do jackuzzi. Nikt inny.
No to mnie to jeszcze bardziej dziwi. Ja nic nie ściągałam i zdarzały mi się simki, które w jackuzzi było nago tylko z cenzurą... Bodajże miały aspiracj romansowania i samo się tak robiło, więc ja już sama nie wiem :O
wrrrr... nie zależy to od aspiracji a od usposobienia sima. jeśli sim(ka) jest bardzo rozrywkowy, to wtedy będzie wchoził do wanny nago.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.