Zobacz pełną wersję : Płytka....
pysiacek
22.04.2005, 19:30
Mam sims 2 już jakiś czas lecz niedawno musiałam sformatować dyski i chciałamm ponownie wrzucić gierkę i niestety...... ;( nie chce sie instalować....dochodzi do 23% instalacji w 1 płycie instalacyjnej i nagle płytka sie przestaje kręcić i już....żadnego komunikatu.....nic.... ;( ....wescie poratujcie ....tyle kasy a to chodzić nie chce.... ;( z góry dzięki.....
a moze masz zainstalowane jakieś programy do wirtualnych dysków jeśli tak to je usuń i spróbuj ponownie zainstalować
pysiacek
22.04.2005, 23:34
a moze masz zainstalowane jakieś programy do wirtualnych dysków jeśli tak to je usuń i spróbuj ponownie zainstalować
Tak usunełam daemona.....sprubowałam jeszcze raz i nic nie działa.... ;( dalej to samo...23% instalacji na pierwszej płytce....i koniec ;( .......... :1smutny:
Wytnij wszystko z folderu "downloads" do innego folderu a jak nie bedzie problemow to znowu tam wklej po instalacji. Ale to pewnie ie podziała bo możesz miec poprostu porysowaną ew. brudną płytę i tak jest najczęsciej.
Witaj w klubie ja mam ten sam problem i nie wiem co robić . Wszystko chodziło aż tu nagle i musialam na nowo wgrywać gre ale ona się chyba nie chce dac wgrac tez zatrzymuje sie na 23% i koniec ani rusz :1smutny:
Podniose cie na duchu !!!!!!!!!!!!! Próbuj mnie się wlaśnie udało i przypomniałam sobie że też masz ten problem!!!!!!!!!!
Ja juz byłam zrezygnowana i postanowiłam ni stąd ni zowąd a nóż widelec i ZASKOCZYLO pojawilo się włóż 2 płyte i właśnie sobie wgrywam a ucho moje cieszy praca mojego CD-rom muzyka dla uszu . Więc nie poddawaj się może się uda
No to problem rozwiązany pamiętaj żeby najpierw spróbować kilka razy albo wyczyścic płytkę.Acha Marych niepisze się posta pod postem jest opcja edytuj.
pysiacek
23.04.2005, 17:17
Witaj w klubie ja mam ten sam problem i nie wiem co robić . Wszystko chodziło aż tu nagle i musialam na nowo wgrywać gre ale ona się chyba nie chce dac wgrac tez zatrzymuje sie na 23% i koniec ani rusz :1smutny:
Podniose cie na duchu !!!!!!!!!!!!! Próbuj mnie się wlaśnie udało i przypomniałam sobie że też masz ten problem!!!!!!!!!!
Ja juz byłam zrezygnowana i postanowiłam ni stąd ni zowąd a nóż widelec i ZASKOCZYLO pojawilo się włóż 2 płyte i właśnie sobie wgrywam a ucho moje cieszy praca mojego CD-rom muzyka dla uszu . Więc nie poddawaj się może się uda
No ja oczywiście prubowałam już z kika razy instalować :| ....ale oczywiście jak mówisz że Tobie się udało to będe dalej do skutku....dzięki za radę no i mam nadzieje że mi się w końcu uda..... :)
Prubowałam..zainstalować dokładnie 12 razy.....już miałam się poddać ale tu niespodzianka............za 13 się udało :happy2: jeju siupy nareszcie sobie pogram dziekiiii :flowers: . A tak na boku ne wiem co to za problem z tą płytką że sie tak robi ale no to irytujące że ktoś wydaje kase na oryginał i ma kłopoty z uruchomieniem. Ale to tak na boku jestem Happyyyy!!! Ide grać jeszcze raz wielkie dzięki... :ty: :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.