Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pampersik

cornelcia
27.04.2005, 11:32
Mam pytanko, jak przebrać dziecko raczkujące w pampersa? bo ja moge tylkow pizamke i ubranko codzienne... z góry dzienx :*
jezeli da sie to prosilabym o stronki ze ślicznymi pampersikami :)

viper_88
27.04.2005, 12:01
Takie dziecko należy już kąpać np. w wannie, czy zlewie

lay
27.04.2005, 12:16
Takie dziecko należy już kąpać np. w wannie, czy zlewie

Chodzi o to, że przy kupowaniu ubrać małe dzieci mają także do kupienia bieliznę, nie tylko piżamkę i codzienne. Nie wiem, jak można je przebrać w ten strój... CHyba się nie da... A co do tej strony: jest taka jedna tylko dla dzieci... Tylko nie pamiętam adresu... Mam... To jest to. (http://www.simsquirts.com/)

viper_88
27.04.2005, 13:33
Mam pytanko, jak przebrać dziecko raczkujące w pampersa? bo ja moge tylkow pizamke i ubranko codzienne... z góry dzienx :*
jezeli da sie to prosilabym o stronki ze ślicznymi pampersikami :)
Chodzi o to, że przy kupowaniu ubrać małe dzieci mają także do kupienia bieliznę, nie tylko piżamkę i codzienne. Nie wiem, jak można je przebrać w ten strój... CHyba się nie da... A co do tej strony: jest taka jedna tylko dla dzieci... Tylko nie pamiętam adresu... Mam... To jest to. (http://www.simsquirts.com/)
No, to w takim razie pozostaje pytanie, czy cornelcia ma dodatek Na studiach lub czy ściągała z oficjalnej strony gry aktualizację do podstawowego The Sims 2 (bo jeśli się nie mylę, to w tej aktualizacji jest rozwiązanie tego problemu)?

Eudoksja
27.04.2005, 13:58
Bylo ostatnio wydanie specjalne czasopisma Gry o Sims2 i tam bylo mnóstwo bielilizny dla malych dzieci, ale nie wiem, skad oni to mieli. :P Moze jest to gdzies jeszcze kolo ciebie?

kes
27.04.2005, 14:06
z tego, co wiem to nie da sie dziecka przegrac w pampersa, wystepuje on jedynie podczas przebieranie dziecka. al sa specjalne skiny (ubranka) gdzie normalnie mozna zmienic dziecku ubranko na pampersa.

mar(tunia)
27.04.2005, 14:24
Pociesz się tym, że gdy masz niemowlaka, to caly czas jest w pampersach :)