Zobacz pełną wersję : Simowie nie awansują
Nigdy jeszcze nie miałam sima, który byłby na szczycie jakiejkolwiek kariery. Dlatego stworzyłam simkę - Agnieszkę. Zawsze przychodziła do pracy w dobrym humorze z wypełnionymi wymaganymi umiejętnościami, więc bez trudu pokonywała coraz wyższe szczeble kariery. Zatrzymała się jednak na szczeblu "Lekarz domowy" i mimo że wypełniłam wymagane umiejętności nawet oczko więcej, zadbałam o odpowiednią ilość przyjaciół, zmieniłam aspirację na najwyższą i poszła do pracy w dobrym humorze, od tygodnia nie chce awansować! :O
Zaznaczam, że wskaźnik pracy ma wypełniony w stu procentach.
Czy jest to błąd w grze?
Czy wam też coś takiego się zdarzyło?
Nie znam rozwiązania twojego problemu, ale można trochę "oszukać" grę. Naciśnij ctrl+shift+c i w okienko na górze wpisz boolProp testingCheatsEnabled true. Teraz znajdź gazetę i naciśnij na nią (trzymając klawisz shift!) simem który ma awansować. wybierasz "ustal poiom pracy na..." i wybierz numerek ze szczeblem kariery. Twój sim automatycznie awansuje na wybrane przez ciebie miejsce.
Profesor Parker
16.04.2005, 21:33
Nigdy jeszcze nie miałam sima, który byłby na szczycie jakiejkolwiek kariery. Dlatego stworzyłam simkę - Agnieszkę. Zawsze przychodziła do pracy w dobrym humorze z wypełnionymi wymaganymi umiejętnościami, więc bez trudu pokonywała coraz wyższe szczeble kariery. Zatrzymała się jednak na szczeblu "Lekarz domowy" i mimo że wypełniłam wymagane umiejętności nawet oczko więcej, zadbałam o odpowiednią ilość przyjaciół, zmieniłam aspirację na najwyższą i poszła do pracy w dobrym humorze, od tygodnia nie chce awansować! :O
Zaznaczam, że wskaźnik pracy ma wypełniony w stu procentach.
Czy jest to błąd w grze?
Czy wam też coś takiego się zdarzyło?
Tak, ja tak miałam, i mam tak po dziś dzień. Ona awansuje, uwież mi, tylko musi troche czasu potrwać. Im wyższe stanowisko tym dłużej trzeba czekać ;). U mnie to się przy okazji jeszcze spowalnia, bo jak są te 'zadania; co wyskakują jak sim jest w pracy (wszyscy więdzą o czym mówię, no nie?) to zawsze na złe klikam :). Jeśli już naprawde nie możesz wytrzymać, to zrób tak jak radzi Karen.
Powodzenia :)!
jeśli pojawi ci się kolejna karta szansy to zignoruj. Podobno to działa!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.