Zobacz pełną wersję : Bobasku odrób lekcje
Lord Voldemort
10.04.2005, 17:02
Mam pewiem problem w rodzinie biedak mał błażejek miał urodziny gdy już przeszedł w następny poziom nadal był dzieckiem z wyglądu śmiesznie wyglądało jak sięgał do lodówki lub oglądał telewicje ale co ja mam zrobić ja chce grać tą rodzinę a jak jak mam takie bobasy!
Madziuch
10.04.2005, 17:16
Umiesz pisać po polsku? Z tego co zrozumiałam, to mały w swoje urodziny, gdy miał się stać dzieckiem szkolnym, urósł i ma wygląd jak bobas? Tzn. takie nogi i ręce rościągnięte, i chodzi w pielszuce? Jeśli tak, to jest to po prostu błąd gry. Minie to, gdy stanie sie nastolatkiem.
Lord Voldemort
11.04.2005, 13:20
Umiesz pisać po polsku? Z tego co zrozumiałam, to mały w swoje urodziny, gdy miał się stać dzieckiem szkolnym, urósł i ma wygląd jak bobas? Tzn. takie nogi i ręce rościągnięte, i chodzi w pielszuce? Jeśli tak, to jest to po prostu błąd gry. Minie to, gdy stanie sie nastolatkiem.
nie rozciągnięte on wygląda jak niemowle i chodzi do szkoły nawet chcodzi na czaworaka a jak stoi na krześle to jakby fruwał.Coś mi nie che roznąc?? co się dzieje??kodu nie używałam
Jak już powiedział mój poprzednik, jeżeli stanie się nastolatkiem to powinno już to zniknąć, to zwykły błąd.Musisz się przemóc i pograć tą rodziną, aby to dziecko troszkę podrosło. A jeśli nic się nie zmieni to niestety tą rodzinkę będziesz musiała usunąć.
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.