gott
26.04.2005, 13:14
Mam wielką proźbe.... chodzi o to że ma pomysł na moje 1. FS i chce ten pomysł zrealizowac... ale potrzebuje kilku rzeczy:
- czarnych włosów... maja być takie straszne ( dziwne, tajemnicze... :P ) :O coś na wzrór the ring 2....
- stroju dla nastolatki: czarny płaszcz, lub coś podobnego... byle było czarne i przerażajace :yikes:
- szminki (lub czegoś takiego) żeby usta przypominały sine ;)
rzeczy nie muszą byc dokładnie takie jak obisałam.... moga być odobne.... wogóle to piszcie co macie nawet jak nie takie :P
No i narazie to chyba tyle... jak cos jeszcze wymyśle to dopisze !! :D
bardzo dziekuje za wszelka pomoc.... :*
EDIT: przy okazji.... wiem że jest coś takiego, kod chyba, dzieki któremu mozna budować większa ilość pięter.... czy ktoś może zna to ?? plisss....
- czarnych włosów... maja być takie straszne ( dziwne, tajemnicze... :P ) :O coś na wzrór the ring 2....
- stroju dla nastolatki: czarny płaszcz, lub coś podobnego... byle było czarne i przerażajace :yikes:
- szminki (lub czegoś takiego) żeby usta przypominały sine ;)
rzeczy nie muszą byc dokładnie takie jak obisałam.... moga być odobne.... wogóle to piszcie co macie nawet jak nie takie :P
No i narazie to chyba tyle... jak cos jeszcze wymyśle to dopisze !! :D
bardzo dziekuje za wszelka pomoc.... :*
EDIT: przy okazji.... wiem że jest coś takiego, kod chyba, dzieki któremu mozna budować większa ilość pięter.... czy ktoś może zna to ?? plisss....