Zobacz pełną wersję : Osbournowie...
-BrandNewDay-
22.04.2005, 13:58
Poszukuję skinów Ozzy'ego Osbourne'a, Sharon Osbourne, Kelly Osbourne i Jacka Osbourne'a. Satysfakcjonowałby mnie również dom na wzór domu Osbourne'ów. Proszę też o żyłkowe okulary dla mężczyn... takie średniej wielkości.
Z góry dziękuję za pomoc.
Poszukuję skinów Ozzy'ego Osbourne'a, Sharon Osbourne, Kelly Osbourne i Jacka Osbourne'a. Satysfakcjonowałby mnie również dom na wzór domu Osbourne'ów. Proszę też o żyłkowe okulary dla mężczyn... takie średniej wielkości.
Z góry dziękuję za pomoc.
Nie wiem gdzie można znaleść skiny o które prosiłeś. Co to są żyłkowe okulary???
P.S. Bardziej podobał mi się twój poprzedni nick.
cala rodzinka: musisz sie tylko zarejestrowac, ale to przeciez nie problem, bo zakladam, ze masz oryginal :]
http://thesims2.ea.com/exchange/search.php?searchPage=exch&search=1&asset_type=sim&key=osbourne&order=CREATION_DATE+desc&nrows=5&game_version=&age=&gender=&custom=&locality=&country=&view=new&x=16&y=10
-BrandNewDay-
22.04.2005, 19:40
cala rodzinka: musisz sie tylko zarejestrowac, ale to przeciez nie problem, bo zakladam, ze masz oryginal :]ależ oczywiście, że mam oryginał... już się zarejestrowałem i ściągnąłem! wielkie dzięki, kes.
Co to są żyłkowe okulary???Żyłkowe okulary to są takie bez oprawek... jeśli ktoś takowe widział, bardzo proszę o podanie linka...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.