Zobacz pełną wersję : Help
Mam prosbe moj deb..... kuzyn wziol plyte simow i mi ja rzucil o sciane i sie rozpadla wiec nie moge grac w simy co bysciem i radzili ps nie mam kasy na kupno ts2 i ts2ns
vampire rose
10.04.2005, 18:19
no to chyba musisz te kase uzbierac :P
Takie zycie...
patryk123
10.04.2005, 18:19
cóz gdzieś to czytałem "jeśli lubisz grę to ją przegrywasz na wszelki wypadek" no ale jak tak się stało to sklej płytę taśmą z dobrej strony czyli tak jak wkładasz i ok
Lapis_Lasuli
10.04.2005, 18:54
Taśmą? Mi kiedyś pękła samoczynnie gwiazda i taśmą to jej raczej nie sklejałam... :O I raczej owa potem i tak nie działa, bo niby w jaki sposób?
A co do tematu, najlepszym wyjściem jest rozmowa z rodzicami twojego kuzyna. W rozmowe wplącz pytanie, bądź stwierdzenie, że kuzyn wziął twoją płytę i rzucił nią, a ona jak to z płytami się dzieje, pękła. Powiedz, że kosztowała cie 150 zł, i spytaj co masz teraz zrobić, bo to nie twoja wina. Chyba, że on ma... 3 latka. Ale i tak powinieneś pogadać z rodzicami kuzyna.
Cóż, będzie to dla Ciebie nauczka, że jak przychodzi do twojego domu kuzyn to chowasz grę na najwyższą półkę, żeby nie mógł jej dosięgnąć :P No i już gdzieś napisałam, że jak lubisz grę to najpierw robisz jej kopię. Przynajmniej tej płyty która jest potrzebna do grania.
Cóż, będzie to dla Ciebie nauczka, że jak przychodzi do twojego domu kuzyn to chowasz grę na najwyższą półkę, żeby nie mógł jej dosięgnąć :P No i już gdzieś napisałam, że jak lubisz grę to najpierw robisz jej kopię. Przynajmniej tej płyty która jest potrzebna do grania.
No i co by to dało?? Przecież każdy wie, że z kopiowaną płytą simów nie da się grać, ponieważ posiada ona zabezpieczenie przed kopiowaniem...
Sklejanie płyty taśmą - ROTFL!
Co do problemu.Ja tam bym polecał wymuszenie na gościu by ci oddał kasę...Mi raz kumpel połamał płytke od Warhammera 40.000 Dawn of War i przekonałem go by mi oddał ta kasę (Od razu mówię że to nie było przekonywanie za pomoca pięści xP )
Da się. Przegrywamy w Alcoholu :P A to powtarzam legalne. Tak nawet pisze w zasadach użytkowania na końcu książeczki z Simsami.
wiec tak (cudem bo wyjezdzali juz)spotkalem rodzicow tego kuzyna i wiec tak jak ktos napisal mial on 3lata i rodzice tak gadali(hamy)i sie okazuje ze sie skonczylo a tak neie mam (ani moi rodzice)do nich zadnych kntaktow bo oni telefonu nie maja(dzwonili od babci omfg :P)wiec nie wiem co dalej
Nerissa7
11.04.2005, 20:48
To trzeba podać do sądu. Znajdź tylko dobrego prawnika i uzbieraj trochę kasy. Sprawiedliwość musi być!!!
ehh lol do sadu_^_; nie iwem juz sam co zrobic
Mogłeś zrobic obraz płyty, przynajmniej cd1
A tak to zrób jak pisze w przyklejonym w tym temacie (Problemy z budowaniem itd.)
Gra działa bez CD i nic nie znika/blokuje się :)
A jeżeli masz TS2 NS to napisz na pm, podam linka gdzie jest identyczny obraz mini tyle że do TS2 NS.
e pingiwin powiesz jasniej??? co prosze kurde jak mi nikt nie chce pomoc to sobie poczekam do jesieni zeby kupic nz(bo na imieniny dostane)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.