PDA

Zobacz pełną wersję : Bobasku odrób lekcje

Lord Voldemort
10.04.2005, 17:02
Mam pewiem problem w rodzinie biedak mał błażejek miał urodziny gdy już przeszedł w następny poziom nadal był dzieckiem z wyglądu śmiesznie wyglądało jak sięgał do lodówki lub oglądał telewicje ale co ja mam zrobić ja chce grać tą rodzinę a jak jak mam takie bobasy!

Madziuch
10.04.2005, 17:16
Umiesz pisać po polsku? Z tego co zrozumiałam, to mały w swoje urodziny, gdy miał się stać dzieckiem szkolnym, urósł i ma wygląd jak bobas? Tzn. takie nogi i ręce rościągnięte, i chodzi w pielszuce? Jeśli tak, to jest to po prostu błąd gry. Minie to, gdy stanie sie nastolatkiem.

Lord Voldemort
11.04.2005, 13:20
Umiesz pisać po polsku? Z tego co zrozumiałam, to mały w swoje urodziny, gdy miał się stać dzieckiem szkolnym, urósł i ma wygląd jak bobas? Tzn. takie nogi i ręce rościągnięte, i chodzi w pielszuce? Jeśli tak, to jest to po prostu błąd gry. Minie to, gdy stanie sie nastolatkiem.
nie rozciągnięte on wygląda jak niemowle i chodzi do szkoły nawet chcodzi na czaworaka a jak stoi na krześle to jakby fruwał.Coś mi nie che roznąc?? co się dzieje??kodu nie używałam

Anti
11.04.2005, 13:25
Jak już powiedział mój poprzednik, jeżeli stanie się nastolatkiem to powinno już to zniknąć, to zwykły błąd.Musisz się przemóc i pograć tą rodziną, aby to dziecko troszkę podrosło. A jeśli nic się nie zmieni to niestety tą rodzinkę będziesz musiała usunąć.
Pozdrawiam.