Zobacz pełną wersję : 10 przykazań sima i użytkownika.
Wymyśliłam 10 przykazań sima:
Jam jest sim twój, który daje Ci zabawe, w tym pudle (komputerze).
1. Niebędziesz miał simów cudzych przedemną.
2. Niewymawiaj imienia sima swego nagaremno.
3. Pamiętaj abyś urodziny sima swego święcił.
4. Czyj sima swego, bo możesz mieć gorszego.
5. Nie top w basenie.
6. Nie zapomnij kupić telefonu (by zamówić pizze)
7. Niebądz hamem i rób ze mnie pośmieliska
8. Nie jestem joystickiem!
9. Nie odbieraj żony Henryka Ćwira (bo i tak jest brzydka)
10. Ani żadnej żeczy która moja jest.
Co wy na to?
A to oda do sima :D
Jam jest użytkownik twój, który wywolił cię ze sklepu, pudełka niewoli.
1. Niebędziesz miał użytkowników cudzych przedemną.
2. Nie wymawiaj imienia użytkownika swego nagaremno.
3. Pamiętaj abyś urodziny użytkownika swego święcił.
4. Czyj użytkownika swego, bo możesz mieć gorszego.
5. Nie kapryś tylko sprzątaj.
6. Praca, praca, praca (szkoła, szkoła, szkoła)
7. Niebądz hamem i rób ze mnie pośmieliska
8. Nie flirtuj
9. Nie odbieraj żony Henryka Ćwira (bo i tak jest brzydka)
10. Ani żadnej żeczy która tej świni jest.
A może wy coś znacie? Napiszcie koniecznie!
przyszło mi do głiwy jak to przeczytałam ale wiem że to grzech
dwa przykazania miłości sima
1.simsko kochaj swego męża bo mozesz miec gorszego,simie kochaj zone swoja bo mozesz miec gorszą
2.Nie bierz rozwodu(nie wyprowadzaj sie z domu)
dla innego sima/simki
dobre?
pozdro!
nio i dla pieska:
Nie szczaj mi pod wejściem do domu :lol:
Przykazania niezle... ekhmm....yyyy....taki młody wiek a takie rzeczy żeby układać... :lol: Już mi do spowiedzi! :D
P.S. Ja kiedyś spytałam mojego księdza czy gra w Simy, to odp. że gra nieraz jak odwiedza mame i mlodszego brata buahaha :lol: Do dziś nie wiem, czy mówił serio czy żartował :huh: ;)
cornelia
03.11.2003, 12:41
Ludzie opanujcie swoje emocje:P bez przesady przykazania:P
najbardziej podobało mi się 9-te przykazanie Budynioffatki
w pełni się z nim (z przykazaniem) zgadzam
Littletiger
03.11.2003, 17:05
No, no, no super przykazania :)
Budynoffato - te twoje "przykazania" to jawna obrazy chrześcijan - na przykład mnie . Ojć jak pójdziesz do kościoła MUSISZ się z tego wyspowiadać .
NO przykazania fajowskie.Najlepsze 9 :lol: :lol: :lol:
Taa... tylko że TYYYYYLE błędów!
1) "nagaremno"?? Rozumiem, złe wciśnięcie. Ale dwa razy się pojawiające? To chyba specjalnie. No, chyba, że jest takie słowo. Ale ja go nie znam.
2) "czyj"?? Raczej "czcij"...
3) Po polsku jest "cham", "ham" to po angielsku szynka.
4) "żeczy"?? A to po jakiemu?
5) Co to jest "pośmielisko"??
6) Nie rozumiem, o co chodzi z tym joystickiem. I z flirtowaniem.
7) Jest trochę za mało przecinków. ;)
8) Nie będziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE Z CZASOWNIKIEM PISZEMY ODDZIELNIE!!!!
A tak w ogóle śmieszne, tylko, że właśnie-obraża chrześcijan. Jakby to było zupełnie nowe, to spoko. Ale to jest stworzone na "bazie" religijnej, tylko niektóre słowa są podmienione i tyle.
"Ocena"-3/10. I proszę na mnie nie najeżdżać, to moje zdanie.
Korinthiana
02.01.2005, 19:15
Najbardziej podobalo mi sie to: Jam jest użytkownik twój, który wywolił cię ze sklepu, pudełka niewoli. :D Niezle!!! Tyle ze odbieram to jak nasmiwanie sie z 10-ciu przykazan... ale tak ogolnie to spox
Hm... No nie wiem... Tak w sumie moze byc... Tylko zabardzo z orginalnych przykazan.
Ech, głupawe 1/10 ten jeden za to, że przynajmniej coś takiegoś wymyśliłaś. Ale raczej nie wymyśliłaś bo bazowałaś na oryginalnym chrześcijańskim dekalogu
Wiesz, ty w ogole masz umiar?? Żeby z takich żeczy zartowac i dotego je zmieniać!! Zastanów sie....zanim cos napiszesz :wacko:
Ej, przecież to było tylko dla żartu...Wiem, to może obrażać chrześcijanów)mnie to wnerwia), ale to jest śmieszne i to jest taki kawał. Nie rozumiem, dlaczego już się oburzacie!A jeśli chodzi o te błędy autora tych przykazań: nikt nie jest idealny.
Tylko, że miałaś beznadziejny pomysł zrobić na bazie chrześcijańskiego dekalogu.
Powiedz czy ty jesteś islamiską??
A ty wogole jestes Chrzescijanka???? Wiesz spodobalo by sie ludziom moze, gdyby nie bylo tam zadnego slowa z Dekalogu. A poza tym, moglabys przynajmniej napisac to bez bledow. Jak dla mnie powinni ten temat jak najszybciej usunac. Co wy na to ??? :[
A ty wogole jestes Chrzescijanka???? Wiesz spodobalo by sie ludziom moze, gdyby nie bylo tam zadnego slowa z Dekalogu. A poza tym, moglabys przynajmniej napisac to bez bledow. Jak dla mnie powinni ten temat jak najszybciej usunac. Co wy na to ??? :[
Zgadzam sie KuBuŚ :) :) :) Zamknac ten temat!! :evilmad:
No...najlepiej zamknąć temat i będzie spokój!
No to by bylo chyba najlepsze rozwiazanie.... :/
No, myslałam,że to wszystko dla żartu ( te przykazania), a wyszła z tego kłótnia.
Jak to przeczytałam, to mi się od razu niedobrze zrobiło! Co to ma byc???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! To obraża moją wiare! Radzę zamkąc jak najszybciej ten topic!!:censor: :dots:
Fajnie!! Najbardziej podoba mi się 10 przykazań sima. Cool :P
-----------------------------------------------------------------------------------
Zgadzam sie z tobą KuBuS zamknąć temat Mad
Shina tobie na mózg żuciło podważasz autorytet Boga przykazania powstały po to żeby je przestrzegać a nie żebyś sobie robiła z nich żarty.Przykazania sima nie mogłaś czegoś lepszego wymyślić np.regulamin dobrego sima czy coś.
Dobre,smieszne to :P
Powinno byc jeszcze (zamiast ktoregos)
Nie cudzołóż :P
Do sima ofkors.
Niezłe!!!!!!!!!!!!! :D Omało z krzesła nie spadłam jak to czytałam! :laugha:
Niezłe!!!!!!!!!!!!! :D Omało z krzesła nie spadłam jak to czytałam! :laugha:
No rzeczywiście. Bardzo śmieszne. Wprost cudowne. Ktoś nabija się z podstaw waszej wiary, a wy to akceptujecie. Spox
Afrodyta
30.01.2005, 13:04
Bardzo fajne przykazania !!!!!!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o 9 to ci sie udalo :) :) :) :) :)
Wymyśliłam nowe które dotyczy się The Sims 2:
[któreśtam]. Nie kradnij cudzych krasnali :P
...bo jak każdy, kto gra w TS2, wie że tam sąsiedzi ciągle kradną krasnale ogrodowe B)
Zielono_oka
01.02.2005, 17:24
z tymi przykazaniami to nawet dobry pomysł ale lepiej by było gdybyś je sama wymyśliła to to że przerobiłać te chrześcijańskie może się komuś nie spodobać
:\
mar(tunia)
27.04.2005, 09:06
Głupie, chamskie, wnerwiające. I jeszcze z błędami. Dziwię się moderatorom, że jeszcze tego tematu nie zamknęli. Bo, gdyby ktoś wymyślił "Koran Sima" , to by się oburzyli muzułmanie. Moja przyjaciółka - ateistka, gdy to przeczytała, to stwierdziła, że "głupszego wymyśleć nie można było?". Zgadzam się z nią w pełni. Najlepiej by było, gdyby moderatorzy zamknęli (ba, usunęli) ten temat, żeby juz nikogo nie wkurzał...
Madziuch
27.04.2005, 09:37
Was to śmieszy? :| Mnie raczej nie. Czy wiesz, że obrażasz chrześcijan? Tak, może ty jesteś ateistką (chociaż ateista nie jest taki głupi, i napewno by tego nie napisał)... Ja proponuje skasować ten temat. A ci, co mówią, że to jest fajne, to są ekhm... jakimś debilami, i w ogóle PRYMITYWAMI. Bo to, co tu niektórzy wypisują jest naprawdę PRYMITYWNE!
Mnie to nie śmieszy, ale spójrzcie z innej strony : możemy się dowiedzieć jak wielka jest niewdzięczność ludzka i chamstwo, a szczególnie jaki można mieć dziwny "ch(?)umor" |:|
Nie no czy wy macie coś z łbem?mnie, jako chrześcijankę to po prostu obraża, nie mówiąc już o Bogu (przepraszam, czy dobrze Go odmieniłam?)!'10 przykazań BOŻYCH' ma być kodeksem na całe życie, a nie czymś, co można sobie przerobić na jakieś debilne przykaznia sima!!!!ba, nawet sobie tak patrzę, że to wcale nie jest nowy temat, tylko temat z 2003 roku.
EDIT:Jestem ciekawa, ile lat mają ludzie, którzy tu napisali że to 'fajne' i 'wypas'...
T_T
Beznadzieja.. Widać , że troszeczkę niedojrzała osoba to wymyślaiła..Obrażasz w tej chwili wielu z nas zresztą to szczyt głupoty!!!!!!!1 Nie ma słów xP
Hehe fajne i ciekawe.(czy ma ktos jeszcze pomysł na inne śmieszne histki?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.