PDA

Zobacz pełną wersję : Nie może medytować!!!

ania500
17.04.2005, 16:14
mam problem: otóż moja simka ma na max rozwiniętą logikę, a nie może medytować!! moze to przez to:

kiedys w pewnej rodzince simka miała 9 punktów gotowania. pojechała do pracy, wyświetliła sie karta pracy, wybralam costam i dostała 2 albo 3 (nie pamiętam dokładnie :D) punkty gotowania. miała rozwinięte gotowanie na maxa, ale nie mogła nic podac z lodówki. no to jak jej opadł wskaźnik życia ze złotego na zielony to włożyła ona chełm do nauki, i straciła punkt gotowania. miala 9 punktów gotowania wtedy i juz bylo ok. nauczyla sie na maxa gotowania i bylo w porzo :D.

moja simka tak samo miała, ale zaraz po dostaniu punktu mogła medytowac, a teraz nie. dlaczego????? ;(

Jillian
17.04.2005, 18:04
Z tym medytowaniem miałam podobnie, spróbowałam kilka razy i jakoś się udało. A z tą lodówką nie za bardzo zrozumiałam... z lodówki można korzystać nawet wtedy kiedy nie ma się ani jednego punktu gotowania a ja medytować mołam bez punktów logiki.

mynia142
18.04.2005, 19:58
Z tym medytowaniem miałam podobnie, spróbowałam kilka razy i jakoś się udało. A z tą lodówką nie za bardzo zrozumiałam... z lodówki można korzystać nawet wtedy kiedy nie ma się ani jednego punktu gotowania a ja medytować mołam bez punktów logiki.

Moze to poprostu błąd w grze?? Możesz spróbować stracić jeden punkt logiki i wtedy spróbować...